Burun ameliyatı oldumm peki ya şimdi .. tecrübeli arkadaşlar ?

Tenedeos korkma.sonuçta çok iyi şeyler oluyor.bi üç hafta psikolojik olarak zorlanıyorsun, ilk üç günde tampon sebebiyle.ama sonra hersey çok çabuk geçiyor

Snmcmre benim alçım bi haftalikken çıktı sonrada Bandaj vardı.on beşinci günde Bandaj çıktı.ozaman çok çirkindi burnum.gün geçtikçe azaldı.ama bi aylıkken burun kökünde ki şişlik daha da azaldı.ayrıklik ortalama üç haftalikken çok azalır diye düşünüyorum

benımde alçı alındı suan bandajlı cuma gun alınacak hersey tamam burnumuda cok azda olsa gördüm ancak burun delıklerım küçültüldü bit tanesi çok güzel kapandı ancak dıgerınde cok hafıf bır şişlik var:(

Snmcmre benim alçım bi haftalikken çıktı sonrada Bandaj vardı.on beşinci günde Bandaj çıktı.ozaman çok çirkindi burnum.gün geçtikçe azaldı.ama bi aylıkken burun kökünde ki şişlik daha da azaldı.ayrıklik ortalama üç haftalikken çok azalır diye düşünüyorum
o süreye razıyım valla daha uzun sürmesnde yeter bna . şimdi çok şiş burnum ama byle bile güzel güzel gelio bna gözlerm hariç :)

çok geçmiş olsun...ameliyatın uzun surmuş o sırada burun şiş ve daha fazla morarmış oldun zaten.artık buz makinası var sen hiç ugraşmıyorsun ameliyattan sonra takıp cihazın maskesini sişlik ve morluk en aza iniyor.(ameliyat olmayan arkadaşlar bence buz makinesi olayını dikkate alsınlar)burun içindeki tamponlar çıkınca rahatlamışsındır ama burun içi sişme yapar 1-2 hafta devam eder 1 ay boyunca deniz suyu kullanabilirsin ödemi geçirir.dikişlerin için teramisin bactroban kullanabilirsin.hiç agrı çekme ağrı kesici kullan.yan yatabilirsin hiç sorun olmaz sadece yüz üstü yatma tek yastık yeterli.alcın cıkınca bazen bantlama yapıyorlar 1-2 gün durabilir.ilk başlarda burnuna alısamazsın kötü hissetme kendini burnun şekil alması şişliğin inmesi 3 ayı buluyor tam oturması 1 sene.burnun güzel olsada kontrollerine gitmemezlik yapma hafif egrilikler olabiliyor erken müdahale masaj ile düzeltilir.darbe almamayada dikkat et..

aynı sorunları bende yaşadım bugün 4. günüm tamponlarım yeni çıktı tam nefes alıyorum çok şükür derken şu an hiç nefes alamıorum burnumdan deniz suyunu denedim hep akıntı var ama açılmıo hiç sizce ne yapmalıyım ?

burun içi temizlenmesi lazım doktorunla görüş.temizlettikten sonra kötü koku falan duyarsan tekrar temizletmen gerekir kabuklanmalar oluyor çünkü.kendin temizleyemezsin burun gerisinde oluyor mutlaka doktoruna git.akıntı genelde 1-2 hafta sürebiliyor ameliyata bağlı olarak

burun içi temizlenmesi lazım doktorunla görüş.temizlettikten sonra kötü koku falan duyarsan tekrar temizletmen gerekir kabuklanmalar oluyor çünkü.kendin temizleyemezsin burun gerisinde oluyor mutlaka doktoruna git.akıntı genelde 1-2 hafta sürebiliyor ameliyata bağlı olarak

Snmcmre avatar gibiydim o bile düzeldi :) düzelir düzelir üç haftaya.ama ucu biraz iniyor.yine de ben razıyım

slm kızlar beNDE dün ameliyat oldum. bugünde tamponlarım alındı.acaba erkenmi oldu

slm kızlar beNDE dün ameliyat oldum. bugünde tamponlarım alındı.acaba erkenmi oldu[/QUOT

her doktorun ameliyat tekniği farklı ama normalde tampon ameliyat olduktan sonra 3.günü veya alçıyla birlikte 6. günü alınır.tanıdığım bir doktor tampon koymadan da ameliyat yapıyor bazen ama iyi dikiş atılması lazım yoksa burun içi çok şişme yapıyor nefes alma sorunu yaşarsın.muhtemel sendede burun içi şişme yapar deniz suyu kullan birazda olsa iyi gelir.

bu arada burnumun ucu çok düzz duruyor hiç yuvarlaklık yok.burun kanatlarıda darlandı sizce düzelirmi cok canım sıkıldı

burnun iyileşme süresini bekle sıkma canını biraz daha zamanın var.şuan gördüklerin seni yanıltmasın burnun şiş ve daha şekil almadı.1 ayda şekli belli olur 3 ayda artık oturmuş olur ama tam iyileşmesi 1 sene.

kızlar bnm de bugün 9. günüm . burnumda siyah noktalar iyice belirginleşti pütür pütür druo çok rahatsız ediyo . bioderin temzileme jelini kullanıyorum ama siyah noktalara bişy yapmadı . siyah nokta bndı kullansam bişy olur mu ya da başka bi önerisi olan var mı

Ben peeling bile yapmıştım.ama çok hafif dokunuşlarla.çünkü odun gibiydi burnum :) banyodan sonra yaptım gözenekler açık oluyor azCık dokunman yetiyor peeling jeli ile

kızlar lütfen lütfen yardım edin bu gün burnumun içine baktım ve bir deliğin nerdeyse kapalı olduğunu gördüm hiç böyle bişe yaşayan var mı ??

Benim sağ tarafım sola göre ödemli.çok az nefes alabiliyorum.ama düzelecek diye ümit ediyorum.bence doktoruna danis hiç nefes alamıyorsan

Benim sağ tarafım sola göre ödemli.çok az nefes alabiliyorum.ama düzelecek diye ümit ediyorum.bence doktoruna danis hiç nefes alamıyorsan

bi delik gayet düzgün içi tünel gibi ama diğerinde burnun iki duvarı resmen birbirine yapışmış hiç nefes alamıyorum şişlik mi değil mi gececek mi onu öğrenmeye çalişiyorum doktorum da burun içini kbb doktoruna bırakıyor yani arayıp sorabileceğim bişe de değil noolur bilen biri evet bnim de basıma geldi sonra gcior desin yaa :/

Back
X