burun ameliyati oldum fakat yüzüme gitmedi ne yapmam lazım yardim edin pskilojim kaldırmıyor

Kendiniz zaten güzelsiniz güle güle kullanın zamanla beğeneceksiniz kendisini çok daha toparlar oturur siz de alışırsınız .

Ay resmen aynı duygular çoğu kişu demek ki bu süreçten geçiyor, başkasına karşı objektif olabiliyoruz da kendimize alışkın olmadığımızdan objektot mi olamıyoruz acaba? Ben de şimdiden revizyon için doktor arıyordum, botoksla burun ucu iner mi, bakışım normale döner mi falan bir sürü şey araştırdım ama revizyon bile en az 6 ay geçmesi lazım diyor o zamana da hayli hayli alışır ve memnun oluruz eminim.

Ben bi de yetmiyormuş gibi gittim liplift de yaptırdım gülüşüm de değişti bambaşka biri oldum ama herkes alışsın ayol biz elalemi takmayalım önemli olan kendimizin alışması ve beğenmesi

Seninkide çok güzel olmuş canım Çok doğal üstelik..Şişlikler inip oturunca bir okadar daha iyi olacak ikinizde süpersiniz
inanin simdi ki burnunuz cok daha güzel bi hava katmış benn begendim valla.

Çok teşekkür ediyorum ya sizlerin yorumları çok mutlu ediyor. Ablam hala "alışamadım - değişiksin " diyor moralim bozuluyor valla sonuçta ben de alışamadım tanıdıkların daha çok destek olması lazımken moral bozuyorlar

deriniz kalın olduğu için 6 ay bi bekleyin şuan bile çok güzel duruyor maşallah çok beğendim

Merhaba acaba bana mı dediniz yoksa konu başlığını açan arkadaşa mı
kime dedi bende bilemedim ama benim derim için doktor ne cok kalin ne cok ince orta bi cilt dedi size bir sey dedi mi doktor cildiniz hakkında

iyi değişim olmuş tanıdıklar bizin eski halimize aşinalar doğal olrak değiştik alışamıyorlar bugün annem dedi bugun burnum diger gunlere daha iyi demek ki iyi yönde gidiyor iniyor bir seyler oluyor. liplift Nasil oldu begendiniz mi bende üst dudaga hafif dolgu düşünüyordum gülünce daha guzel gösteriyor

Tesekkurler canım çok güzel olmuş maşallah.
Daha alışamadigin içindir, zamanla alisirsin, hem ödemlerde geçer dahada güzel olur

Seninde burnun çok güzel olmuş maşallah.
Bende revizyon için doktor arıyorum.
Doktorunuz kimdi acaba?

bence çok yakışmış ve merak etmeyin zamanla yüzünüze oturucak ve sizde alışacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…