Burun ameliyatı olmak istiyorum. Doktor tavsiyesi lazım. (istanbul)

Ne sacma bir sey yurt disinda kalanlara aslinda daha az vermeleri gerekiyor ona kalirsa.. cünkü bilet konaklama derken baya masraf oluyor.. neyse ki vaz gectim zaten, onlar kaybetti 8000 tlyi :)

Ben Yakup Avşar'a yaptırdım burnumu, arkadaşım Emre İlhan'a. İkimiz de çok memnunuz, ama Yakup Avşar çooook uçuk fiyatlar veriyor. Emre İlhanı öneririm, arkadaşıma çok doğal minnak bir burun yaptı :)

bi burun ameliyatına 5000 tl dan fazla verilmemeli bence işi ticarete döktüler iyice

Canim bence cok guzel olmus...

Benim derim kalinmis napcam bilmiyorum herkes baska birsey diyor :KK43:

Canım o kadar dert etme. Sadece şişlerin daha geç iner o kadar. güzel olduktan sonra ona da katlanı verirsin nolacak :)

Teşekkür ederim bu arada cnm bnm

Canım o kadar dert etme. Sadece şişlerin daha geç iner o kadar. güzel olduktan sonra ona da katlanı verirsin nolacak :)

Teşekkür ederim bu arada cnm bnm
Bakalim bu hafta karar vericem ok dersem martta ameliyat :))

Tek doktora gidip ameliyata karar veren de bi benimdir heralde
psikolojik destek mi alsam acaba

merhaba, çok uzun zamandır doktor araştırıyorum farklı konularda da yorumlar yazarak bilgi aldım şimdi hepsini tek bir konu altında toplamak istedim.

İstanbul'da oturuyorum ve burda isim yapmış bir çok doktoru araştırdım.
BARIŞ ÇAKIR, GÜNCEL ÖZTÜRK, MUHAMMET DİLBER,HASAN POYRAZ, EMRE İLHAN VE YAKUP AVŞAR...

Emre İlhan çok geç tarihlere randevu veriyormuş...
Barış ÇAkır ve Güncel Öztürk işinde gerçekten güvenilir doktorlar fakat fiyatı bana çok yüksek geldi. 3500€ falan dediler.

Hasan Poyraz için tavsiyeler var fakat görüşmedim kendisiyle, öncesi-sonrası çok fazla fotoğraf yok.

ve son olarak da Muhammet Pamukçu araştırmalarım arasında.
sizlerin de yorumlarını bekliyorum lütfen ...
en kısa zamanda ameliyata karar vermem lazım.
Canım Yusuf CAN gözün kapalı git. Onunda çok yoğun hastaları olduğundan dolayı belki geç tarihe oda verebilir. Gene de bir sor. Biz annemizi ettik çok memnunuz.

Bakalim bu hafta karar vericem ok dersem martta ameliyat :))

Tek doktora gidip ameliyata karar veren de bi benimdir heralde
psikolojik destek mi alsam acaba

Bende tek bir doktorla görüştükten sonra oldum canım :)

Op. Dr. Leyla Arvas bir araştırın derim. kimsenin haberi yok galiba bu kadından. şuanda da nişantaşında quartz adlı bi klinikte.

ben volkan beyi tavsiye etmiyorum kesinlikle. hazırlık aşamasında bile değişiyor tavrı uzun uzun araştırmıştım oysaki ben vazgeçtim .

Canım bi Alpaslan Yıldırım'ın instagram hesabına bakmanı öneririm. :KK66:
Katiliyorum , ben de cok uzun arastirmalarim sonrasi alpaslan beye oldum . 25. Gunum halen şiş olsa da tam istedigim gibi cok ölçülü bir burnum oldu. Cok tecrubeli bir doktor ustelik fiyat olaral da makul henuz bu buyuk isim yapmis doktorlarin arasina katilmamisken yaptiriverdim :)

merhaba, çok uzun zamandır doktor araştırıyorum farklı konularda da yorumlar yazarak bilgi aldım şimdi hepsini tek bir konu altında toplamak istedim.

İstanbul'da oturuyorum ve burda isim yapmış bir çok doktoru araştırdım.
BARIŞ ÇAKIR, GÜNCEL ÖZTÜRK, MUHAMMET DİLBER,HASAN POYRAZ, EMRE İLHAN VE YAKUP AVŞAR...

Emre İlhan çok geç tarihlere randevu veriyormuş...
Barış ÇAkır ve Güncel Öztürk işinde gerçekten güvenilir doktorlar fakat fiyatı bana çok yüksek geldi. 3500€ falan dediler.

Hasan Poyraz için tavsiyeler var fakat görüşmedim kendisiyle, öncesi-sonrası çok fazla fotoğraf yok.

ve son olarak da Muhammet Pamukçu araştırmalarım arasında.
sizlerin de yorumlarını bekliyorum lütfen ...
en kısa zamanda ameliyata karar vermem lazım.
Canim selam benim de doktorum Ömer Fail Sagun ben cok memnunum instagram hesabina bi bakmani oneririm:)

Katiliyorum , ben de cok uzun arastirmalarim sonrasi alpaslan beye oldum . 25. Gunum halen şiş olsa da tam istedigim gibi cok ölçülü bir burnum oldu. Cok tecrubeli bir doktor ustelik fiyat olaral da makul henuz bu buyuk isim yapmis doktorlarin arasina katilmamisken yaptiriverdim :)
İyi yapmışsın canım bende inşallah agustos gibi yaptırcam kısmet olursa :)

Back
X