Burun ameliyatı olmak istiyorum. Doktor tavsiyesi lazım. (istanbul)

Naci çelik kim? İlk defa duydum ismini. Ne kadar çok estetikçi varmis

Yakut merhaba karar verebildin mi bende ayni arayistayim.
guncel ozturk cok medyatik geliyor bana
ozan balik in burunlarida yapay geliyor.
acikcasi kime gitmeliyim bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Artık guvenecegim bir doktor kalmadı. Bilmiyorum

Baki Çokneşeli’yi de araştırmanı tavsiye ederim, kardeşim oldu, çok da memnun kaldı. Kolay gelsin.

E elifersunann : Baki Cokneseliyi tavsiye ediyorsun, ama burada onun hakkinda pek cok iyi seyler okumadim. Ameliyatlari cok kisa sürüyormus ve bu yüzden pek özen gösteremiyormus. Dogrumu?
Bende ilk basda onda ameliyat olmayi düsünüyordum, fakat kendisiyle görüsdükten sonra vaz gectim sayilir. bana ilk görüsmemizde ayirdigi süre tami tamina 5 dakika idi. Ardindan beni yardimcisi Özkan Yarinki ye yönlendirdi. Özkan bey benimle neredeyse 1 saat ilgilendi. Ilginc olan ise, Özkan bey bu isin para kismina bakiyor. Yani kendisi tam olarak bir satici ve beni adeta bu ameliyata ikna etmeye calisdi..ayrica önden kapora yatirmami bile bekledi. Bu yüzden güvencimi malesef yitirdi.

Baki Cokneseli hakkinda baska tecrübe edinen varmi?

Bende ayni sekilde bayadir arastiriyorum ama dogru doktoru bulmak cok zor.. Yurt disinda yadadigim icin doktorlarla yüz yüze görüsemiyorum. Sen Istanbulda yasiyormussun en iyisi bence doktor secip yüz yüze görüsmek. Benim arastirdigim isimleri sende arastirmissin ama dedigin gibi cogunlukla yüksek fiyat istiyorlar.. birde istiyorsan Dr. Süleyman Tasi ve Dr. Ercan Demirayi arastir ikiside uygun fiyat veriyor.. Dr. Ercan Demiray Maya estetikte calismakta 3D Vectra teknolojisi ile burun tasarliyormus

Slm canim. Süleyman Tas i bende arastirdim. Fakat kendisi cok genc. Bu yasda yeterince tecrübe edinmis ola bilirmi sence?
Onda ameliyat olan ve memnun kalan kisiler taniyormusun?

Serkan Yıldırım'la görüştüm bende, gayet mantıklı geldi ve açıklamalrı içimi rahatlattı. bir kere daha kontrole gitmek istiyorum sonra karar vericem inş.

Slm canim. Kontrolünden veya ameliyatindan sonra tecrübelerini burada paylasirsan cok sevinirim :)

Bende ayni sekilde bayadir arastiriyorum ama dogru doktoru bulmak cok zor.. Yurt disinda yadadigim icin doktorlarla yüz yüze görüsemiyorum. Sen Istanbulda yasiyormussun en iyisi bence doktor secip yüz yüze görüsmek. Benim arastirdigim isimleri sende arastirmissin ama dedigin gibi cogunlukla yüksek fiyat istiyorlar.. birde istiyorsan Dr. Süleyman Tasi ve Dr. Ercan Demirayi arastir ikiside uygun fiyat veriyor.. Dr. Ercan Demiray Maya estetikte calismakta 3D Vectra teknolojisi ile burun tasarliyormus

Slm canim. Ercan Demirayin fiyatlari bu aralar nekadar? Bir fikri olan varmi? Genel olarak hangi tekniyi uyguluyor. Kapalimi acikmi?
Süleyan Tasin fiyati gercekten uygun fakat yas olarak cok genc. Yeterince tecrübesi olmamasindan korkuyorum ve bu yüzden ona pek sicak bakmiyorum.

Ama Ercan Demiray i bende düsünüyorum. Fiyat bilgilerini ve ameliyat olanlar fotograflarini paylasirsa sevinirim :)

1 ay önce hüseyin beye ameliyat oldum. Hüseyin Altun.. kbb uzmanı ama estetikte de oldukça iyi. Tavsiye ederim :KK52:

B BurnumVeBen Bence yasa bakmamalisin yaptigi burunlar ortada cok dogal burunlar yapiyor ama bende hastasindan kimseyi tanimiyorum maalesef.. tecrübeli doktorlarda burunlari mahvdebilyiorlar burda bir üye belirtmis zaten doktor prof. mus ama burnundan memnun degil. Dr. Ercan Demiray icin maya estetik sayfasindan asistani burcak hanima mail olarak ulasabilirsin.. sonra whatsapp ile iletisime geciyor... asistani bütün bilmek istedigin bilgileri verecektir sana bana cok yardimci oldu

Bu arada birde Dr. Ercan acik teknik kullaniyor en cok ilgimi cekende 3D vectra teknoloji ile burun tasarlamasi. Fiyatida bence uygun

Canim fotografin var mi cok merak ettim
bende 1 haftadir doktor arastiriyorum :)

Canım biraz geç gördüm kusura bakma :)

Bir tanesi kırık hali. O bariz belli zaten :) Diğerleri de 1 aylık hali canım. Şişim hala çok fazla ama yinede çok memnunum :)

Eklentiler

• 20160131_161208.webp
    20160131_161208.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 1.108
  • 021201620843.webp
    021201620843.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 997
  • 031201621620.webp
    031201621620.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 1.026
  • IMG-20151202-WA0012.webp
    IMG-20151202-WA0012.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 1.038
Bana asistani 4750 Tl dedi ilk ameliyatsa nakitte. Ama ben kapali ameliyat istiyorum diye vaz gectim birde hastalarin resimlerini cok yollayamadi yasakmis diye..

Bana asistani 4750 Tl dedi ilk ameliyatsa nakitte. Ama ben kapali ameliyat istiyorum diye vaz gectim birde hastalarin resimlerini cok yollayamadi yasakmis diye..
Merhaba,
Süleyman tas da ameliyatin maalixeti ne Kadar Acaba? Sen ögrenmissin galiba...
Bende kendisinde düsünmeye basladim, ve Genc diye biraz tedirgin olsamda, yaptigi burunlari gayet basarili buluyorum. Yalniz bürde hic hakkinda yorum okuyamadim.

Evet asistaniyla iletisime gectim.. 8 bin ve 10 bin arasi dedi.. burundan buruna degisiyor tabi

Yasa bakma bence begeniyorsan ve fiyati sorun degilse en azindan imkanin varsa bir git görüs :)

Back
X