Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnunuzda yamukluk olmuş neden naci celiki önermeye devam ediyosunuz ki bu yamukluktan memnun musunuz anlamadım daNaci çeliği araştır bnce tavsiye ederim.ben çok memnunum
geçmiş olsun bende memnun değilim üçüncü ameliyatı kime olmayı düşünüyorsunuz.Serdar Özturk e olmayın. Benim burnumu mahvetti
Baki Çokneşeli’yi de araştırmanı tavsiye ederim, kardeşim oldu, çok da memnun kaldı. Kolay gelsin.
Bende ayni sekilde bayadir arastiriyorum ama dogru doktoru bulmak cok zor.. Yurt disinda yadadigim icin doktorlarla yüz yüze görüsemiyorum. Sen Istanbulda yasiyormussun en iyisi bence doktor secip yüz yüze görüsmek. Benim arastirdigim isimleri sende arastirmissin ama dedigin gibi cogunlukla yüksek fiyat istiyorlar.. birde istiyorsan Dr. Süleyman Tasi ve Dr. Ercan Demirayi arastir ikiside uygun fiyat veriyor.. Dr. Ercan Demiray Maya estetikte calismakta 3D Vectra teknolojisi ile burun tasarliyormus
Serkan Yıldırım'la görüştüm bende, gayet mantıklı geldi ve açıklamalrı içimi rahatlattı. bir kere daha kontrole gitmek istiyorum sonra karar vericem inş.
Bende ayni sekilde bayadir arastiriyorum ama dogru doktoru bulmak cok zor.. Yurt disinda yadadigim icin doktorlarla yüz yüze görüsemiyorum. Sen Istanbulda yasiyormussun en iyisi bence doktor secip yüz yüze görüsmek. Benim arastirdigim isimleri sende arastirmissin ama dedigin gibi cogunlukla yüksek fiyat istiyorlar.. birde istiyorsan Dr. Süleyman Tasi ve Dr. Ercan Demirayi arastir ikiside uygun fiyat veriyor.. Dr. Ercan Demiray Maya estetikte calismakta 3D Vectra teknolojisi ile burun tasarliyormus
1 ay önce hüseyin beye ameliyat oldum. Hüseyin Altun.. kbb uzmanı ama estetikte de oldukça iyi. Tavsiye ederim![]()
Canim fotografin var mi cok merak ettim
bende 1 haftadir doktor arastiriyorum :)
fiyatı ne kadar uygun demişsiniz merak ettimBu arada birde Dr. Ercan acik teknik kullaniyor en cok ilgimi cekende 3D vectra teknoloji ile burun tasarlamasi. Fiyatida bence uygun
Merhaba,Bana asistani 4750 Tl dedi ilk ameliyatsa nakitte. Ama ben kapali ameliyat istiyorum diye vaz gectim birde hastalarin resimlerini cok yollayamadi yasakmis diye..