burun ameliyati oldum fakat yüzüme gitmedi ne yapmam lazım yardim edin pskilojim kaldırmıyor

Merhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı 😊
sizin burnunuzu şimdi gördüm çok doğal olmuş kanka 10 gün olmis henüz yeni olmasına rağmen çok iyi duruyor evet sizin de burun kanatlariniz kalın doktorlar bu tip burunlara 6 ay 1 sene veriyor zaten hic canınızı sikmayin

Merhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı 😊
inşallah emzirmem bitince bende olucam çevrendekiler şey diuo ya kötü olursa bende diyorum şuan ki burnumdan ne kadar kötü olabilir ki 🤣 narkozdan da çok korkuyorum

inşallah emzirmem bitince bende olucam çevrendekiler şey diuo ya kötü olursa bende diyorum şuan ki burnumdan ne kadar kötü olabilir ki 🤣 narkozdan da çok korkuyorum
narkoz da bi uyaninca boğaz ağrısı cok hissettim aglatti bile o kötüydü beni ameliyat masasinda uyandırıp getirdiler

Çok güzel gözüküyor önden de gayet normal sizin gözünüz eski burnunuza alışık olduğu için garip geliyordur ama ben çok beğendim hayırlı olsun 😊

ankara da 2 doktor var ramazan erkin ve orhan aydın hoca karaman da zafer hoca var büyük ihtimal zafer hocaya giderim
ramazan erkin belki duymuşsunuzdur yüz nakli yapıyor ilk ameliyatı kendi yaptıysa revizyonda ücret almıyor orhan hoca da diğerlerine göre çok pahalı

ankara da 2 doktor var ramazan erkin ve orhan aydın hoca karaman da zafer hoca var büyük ihtimal zafer hocaya giderim
karamanda zafer tezeli duydum bende iyi doktor başarılı deniliyordu ama bu burun isi kisinin cilt yapısı kemik kirkirkadk hepsi etkiliyor

Nasıl gitmemiş gayet iyi olmuş.valla şükredin bence burda ne kadar başarısız ameliyat mağduru insan var.bu burun bana yapılsa ben şükrederdim🤷🏻‍♀️

Back
X