- Konu Sahibi sedayldrmm
tekrar bakayım isimlere dikkat etmedimMerhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar bakayım isimlere dikkat etmedimMerhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı![]()
sizin burnunuzu şimdi gördüm çok doğal olmuş kanka 10 gün olmis henüz yeni olmasına rağmen çok iyi duruyor evet sizin de burun kanatlariniz kalın doktorlar bu tip burunlara 6 ay 1 sene veriyor zaten hic canınızı sikmayinMerhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı![]()
inşallah emzirmem bitince bende olucam çevrendekiler şey diuo ya kötü olursa bende diyorum şuan ki burnumdan ne kadar kötü olabilir kiMerhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı![]()
Kime olmayı düşünüyorsunuz?inşallah emzirmem bitince bende olucam çevrendekiler şey diuo ya kötü olursa bende diyorum şuan ki burnumdan ne kadar kötü olabilir kinarkozdan da çok korkuyorum
narkoz da bi uyaninca boğaz ağrısı cok hissettim aglatti bile o kötüydü beni ameliyat masasinda uyandırıp getirdilerinşallah emzirmem bitince bende olucam çevrendekiler şey diuo ya kötü olursa bende diyorum şuan ki burnumdan ne kadar kötü olabilir kinarkozdan da çok korkuyorum
22 senedir baktığınız yüzdeki radikal bir değişikliğe hemen adapte olmanız çok zor. ama bence yüzünüze çok yakışmış ve sizi daha da güzel göstermiş. güle güle kullanın. burnunuzun ucu da birkaç aya daha aşağı inecektir merak etmeyin.alcı ciktigi ilk gün yani 10gunluk
ankara da 2 doktor var ramazan erkin ve orhan aydın hoca karaman da zafer hoca var büyük ihtimal zafer hocaya giderimKime olmayı düşünüyorsunuz?
Bende revizyon için doktor arıyorum
ramazan erkin belki duymuşsunuzdur yüz nakli yapıyor ilk ameliyatı kendi yaptıysa revizyonda ücret almıyor orhan hoca da diğerlerine göre çok pahalıankara da 2 doktor var ramazan erkin ve orhan aydın hoca karaman da zafer hoca var büyük ihtimal zafer hocaya giderim
karamanda zafer tezeli duydum bende iyi doktor başarılı deniliyordu ama bu burun isi kisinin cilt yapısı kemik kirkirkadk hepsi etkiliyorankara da 2 doktor var ramazan erkin ve orhan aydın hoca karaman da zafer hoca var büyük ihtimal zafer hocaya giderim
ankara da 2 doktor var ramazan erkin ve orhan aydın hoca karaman da zafer hoca var büyük ihtimal zafer hocaya giderim
Tesekkurler.Bende Istanbul'da doktor arıyorum bakalımankara da 2 doktor var ramazan erkin ve orhan aydın hoca karaman da zafer hoca var büyük ihtimal zafer hocaya giderim
Aynen. İlk zamanlarda yüzümün ortasında koca bir patlıcan var gibiydi. Çok kalındı önden. Sonra çok çok inceldi.sizinde mi oyle oldu