Burun ameliyatı sonrası bantlama

Yildizhanim5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
18
1
36
33
Kızlar burun ameliyatı sonrası burnunuzu bantlama ya devam ettiniz mi?bantlayarak ameliyattan sonra burun ucumuzu daha da kaldira bilir miyiz? Burun şekil almaya devam eder mi ? Bu arada ameliyat olalı 20 gün falan oldu

Kızlar burun ameliyatı sonrası burnunuzu bantlama ya devam ettiniz mi?bantlayarak ameliyattan sonra burun ucumuzu daha da kaldira bilir miyiz? Burun şekil almaya devam eder mi ? Bu arada ameliyat olalı 20 gün falan oldu
İlk 7 gün bantliydi sonra çıkardı doktor, yeniden bantladi bı yedi gün daha, sonra çıkar dedi ben de çıkardım. Bantlayarak bütün ucu kalkmaz ama bozulur. O bölgede kemikler kikirdaklar şekillendirildi, burun ucu kalksın diye basınç uygulayarak bantlamak herşeyi mahveder. Burun bir sene boyunca anca şekil alıyor zaten. Oturmuş oluyor anca. Yirmi günde doğru düzgün kaynamadi bile burnunuz çok dikkatli olun.

Baskı uygulamadan bantladım tam kaynamadan aceba daha da kalkar mı diye. doğal duran bir burun ucum var şimdi

İran'da falan burun ameliyatı sonrası çok daha uzun süre bantlı durduğunu duymuştum ama ne derece doğru bilemedim

ben bantlarımı 13.gün çıkardım canım doktorun ne diyorsa onu uygula her doktorun ameliyat yapış şekli burun özelliği vs farklıdır. onlardan iyi bilen olamaz bu süreci.

Back
X