slm elbola bende olmak istiyorum ancak doktora karar veremiyorum bir türlü tam karar verdim diyorum doktor hakkında kötü birşeyler duyuyorum okuyorum vazgeçiyorum.En son şu an İstanbulda Ahmet Karacalar ile iletişime geçtim en son ama onunda hasta yorumlarına rastlamadım çok fazla. Muhammet Dilber kim iyi bir doktor mu acaba ?izmir'de burun ameliyatı olmak isteyenler Muhammet Dilber 4-5 kişi olursak gelecek.. :)
Tam bi doktor buluyorum karar veriyorum bi bakıyorum ki olumsuz yorumlar
Merhaba Bende senin gibi sorunlar yasadim..simdi ise dr.güray yesiladali ya olacagim.3 hafta sonra ins.ama dedigin gibi hicbiryerde yorumlarina rastlamadim..slm elbola bende olmak istiyorum ancak doktora karar veremiyorum bir türlü tam karar verdim diyorum doktor hakkında kötü birşeyler duyuyorum okuyorum vazgeçiyorum.En son şu an İstanbulda Ahmet Karacalar ile iletişime geçtim en son ama onunda hasta yorumlarına rastlamadım çok fazla. Muhammet Dilber kim iyi bir doktor mu acaba ?
cok tesekkur ederim, derim cok kalin, hala cok sislikler var ama ben cok mutluyum, herkesten de cok guzel tepkiler aliyorum. Ilk zamanlar fazla kalkikti ama oturuyor yavas yavas artik. Goksel bey'e ne kadar tesekkur etsem azdir.çok güzel olmuş maşallah canım:)
Ben 2013de oldum ameliyatımı acıda yok hissizlikte yok çok şükürBizim ofisten bir kızcağız da ucuz diye defne erkaraya yaptırmış, 3 ay olacak nerdeyse burun delikleri bir birinden bariz farklı. Kızın morali bozulmasın diye bir şey demiyoruz ama yaptırmasaymış daha iyiymiş. Üstelik burun ucu dokununca acıyor, dr içinde dikişler var acıması normal herkesin acır demiş. Hissizliği duydum da acımayı bilmiyordum. Ameliyat olup da burun ucuna acıdan dokunamayan var mı?
Sadece ilk ameliyat olduktan sonra alci ciktiktan sonra oyle ciddi bir acim olmadi ama burnumun ucu sanki emaneten orda gibiydi ilk 1ay gectiktan sonra burun bana aitti emanetlik gittiBizim ofisten bir kızcağız da ucuz diye defne erkaraya yaptırmış, 3 ay olacak nerdeyse burun delikleri bir birinden bariz farklı. Kızın morali bozulmasın diye bir şey demiyoruz ama yaptırmasaymış daha iyiymiş. Üstelik burun ucu dokununca acıyor, dr içinde dikişler var acıması normal herkesin acır demiş. Hissizliği duydum da acımayı bilmiyordum. Ameliyat olup da burun ucuna acıdan dokunamayan var mı?
En onemlisi nefes alamamak olsa gerekYazmayı unutmuşum burnumun sol tarafından nefes alamıyordum ameliyatta oda düzelecek dendi ama en ufak bir değişiklik olmadı maalesef
canım tumsek gecti mibi de dokundugumda burun sırtnda bi tümsek var şimdi daha belrgn şekilde hissediyorum, normal mi bu ne zaman geçer
Can'ım Osman hocayamı oldun ?arkadaşlar ahmet ışıkdemir ve osman latifoğlu arasıonda kaldım sizce hangisi yardım edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?