- 9 Temmuz 2022
- 91
- 21
- 18
- Konu Sahibi pumpkinnnn
-
Benimki de canı ne istersen onu yapıyor. Nefes problemi oluşturmuyor. Biri tıkalı olsa da rahatsız etmiyor beni az da olsa nefes geçiyor içinden.Ya benim sağ taraf iki haftadır böyle burun kendi dengesini kurmaya çalışıyordur belki
Umarım geçici bir şeydir teşekkür ederimMinimum 6 ay bu tarz seyler olabiliyor
Fizyolojik serum kullan bana dört ay dedi doktor o çok güzel açıyorKızlar ameliyatımın ikinci ayı. Burnum bazen nezle gibi akıyor bazen çok kuru. Herhangi bir sprey kullanmıyorum temizlik için sağ delik genelde tıkalı az nefes alıyorum sadece su ile temizliyorum. Sesim böyle gripli gibi çıkıyor. Sizlerde böyle miydiniz? Bu burun ne kadar süre sonra eski işleyişine dönüyor?
Bana doktor bırak dedi bırakmıştım. Tuzlu karbonatlı su yaptım İçi temizleniyor ya iyi nefes gelmiyor yine. Bakıyorum tıkayacak bir şey yok ama az nefes geliyorFizyolojik serum kullan bana dört ay dedi doktor o çok güzel açıyor
Spreyler çok tuzlu ama serumda az tuz var baya rahatlatır bence ona devam edin temiz de kalıyır geçen tıkandı yaptım içinden öyle bir şey çıktı ki çok rahatladımBana doktor bırak dedi bırakmıştım. Tuzlu karbonatlı su yaptım İçi temizleniyor ya iyi nefes gelmiyor yine. Bakıyorum tıkayacak bir şey yok ama az nefes geliyor
Ya keşke benim öyle olsa keşke içinden bir parça çıksa da rahatlasamSpreyler çok tuzlu ama serumda az tuz var baya rahatlatır bence ona devam edin temiz de kalıyır geçen tıkandı yaptım içinden öyle bir şey çıktı ki çok rahatladım
Benimki de spreyi vermedi serum kullan o en sağlıklısı dedi ama ben bebekler için olan spreyden de aldım arada çok tıkanırsa ondan yapıyorum serum bazen çözmüyor su an nefesim çok iyi tam iki hafta oldu ama ödem çok bantları çıkarmıştım iki ay takacaksın dedi bugün bi de iğne oldum çok zor oldu benimki ya bu kadar beklemiyordumÇok
Ya keşke benim öyle olsa keşke içinden bir parça çıksa da rahatlasamYa bende alayım bari o zaman tekrar keşke açılsa böyle bunaltıyor beni.
merhaba aradan 7 yıl geçmiş acaba son durumunuz nedirBenimki de spreyi vermedi serum kullan o en sağlıklısı dedi ama ben bebekler için olan spreyden de aldım arada çok tıkanırsa ondan yapıyorum serum bazen çözmüyor su an nefesim çok iyi tam iki hafta oldu ama ödem çok bantları çıkarmıştım iki ay takacaksın dedi bugün bi de iğne oldum çok zor oldu benimki ya bu kadar beklemiyordum
İlk aylarda su gibi akıntı bende de oluyordu.Hatta uyuşukluktan dolayı aktığını farketmiyordum çoğu zaman.Ne zaman durdu bilmiyorum ama epeydir akmıyor.İlk ameliyatımda kuruluk olup çok rahatsız etmişti ama ikinci de içine müdahale etmediğinden o da olmadı.Kızlar ameliyatımın ikinci ayı. Burnum bazen nezle gibi akıyor bazen çok kuru. Herhangi bir sprey kullanmıyorum temizlik için sağ delik genelde tıkalı az nefes alıyorum sadece su ile temizliyorum. Sesim böyle gripli gibi çıkıyor. Sizlerde böyle miydiniz? Bu burun ne kadar süre sonra eski işleyişine dönüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?