Burun ameliyatı sonraki süreç

pumpkinnnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
91
21
18
Kızlar ameliyatımın ikinci ayı. Burnum bazen nezle gibi akıyor bazen çok kuru. Herhangi bir sprey kullanmıyorum temizlik için sağ delik genelde tıkalı az nefes alıyorum sadece su ile temizliyorum. Sesim böyle gripli gibi çıkıyor. Sizlerde böyle miydiniz? Bu burun ne kadar süre sonra eski işleyişine dönüyor?

Ya kızlar neden cevap gelmiyor Allah aşkına…bu ara durgun burası 😊 deneyimi olanlar yardımcı olsada bizde fikir edinsek.

Benim de aynı şekilde 3 aylık burnum. Sol tıkanıyor sıcak havalarda. Bazen çok kuruyor içi.

Kızlar ameliyatımın ikinci ayı. Burnum bazen nezle gibi akıyor bazen çok kuru. Herhangi bir sprey kullanmıyorum temizlik için sağ delik genelde tıkalı az nefes alıyorum sadece su ile temizliyorum. Sesim böyle gripli gibi çıkıyor. Sizlerde böyle miydiniz? Bu burun ne kadar süre sonra eski işleyişine dönüyor?
Fizyolojik serum kullan bana dört ay dedi doktor o çok güzel açıyor

Bana doktor bırak dedi bırakmıştım. Tuzlu karbonatlı su yaptım İçi temizleniyor ya iyi nefes gelmiyor yine. Bakıyorum tıkayacak bir şey yok ama az nefes geliyor 😊
Spreyler çok tuzlu ama serumda az tuz var baya rahatlatır bence ona devam edin temiz de kalıyır geçen tıkandı yaptım içinden öyle bir şey çıktı ki çok rahatladım

Çok
Spreyler çok tuzlu ama serumda az tuz var baya rahatlatır bence ona devam edin temiz de kalıyır geçen tıkandı yaptım içinden öyle bir şey çıktı ki çok rahatladım
Ya keşke benim öyle olsa keşke içinden bir parça çıksa da rahatlasam ☺️ Ya bende alayım bari o zaman tekrar keşke açılsa böyle bunaltıyor beni.

Dört ay boyunca kullan demiş. Benim doktor her açıdan çok kötü ne nazalnem vermişti ne sprey ameliyat olalı bir ay olmuş sprey vermiştim dimi dedi. Şu bir yıl dolsun bir başlık açmayı düşünüyorum 😊

Çok

Ya keşke benim öyle olsa keşke içinden bir parça çıksa da rahatlasam ☺️ Ya bende alayım bari o zaman tekrar keşke açılsa böyle bunaltıyor beni.
Benimki de spreyi vermedi serum kullan o en sağlıklısı dedi ama ben bebekler için olan spreyden de aldım arada çok tıkanırsa ondan yapıyorum serum bazen çözmüyor su an nefesim çok iyi tam iki hafta oldu ama ödem çok bantları çıkarmıştım iki ay takacaksın dedi bugün bi de iğne oldum çok zor oldu benimki ya bu kadar beklemiyordum

Benimki de spreyi vermedi serum kullan o en sağlıklısı dedi ama ben bebekler için olan spreyden de aldım arada çok tıkanırsa ondan yapıyorum serum bazen çözmüyor su an nefesim çok iyi tam iki hafta oldu ama ödem çok bantları çıkarmıştım iki ay takacaksın dedi bugün bi de iğne oldum çok zor oldu benimki ya bu kadar beklemiyordum
merhaba aradan 7 yıl geçmiş acaba son durumunuz nedir

İlk aylarda su gibi akıntı bende de oluyordu.Hatta uyuşukluktan dolayı aktığını farketmiyordum çoğu zaman.Ne zaman durdu bilmiyorum ama epeydir akmıyor.İlk ameliyatımda kuruluk olup çok rahatsız etmişti ama ikinci de içine müdahale etmediğinden o da olmadı.
Sesini değiştirecek seviyede tıkanıklık kısmına gelince düşündürücü.Umarım geçici bir şeydir.

Back
X