burun ameliyati oldum fakat yüzüme gitmedi ne yapmam lazım yardim edin pskilojim kaldırmıyor

Kendiniz zaten güzelsiniz güle güle kullanın zamanla beğeneceksiniz kendisini çok daha toparlar oturur siz de alışırsınız .

inanir misin az önce bu mesaji görmeden sana denk geldim dedim ayni ben gibi hissediyor valla alçı cıktı doktora aynaya baktirdi dedim hocam bu kim ben değilim. burnun cok guzel oldu zamanla oturcak şuan sislik ve odemlerin var dedi ama o kadar degisimisim ki gören tanıyamiyor sehirdisindan geldim o yolculuk inanır misin kafamda binlerce düşünce bu burum boyle mi kalir kalkik mi şiş mi önden hos durmuyor napcam ben revizyona kadar düşündüm yandan kemerim gitti cok iyi oldu o kısım ama önü çok sert şişti simdi yumuşamaya başladı her okuduğum yerde 6ay 1yil deniliyor zaman verin sabredin diye surekli aynaya bakiyorum sürekli kendime bakıyorum ne kadar zor sürecmis ben bu kadar degisevegimi tahmin etmemistim ama sizin burun da benimki gibi cok yeni odemli şiş onlar zamanla inecek masaji önerdi doktor gösterdi onu uygululuyorum faydasi var. ama inanıyorum zamanla oturcak iyi ki deriz. eski burnumda cok iyi değildi surekli elimle kapatirdim yandan ama artik bunu da sevmeye baslicaz lazim olan tek sey zaman. burun kendini yenileyen ve en geç iyileşen organmis burnun tam.sekil almasi zaman alıyor diyorlar cevremde olan kisilerde de öyle olmuştu ve kuculuyor.incecik kalıyor sabretcez ama sizin de iyi sadece on ucu.sis o inanıyor suan benim tam seklini atayim

Ay resmen aynı duygular çoğu kişu demek ki bu süreçten geçiyor, başkasına karşı objektif olabiliyoruz da kendimize alışkın olmadığımızdan objektot mi olamıyoruz acaba? Ben de şimdiden revizyon için doktor arıyordum, botoksla burun ucu iner mi, bakışım normale döner mi falan bir sürü şey araştırdım ama revizyon bile en az 6 ay geçmesi lazım diyor o zamana da hayli hayli alışır ve memnun oluruz eminim.

Ben bi de yetmiyormuş gibi gittim liplift de yaptırdım gülüşüm de değişti bambaşka biri oldum ama herkes alışsın ayol biz elalemi takmayalım önemli olan kendimizin alışması ve beğenmesi 😊

Seninkide çok güzel olmuş canım 🤩 Çok doğal üstelik..Şişlikler inip oturunca bir okadar daha iyi olacak ikinizde süpersiniz 🧚‍♀️🤗
inanin simdi ki burnunuz cok daha güzel bi hava katmış benn begendim valla.

Çok teşekkür ediyorum ya sizlerin yorumları çok mutlu ediyor. Ablam hala "alışamadım - değişiksin " diyor moralim bozuluyor valla sonuçta ben de alışamadım tanıdıkların daha çok destek olması lazımken moral bozuyorlar 😔

deriniz kalın olduğu için 6 ay bi bekleyin şuan bile çok güzel duruyor maşallah çok beğendim

Merhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı 😊
kime dedi bende bilemedim ama benim derim için doktor ne cok kalin ne cok ince orta bi cilt dedi size bir sey dedi mi doktor cildiniz hakkında

Ay resmen aynı duygular çoğu kişu demek ki bu süreçten geçiyor, başkasına karşı objektif olabiliyoruz da kendimize alışkın olmadığımızdan objektot mi olamıyoruz acaba? Ben de şimdiden revizyon için doktor arıyordum, botoksla burun ucu iner mi, bakışım normale döner mi falan bir sürü şey araştırdım ama revizyon bile en az 6 ay geçmesi lazım diyor o zamana da hayli hayli alışır ve memnun oluruz eminim.

Ben bi de yetmiyormuş gibi gittim liplift de yaptırdım gülüşüm de değişti bambaşka biri oldum ama herkes alışsın ayol biz elalemi takmayalım önemli olan kendimizin alışması ve beğenmesi 😊
iyi değişim olmuş tanıdıklar bizin eski halimize aşinalar doğal olrak değiştik alışamıyorlar bugün annem dedi bugun burnum diger gunlere daha iyi demek ki iyi yönde gidiyor iniyor bir seyler oluyor. liplift Nasil oldu begendiniz mi bende üst dudaga hafif dolgu düşünüyordum gülünce daha guzel gösteriyor

ben devlette oldum uşakta dr. alper dilci kbb doktoru. burun ameliyati yapan bi doktor cok memnun kaldim. ilgili guven veren.bi doktor alisamadigim diye mi nedir önden bi garip geldi yüzüme ondan taktim gibi teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
Tesekkurler canım çok güzel olmuş maşallah.
Daha alışamadigin içindir, zamanla alisirsin, hem ödemlerde geçer dahada güzel olur

Ay bi an konuyu ben açtım sandım o kadar aynı şeyler hissetmişiz. Ben de öğretmenkm ve benim de ameliyat olalı 10 gü oldu. Bakışlarım değiştı yüzüm bi tuhaf oldu ve herkes sadece "değişmişsin" dedi sadece :KK43:

Ama sizin fotoğraflarınıza bakıyorum gayet güzel, fresh, hos yüz hatları olan bir kadın görüyorüm. Bence biz alıştığımız için tuhaf geliyoruz kendimize ve tanıdıklarımıza. Tanımadığınız birine fotoğrafı göserince gayet hoşsunuz. Güzel doğal bir burnunuz olmuş. Güle güle kullanın :)

Ben de kendimi ekliyim bari siz de bakın bana benzer yollardan geçiyoruz madem :)
Seninde burnun çok güzel olmuş maşallah.
Bende revizyon için doktor arıyorum.
Doktorunuz kimdi acaba?

Back
X