Burun ameliyatı oldumm peki ya şimdi .. tecrübeli arkadaşlar ?

Kizlar ben de ameliyat olali 5 gun oldu. Agri yok morluk ve sislikler de cok az. Ama benim sorunum zonklamalar. Sizde de ayni sey oldu mu acaba. Doktorum burun deliklerime silikon koydu bazen arada grip oluruz da burnumuz tamamen tikanir patlicak gibi olur ya aynen oyle oluyor. Cok zonkluyor ve alciya baski yapiyor bu da beni coz rahatsiz ediyor zaten cok sicak ve nefes alamiyorum. Gunler cok zor geciyor valla allah yardim etsin

Zonklama normal yani bende korktum bisey olur mu acaba diye. Cok fazla zonkluyo benim ne zaman azalir acaba alci cikinca rahatlarim diyorum

Ya muhtemelen tamponlardan dolayi zorlanıyor e bide üstten alçı bastırıyor sana zonkluyor gibi geliyordur.ağrı kesici al diyeceğim ama etkisi olur mu bilmem.bence sabırlı ol biraz ödemi azalınca alçı boşta kalıyor zaten böylece rahatlarsin

Kizlar bisey daha sorucam. Alci cikarilirken Burun ucundaki bant cikarken cok acitiyor mu. 2 gun sonra alcim cikicak oturdum bunu dusunuyorum :D bir de burun ucu sertlesmesi normal mi yasayan var mi bu durumu

:72:
Kizlar bisey daha sorucam. Alci cikarilirken Burun ucundaki bant cikarken cok acitiyor mu. 2 gun sonra alcim cikicak oturdum bunu dusunuyorum :D bir de burun ucu sertlesmesi normal mi yasayan var mi bu durumu

Yok canım acı hissetmiyorsun.sadece baskı uygular gibi çok hafif oda anlık çok hafîf korkulacak gibi bir durum yok .burun ucu sert ve his kaybı olmaz zamanla esnekliğini sağlayacak merak etme bende de olmuştu şuan 2,5 ay oldu esneklik sağlandı bile :) geçmiş olsun:16:

:72:

Yok canım acı hissetmiyorsun.sadece baskı uygular gibi çok hafif oda anlık çok hafîf korkulacak gibi bir durum yok .burun ucu sert ve his kaybı olmaz zamanla esnekliğini sağlayacak merak etme bende de olmuştu şuan 2,5 ay oldu esneklik sağlandı bile :) geçmiş olsun:16:

Canim cok tesekkur ederim :) senin bana cok yardimin oldu bu forumda cok sagol :))

tampon çıkarken acıyor mu
ya da burun ameliyatından sonra en zor en acılı bölüm hangisi

ameliyattan sonra en acılı kısım nefes alamamk ve kaşınan yerleri kasıyamamak emin ol :) tampona gelirsek şimdi yalan konuşmicam çıkarken nooluyo laa gibi bi durum oldu ama acı değil iğrençle garip arası bi duygu korkmana gerek yok :)))

İlk günlerde zonklama :) 1 hafta duran plastik kalıp. şişlik, morluk :P neyse korkutmayalım dimi :) nazmi bayçına oldum ben ameliyatımı şimdi burda hastaları vardır :P

bu cuma ameliyata girdim ameliyatım 4 saat sürdü. ilk çıktığımda baya bir kötüydüm. nefes alamıyordum çok agrım vardı yutkunamıyordum.. :( kötü olmştu. hastanede yatırdılar beni 24 saat boyunca balonların içindeki buzlarla gözüe buz koydular şişlik olmadı morarma az oldu arkadaşlar. ama ağrlarım cok vardı 3 gün hastanede kaldım bünyem zayıf galiba dün tamponları alırken cok garip oldum cok garip birşey gerçekten sonra dünya varmış dedim :31::31: nefes alabildim birşeyler yiyebiliyorum 1 saat önce eve geldm.
burnum cok şiş ve deliklerinde kanlar dikişler var ben napacam şimdi bu saattten sonra agrıları yine hafif var:2::2: biran düşündüm keşke hiç olmasaysım diye ilk iki gün çok çektim perşembe alçım alınaak düz mü yatmam gerekiyor benim öyle kesinlikle uyuyamıyorum burnuma baktıkca aglıyorum bana yardım edin ne oldu doktor cok güzel oldu sabret dedi ama bende psikoloji felan kalmadı:43::43::43:

Merhaba Sevgi_Melegi, Ben 10 yıl önce 17 yaşımdayken aynı ameliyattan geçirdim ilk birkaç ay depresyona girdim eski halimi geri istedim, çünkü gözümdeki morluklar ve yüzümdeki şişlik 3-4 ay geçmedi. Ama söylediğim gibi 3-4 ay sonra geçti. seninki 3-4 ay geçmeyecek diye bir şey yok, geçmese bile moralini bozma diye söylüyorum. Sonrasında şişliklerim ve morluklarım geçince gayet memnun kaldım, nefes alışım bile değişti.

Sana tavsiyem 1 yıl kadar çok iyi koru kendini darbelerden, canını yakar çünkü benim yüzüme top gelmişti lisedeydim epey canım yanmıştı. Ama onu da dert etme o da geçiyor.

Tekrar tekrar geçmiş olsun...

Ya kızlar ben dün birşey ararken egildim biraz zorladim burnumu galiba dünden beri ağrıyor acıyor. Burun ucum sizliyo. Yatarken kalkarken basinc bindigi icin zonkluyor. korkuyorum bisey oldu mu diye. Deneyimli arkadaslar bilgilerini paylasabilir mi acaba bunum 12 gunluk.

Ya kızlar ben dün birşey ararken egildim biraz zorladim burnumu galiba dünden beri ağrıyor acıyor. Burun ucum sizliyo. Yatarken kalkarken basinc bindigi icin zonkluyor. korkuyorum bisey oldu mu diye. Deneyimli arkadaslar bilgilerini paylasabilir mi acaba bunum 12 gunluk.

Yok yok birşey olmamıştır merak etme, benim 21 gun oldu bende ilk zamanlarda bir iki defa egilmiştim burnum kopuyor sanmıştım bir sure sonra geçti gitti. Ama kısa sure daha dıkkatli olmanda fayda var, benim 18. gunden sonra eğilmeyle ilgili bir sıkıntım kalmamıştı. Şekliyle ilgili kaldı o ayrı onunda eğilmeyle bir alakası yok. Ama içinin rahat etmesi için yarın doktorunu arayıp ona da sor istersen.

Yok yok birşey olmamıştır merak etme, benim 21 gun oldu bende ilk zamanlarda bir iki defa egilmiştim burnum kopuyor sanmıştım bir sure sonra geçti gitti. Ama kısa sure daha dıkkatli olmanda fayda var, benim 18. gunden sonra eğilmeyle ilgili bir sıkıntım kalmamıştı. Şekliyle ilgili kaldı o ayrı onunda eğilmeyle bir alakası yok. Ama içinin rahat etmesi için yarın doktorunu arayıp ona da sor istersen.

Çok çok Sağol canım biraz olsun içim rahatladı ödüm koptu burnuma bişey olucak diye. Bugün pazar olmasa aricaktim zaten yarın kalkar kalkmaz hemen aricam

kızlar belki defalarca sorulmuştur ama gülmek sorun olur mu sırıtık bir insan olduğum için daha 5.günümdeyim atelim falan her şeyim burnumda böyle değişik bir şey hissediyorum güldükten sonra sanki burnumun üstünde 5kiloluk bir şey var bastırıyor.. korktum gülerken atelin yanlarını tutuyorum yanağıma bastırıyorum :(

Back
X