burun ameliyatı sonrası burnu soyulanlar :(

PAPATYAD_M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
105
2
66
İzmir
burun ameliyatı olalı neredeyse 50 gün oldu bu sabah kaltktığımda burnumun üzerindeki deri ince şekilde kalkmıştıı soyulmaya başladı :( ve dr.um masaj yap dediği için masaj yaptıkça daha da soyuldu. güneş koruyucu bepanten sürdüm ama resmen güneş yanığı gibi oldu. kabuklnacak neredeyse. iz kalır mı sizde de böyle olan var mı? ne yapmak gerekir bu durumda sizcee.. bakım önerilerine ihtiyacım var

burun ameliyatı olalı neredeyse 50 gün oldu bu sabah kaltktığımda burnumun üzerindeki deri ince şekilde kalkmıştıı soyulmaya başladı :( ve dr.um masaj yap dediği için masaj yaptıkça daha da soyuldu. güneş koruyucu bepanten sürdüm ama resmen güneş yanığı gibi oldu. kabuklnacak neredeyse. iz kalır mı sizde de böyle olan var mı? ne yapmak gerekir bu durumda sizcee.. bakım önerilerine ihtiyacım var

Bende de aynı durum söz konusuydu. Doktorum bana masaj önermedi. ben de senin gibi yüz yıkama jeli(peeling) ile yıkadıktan sonra güneş koruyucu krem sürüyorum ama sürekli değil 3-4 günde bir.Bir ay oldu ama artık eskisi kadar soyulmuyor.Benimde sorunumun siyah noktaların oluşması:( bence burnunun üzerine bir süre çok dokunma ben burnumu bile suyun altına tutatrak hafif dokunarak yıkıyorum.Ara ara soyulması normaldir bence burun hala hassas

Back
X