ben varım yarın tam 3. ayım :) bu hafta doktor ödem iğnesi yapıcak ınsallah ıse yararrrr
benim 3,5 ay oldu, çok seyrekte olsa bazı günler şişler iniyo ama devede kulak kadr az, genelde hep şiş, bazen çok şiştiği için hala ağrıyo eliyemiyorum bile, mesela bugün öyleydi çok ağrıyo mimik harektlerinde bile ağrıyı hisediyorum, benimde yamuk duruyo tam düzelmese bile şişlikler bitince biraz düzeleceğini ümit ediyorum, bide şu var arkadaşlar yamuk oldumu her iki profilden görüntü aynı olmuyo farklı oluyo mesela bende öyle, doktorumun verdiğ msj yapıyorum az yaptığım halde ağrı yapıyo ve daha çok şişiyo, allah bizlere sabır versin, para verip bunları yaşamak sabır işi, yanarım yanarım doktorumun tasarım yapmadan beni ameliyata almasına yanarım, bence tasarımsız bi ameliyat çokk kötü çünkü cesaret edip doktorunuza bana hokka gibi burun yap diyemiyosunuz, mesela ben tasarım yapmadığı için sadce kusurlarını düzeltin demiştim, ama tasarım olsaydı engüzelini seçip böyle olsun derdim, yani bu elbise deylki olmadı hadi çıkarıyım diyelim ama gelde bunu doktorlara anlat, bana tasarım yapıcaz dediler bi sürü yolu göze alıp gitim ama tasarım boş iş dediler, tasarım istiyosan bugün ameliyat olmaz başka gün veririz dediler, benim iznim beli ona göre gitmişim bi sürü sorun, işte sonuç bu ne yapalım, ne düşündüğümün ve paramın hiç değeri yokmuş demek, çıkan sonuçta ortada berbat, şimdi tek ümidim şilerin inmesi, indikten sonrada sonuç buysa buna parasıyla rezil olmak denir.
arkadaslar,hayalcenın sorusuna ben de katılıyorum,şişlikten ötürü şekli bozuk olan ya da yamuk olan var mı??keleback 3.5 ayda hala ödem olması şeklinin de tam oturmadıgını gosterır aslında ,sıkıntı oluyomu hıc???senı rahatsız edıyomu??
yasmin280 inan bana tasarım yapılsa da bos.eger doktorunun elı ıyıyse tasarımsız 10 numara burun cıkarıyo ama elı ıyı deılse ıstedıgı kadar yapsın tasarımla uzaktan yakından alakası olmuyo.sana moral vermek ıcın soylemıyorum gozu kapalı amelıyata gırıp fıstık gıbı burunla cıkan akrabalarım var,tasarım yaptırıp dunya para verıp bı halta yaramayan burun yaptıran da....bazen,şiş meselesi doktorların kacıs kapısı gıbı gelıyo bana ama kımısınde de cıdden nekahat donemı bayagı uzun suruyo.senı cok ıyı anlayabılıyorum( bu arada doktorun kımdı senın???
benimkisi yamuk. şişlikten diyor doktor ama bana pek öyle gelmiyor. Umarım şişliktendir... çok sıkıntı oluyor evet, ucu top gibi ince uzun çok garip. üsrelik iki profilden farklı gözüküyor. Burun direğim içeri göçük, altına eklediği kıkırdak dışarı pörtlemiş. Böyle garip bi burun işte.
yasmin280(( inan oyle uzuldum ki senı cok ıyı anlıyorum.aynaya her baktıgında eskısını mumla aradıgın bı burna bakmak ınanılmaz acı verıcı bı durum.umarım kı ya zaman ıcerısınde duzelır ya da ıyı bı dr bulup revızyon olursun.bahardoganay aynı dıleklerım senın ıcın de gecerlı (
cumartesı ben de amelıyat olucam şişlikler en kısa ve en uzun nekadar zamanda gecıyor
bu yorumları okumak ne kadar iyi geldi... benim bugün 14. günüm. morluklarım çok çok az göz altım hafif sarı makyaj yapsam kapanır. yanaklarım biraz şiş. iki göz aramdan başlayıp tüm burnum şiş. burun ucum baya şiş. mimiklerimi tam yapamıyorum. tam gülemiyorum. hem acıyo hem domuzcuk gibi oluyorum.burun ucum kalkık. burnum sola eğri. bu eğrilikten çok endişeliydim hatta reismleri çektim foruma yükledim. tekrar ameliyat ol diyenler olunca moralim bozuldu kaldırdım reismlerimi. 3 gün içinde eğiliğim azaldı. ama hala var. içim rahatladı gene de. inşallah eğriliğim geçecek zamanla diye düşünüyorum.
yeni yüzüme alışamadım. çok çirkin bir burnum vardı ama kendimi çok beğeniyordum. hatta bu kadar kötü bir burunla bile ne kadar güzelim yaa :)) diyordum içimden tabi ki.... şimdi aynaya baktığımda sanki daha şekilli bir burnum var ama ben daha çirkinim. eşim diyor sana öle geliyor. bir iki akrabamla görüştüm onlar da burnun biraz kalkık ama iner zamanla şimdiden yakışmış dediler....
14. gün endişe etmek için ya da tamam burnum oldu demek için çok erkenmiş anladım.sabırla beklemek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?