Heryerde ayni diil ucretler. Uygun bi yer ariosaniz tavsiyede bulunabilirim cunku kardesim yaptirdi ve cok ii bi sonuc elde ettik.şuan 4bin-5bin civarında değilmi bir ameliyat?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heryerde ayni diil ucretler. Uygun bi yer ariosaniz tavsiyede bulunabilirim cunku kardesim yaptirdi ve cok ii bi sonuc elde ettik.şuan 4bin-5bin civarında değilmi bir ameliyat?
Heryerde ayni diil ucretler. Uygun bi yer ariosaniz tavsiyede bulunabilirim cunku kardesim yaptirdi ve cok ii bi sonuc elde ettik.
canım kardeşinin ameliyatını yapan KBB ci mi?
evet cnm kbbci o dru ben de biliyorum hatta benm de o dr a yarn ameliyatm var gelişmeleri yazarm![]()
Arkadaslar ben 10 yil oncesi burun estetigi olan biriyim ve bnm icin cok onemli bi operasyondu cunku cok arzu ettigim bi ameliyatti. Eminim olmak isteyen ama maddiyat yuzunden sorun yasayan bicok kisi var! Ben 10 yil once gayet hatiri sayilir bi mebla odedim ameliyatima ama gecen sene nisan ayinda kardesim ameliyat oldu ve bnm odedigim paradan cok daha dusuk bi meblaya ve benden cok daha ii oldu burnu. Su an cok memnun. Sadece 1500 lira odedi. 4000 5000 ve fazlasi diil! Bi arkadas ameliyat oldu tavsiye etti gittik ve ayni ucrete ameliyatini yapti su an ne kadardir bilmiorum ama 6000 lira istendigi icin para biriktiren kisiler gordum ve gunluk hayattada karsima cikanlara bunu soyluorumki en azindan daha once yaptirma sanslari olsun. Ben yaptirmak icin cok beklemistim kimse cok bekleyerek bunu daha fazla kendine dert etmesin die buraya yaziyim paylasiyim dedim...
Kardesimde bende ozelde ameliyat olduk ama arastirma hastanelerinden cok ii isler ciktigini bnde duydum. Dedigim gibi ozelde ameliyat olmak isteyende varsa bn bilgileri bi sekilde paylasirim . Burda paylasim ne kadar yasal bilmiyorum ama elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Cunku baska operasyonlar dusunorum ve burdaki arkadaslar saolsunlar fikir veriolar bana. Deneyim ve bilgi paylasimi cok guzel bisey:)
kim, hangi doktor söyleyebilirmisiniz, lütfen yardımcı olunuz
Kardesimin doktorunun adi Hasan huseyin ceylan. bnm doktorumda Ali Sakinsel :)
arkadaşlar alın size doktor adı yukarıda....
tatlım doktor ?
kim, hangi doktor söyleyebilirmisiniz, lütfen yardımcı olunuz
Hasan huseyin ceylan bahsettigim doktorun adi . Basarili ameliyatlar cikario kbb uzmani oldugu icin estetik kaygilarin yaninda saglikla ilgili bir probleminiz varsa onuda tamamen cozumluyo. Kardesim arkadasim kuzenim gayet memnun kaldilar .ameliyati dusunen herkese simdiden gecmis olsun:) bu arada baska doktorda tavsiye edebilirim fakat bu dojtor hem uygun bi ucrete ameliyat yapio hemde cok ii sonuclar cikardigina bizzat sahidim.
Canım bende araştırıyorum fiyat ve adres bilgisi verebilirmisin ?
Bende su an iletisim bilgileri yok kardesimde bilgileri. Doktorun klinigi ceylan klinigi olarak gecio ve dilerseniz bakirkoy yasar hastanesini arayip ordanda iletisim bilgisini alabilirsiniz doktor ameliyati yasar hastanesinde yapio asistanlari yardimci olur size fiyat bilgisine gelince kardesim sadece 1500 lira odedi bi arayin ulasamazsaniz yazin bana o zaman ben kardesimden alirim bilgileri.simdiden gecmis olsun diim:)
Buldum canım isimden arattım
Hasan Hüseyin CEYLAN
Telefon
+90 (212) 586 05 63
Telefon (2)
+90 (533) 357 41 72
Çokkkk ii fiyat çarşamba gidicem çok teşekkür ederim cnm senin tavsiyede bulunduğunu söylesem sorun olurmu?
Bana adını yazsan cnm özelden ?
Arkadaslar ben 10 yil oncesi burun estetigi olan biriyim ve bnm icin cok onemli bi operasyondu cunku cok arzu ettigim bi ameliyatti. Eminim olmak isteyen ama maddiyat yuzunden sorun yasayan bicok kisi var! Ben 10 yil once gayet hatiri sayilir bi mebla odedim ameliyatima ama gecen sene nisan ayinda kardesim ameliyat oldu ve bnm odedigim paradan cok daha dusuk bi meblaya ve benden cok daha ii oldu burnu. Su an cok memnun. Sadece 1500 lira odedi. 4000 5000 ve fazlasi diil! Bi arkadas ameliyat oldu tavsiye etti gittik ve ayni ucrete ameliyatini yapti su an ne kadardir bilmiorum ama 6000 lira istendigi icin para biriktiren kisiler gordum ve gunluk hayattada karsima cikanlara bunu soyluorumki en azindan daha once yaptirma sanslari olsun. Ben yaptirmak icin cok beklemistim kimse cok bekleyerek bunu daha fazla kendine dert etmesin die buraya yaziyim paylasiyim dedim...
benim bugün 8. günüm perşembe atel çıkacakburnum kötu vaziyeteydi 2 kere kırık 5 ve 17 yaşımdayken sonuncu çok kötu kırıldı yamuldu
çapa tıp fakultesinde ameliyat oldum dr Serkan Orhan çok iyi bir KBB ci tercihim buydu bakur + 1.400 tl ödedim şimdilik iyi görunuyor
Opr. Dr. Serkan Orhan
Ozel msj hakkim yok die ozelden yazamiorum isim :) faydam olduysa ne mutlu bana. Kardesimin doktoru kendisi kardesimin adi derya gecen sene mart sonu gibi ameliyat oldu. Merak etme ii bi doktor insallah senin icinde hersey mukemmel olur :)