Burun ameliyatı oldumm peki ya şimdi .. tecrübeli arkadaşlar ?

kızlar belki defalarca sorulmuştur ama gülmek sorun olur mu sırıtık bir insan olduğum için daha 5.günümdeyim atelim falan her şeyim burnumda böyle değişik bir şey hissediyorum güldükten sonra sanki burnumun üstünde 5kiloluk bir şey var bastırıyor.. korktum gülerken atelin yanlarını tutuyorum yanağıma bastırıyorum :(

Tabi gulmemeye çalış elinden geldiğince. Atel çıktıktan sonra da bir sure daha dikkat etmek gerekiyormuş, hatta atel varken çok konuşmamak gerektiğini de biliyorum, bununla ilgili netten de yazı bulabilirsin.

Tabi gulmemeye çalış elinden geldiğince. Atel çıktıktan sonra da bir sure daha dikkat etmek gerekiyormuş, hatta atel varken çok konuşmamak gerektiğini de biliyorum, bununla ilgili netten de yazı bulabilirsin.

çok teşekkür ederim ben de o kadar konuştum ki şu son 2günde maşAllah bana umarım sorun olmaz zaten sıkıntılı revizyon gerektirebilecek bir ameliyat oldum :(

Hiç Merak etme zamanla sabret ağrın sıızn kalmayacak.Düşüncese bir ömür ağrın olmayacak sadece 1.2 hafta idare edıceksin kendini sonra ağrılarını zaten unutucaksın.Çok geçmiş olsun bu arada sana sabır diliyorum.

Back
X