Burun ameliyatı şişlikleri

valla bizim işyerinden bi hanım ameliyat oldu,baktım ne şişlik ne morluk yav,ne bünyeler var ,sanırsın hiç ameliyat falan olmadı doğuştan o burunla geldi :24:

arkdaslar sürekli buz kullanın inanın 2 haftada inecek olan sislikler biakç güne gecicek ayrıca c vitamini sislikleri önlüyor

arkadaşlar burun ucu estetiğinde şişlik nasıl olur burnun ucu patates gibimi oluyor bilgi verirmisiniz ?

evet benim de oyle ve sanki yamuk çok korkuyorum ya eski halinden pek bir farkı yok sanki... ve soldan çok nefes alıyorum bunum hala eskisi gibi saga yatık sag tıkalı sanki koku degilde etle kıkırdak birleşmiş valla daral geldi düşünmekten var mı aynı sorunu yasayan?

benim 34.günüm git gide iniyor her günümun fotoğrafini çektim ama burun ucunun az bi yukarısinda yarım cm lik bi bombe var masaj Verdi...öyle durumda olan var mi acaba...bunun ödem olduğunu ümit ediyorum doktorda malum öyle diyor ...en kolayı ameliyat olmakmis galiba...bide ödeme maydonoz suyu diyorlar doğru mu acaba

kızlar ya benim ameliyatımın 9.günü benim problemim dışarıdaki şişlikler değil :(
burnumun içi şiş burnun içi şişen var mı? ya resmen içindeki şişliklerden nefes alamıyorum :2:

kızlar ya benim ameliyatımın 9.günü benim problemim dışarıdaki şişlikler değil :(
burnumun içi şiş burnun içi şişen var mı? ya resmen içindeki şişliklerden nefes alamıyorum :2:

bugün benim de 9. günüm. ben de zor nefes alıyorum burun içim dolu gibi hissediyorum doktor bir süre daha böyle olacak zaten dedi. ama yara var bu çok belli. şişlik değil yani :S nasıl emin oldun şişlik olduğuna?

emin değilim şişlikse iner umuduuyla şişlik diyorum :(
yani tampon çıktığı gün şişlik mişlik ya da her neyse yoktu dün sol tarafta çıktı bugünde sağ tarafta :(

emin değilim şişlikse iner umuduuyla şişlik diyorum :(
yani tampon çıktığı gün şişlik mişlik ya da her neyse yoktu dün sol tarafta çıktı bugünde sağ tarafta :(

Çok ilginç ben kendimde öyle bir şey fark etmedim =/ ama içerisinin yara olduğuna eminim. gerçi çok da incelemiyorum inceledikçe bir şeyler buluyo insan daha çok yeni sonuçta bayağı sabretmemiz lazım :))

Canım hiç sorun yapma yara daha burnun benimde ilk tamponlar çıkınca mükemmel nefes aldım ama sonra tikandim..eğer imkanin varsa denize gir çok rahatlatıyor yoksa tuzlu su yap emin ol düzelecek..

kızlR benimde ameliyatta 9. günüm. basta nefes almamda sorun yoktu bi anda dün soldan rahat nefes alamadıgımı hissettim

ama arastırdım normalmiş çünkü şişlik oluyormuş şişlikler gecer gecmez kendine gelir dedi dr. ama bu şişler ne zaman gecer yaa

Back
X