Burun ameliyatı oldun ama sorun var!!!

Hanzadehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
38
28
88
38
Yaklasık 20gün önce ameliyar oldum özel bi hastanede hersey iuiydi ancak tampon ve alçı çıktıktan ve şişliklerde inmeye başladıktan sonra burnumun sağ kanadında hafif göçme olduğunu farkettim. Bu gün doktoruma gittim endişe edecek bi durum olmadığını ama kemiğin biraz yanliş kaynadığını söyledi. Görüntüde farkedilmeyecek kadar az ama artmasından korkuyorum dr buyumez dedi çok az bi ihtimal ama öyle bişey olursa yine operasyon gecirmelisin dedi. Öğretmenim öyle bi vaktım yok. Daha önce böyle olanınız varmi acaba....

Sizi üzmek istemem ama gercek şu daha 20 günde sorun var ise o kaybolmaz aksine şişler cekildikce daha fazls belirgin olup gün yüzüne cıkar..
Ayrıca dua edelim baska çöküntü olmasn demek fazls dolmamış ki çökmüş
konu tecrübeyle sabittir

Yaklasık 20gün önce ameliyar oldum özel bi hastanede hersey iuiydi ancak tampon ve alçı çıktıktan ve şişliklerde inmeye başladıktan sonra burnumun sağ kanadında hafif göçme olduğunu farkettim. Bu gün doktoruma gittim endişe edecek bi durum olmadığını ama kemiğin biraz yanliş kaynadığını söyledi. Görüntüde farkedilmeyecek kadar az ama artmasından korkuyorum dr buyumez dedi çok az bi ihtimal ama öyle bişey olursa yine operasyon gecirmelisin dedi. Öğretmenim öyle bi vaktım yok. Daha önce böyle olanınız varmi acaba....
Bende aynı durum malesef geçmiyor 6 ayı bekliyorum tekrar ameliyat olacağım talihsizlik benimki baya belli çok üzüldüm ama malesef geçmiyor

Teşekkür ederim arkadaşlar o çokük artmadı şükür rahatsız edecek derecede değil şişlikler falanda bitti. Umarım daha fazla üzecek biley çıkmaz

İyi günler ben de bir ay önce ameliyat oldum ve burnumun sol tarafında gözlük izi gibi bir iz var sizin ki geçti mi çok merak ediyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Mhb ben 03.07.2018 septum deviasyon ameliyatı(kemik eğriliği) oldum
11.07.2018 tamponlarımı aldırdım ara ara ağızdan nefes alıyorum 1 aya kadar böyle devam edecek hiç. Ağrım şişkinliğim morartım olmadı önce Rabbimin izniyle sonra doktorumun sihirli elleri sayesinde ameliyattan çıktım hiç ağrım olmadı

Sizi üzmek istemem ama gercek şu daha 20 günde sorun var ise o kaybolmaz aksine şişler cekildikce daha fazls belirgin olup gün yüzüne cıkar..
Ayrıca dua edelim baska çöküntü olmasn demek fazls dolmamış ki çökmüş
konu tecrübeyle sabittir
Sizin ilk ameliyattan sonra mı çökme oldu?

Mhb ben 03.07.2018 septum deviasyon ameliyatı(kemik eğriliği) oldum
11.07.2018 tamponlarımı aldırdım ara ara ağızdan nefes alıyorum 1 aya kadar böyle devam edecek hiç. Ağrım şişkinliğim morartım olmadı önce Rabbimin izniyle sonra doktorumun sihirli elleri sayesinde ameliyattan çıktım hiç ağrım olmadı
Doktor ismi nedir kim yaptı

Back
X