Burun ameliyatı sonrası ağlamak

houn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
19
7
1
25
Yeni ameliyat oldum. 2. günüm ama üzücü bir şey oldu ve kendimi tutamayıp ağladım. Biraz kanadı. Çok pişman oldum ama tutamadım kendimi. Bugün doktora hapşırma ve oksütmeyi sorduğumda bir şey olmaz demişti. Tampon için gittiğimde sorucam. Yeni ameliyatlı olup ağlayan var mı? Bir şey oldu mu korkuyorum :(

Hicbir sey olmaz. Darbe gelmedikten sonra dert etmeyin.

Hicbir sey olmaz. Darbe gelmedikten sonra dert etmeyin.
İçim rahatladı. Çok teşekkürler. Doktor da sabah burnun sağlam, kolay kolay bir şey olmaz dedi ama daha çok yeni olduğum için korktum. Internette de ağlamak cok zarar verebilir yazıyor. Umarım bir şey olmaz

İçim rahatladı. Çok teşekkürler. Doktor da sabah burnun sağlam, kolay kolay bir şey olmaz dedi ama daha çok yeni olduğum için korktum. Internette de ağlamak cok zarar verebilir yazıyor. Umarım bir şey olmaz
Geçmiş olsun tekrardan. Doktorunuz burnunuzla ilgili bir sey dedi mi

Internette cok fazla bilgi kirliligi var. gulmek aglamak burnunuza zarar vermez. Evet yeni ameliyat edilen buruna elbette guzel davranilmali ancak gucsuz bir organ degil. Darbe gelmesin yeter korkmayin.

Geçmiş olsun tekrardan. Doktorunuz burnunuzla ilgili bir sey dedi mi
Doktorla taburcu olmadan önce gorüştüm. Hapşırma, öksürme gibi şeyler zarar verir mi diye sordum. O da bir şey olmaz, hapsıracağın zaman kendini tutma burnun sağlam oldu dedi. Ağlama olayı taburcu olduktan sonra eve gelince oldu. Doktoruma henüz sormadım. 2 gün sonra tamponlar için gidince soracağım.

Doktorla taburcu olmadan önce gorüştüm. Hapşırma, öksürme gibi şeyler zarar verir mi diye sordum. O da bir şey olmaz, hapsıracağın zaman kendini tutma burnun sağlam oldu dedi. Ağlama olayı taburcu olduktan sonra eve gelince oldu. Doktoruma henüz sormadım. 2 gün sonra tamponlar için gidince soracağım.
Maske ile ilgili bir sey dedi mi? Sonuçta takılma durumu var?

Back
X