- 24 Mayıs 2021
- 30
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi eylulkayihan
-
Çıkıntı göremedim. 3.fotoğrafta biraz şiş görünüyor sadece o kadar. Deriniz kalınsa ödem olabilir.6 ay önce burun ameliyatı oldum ama sağ burun deliğimin üstünde kıkırdak çıkıntısı var. Ve yine sağ burun deliğim yamuk duruyor. Doktoruma sordum ikinci ameliyata gerek yok dedi. Ama çok kötü duruyor psikolojik olarak çok yıprandım. Ne yapmalıyım başka doktora tekrar mı ameliyat olayım?Eki Görüntüle 2867719 Eki Görüntüle 2867720 Eki Görüntüle 2867724 Eki Görüntüle 2867725
Doktorum ödemlerimin geçtiğini söylediÇıkıntı göremedim. 3.fotoğrafta biraz şiş görünüyor sadece o kadar. Deriniz kalınsa ödem olabilir.
İlk fotoğrafta değil 2. ve 4. fotoğraflarda var sağ burun deliğimin üstünde. Doktorum bir şey demedi burnun gayet iyi diyip umursamıyor bile : (Sanırım bahsettiğiniz çıkıntıyı gördüm. İlk fotoğraf dışında belli olmuyor. Doktorunuz ne yorumda bulundu merak ettim.
Göremedim o zaman :/İlk fotoğrafta değil 2. ve 4. fotoğraflarda var sağ burun deliğimin üstünde. Doktorum bir şey demedi burnun gayet iyi diyip umursamıyor bile : (
Merhaba öncelikle geçmiş olsun acaba resimler nerde bnde bakmak istiyorum bnde de aynı sorunlar varda acaba düzeldi mi sorununuz6 ay önce burun ameliyatı oldum ama sağ burun deliğimin üstünde kıkırdak çıkıntısı var. Ve yine sağ burun deliğim yamuk duruyor. Doktoruma sordum ikinci ameliyata gerek yok dedi. Ama çok kötü duruyor psikolojik olarak çok yıprandım. Ne yapmalıyım başka doktora tekrar mı ameliyat olayım?
Burun neredeyse 1.5 yılda oturuyor daha onunuzde 1 yılınız var bu kadar yıpratmayın kendınızı6 ay önce burun ameliyatı oldum ama sağ burun deliğimin üstünde kıkırdak çıkıntısı var. Ve yine sağ burun deliğim yamuk duruyor. Doktoruma sordum ikinci ameliyata gerek yok dedi. Ama çok kötü duruyor psikolojik olarak çok yıprandım. Ne yapmalıyım başka doktora tekrar mı ameliyat olayım?
6 ay bu süreç için oldukça erken ben de katılıyorum kesinlikle kendinizi yıpratmayın. Burnunuzun oturması için daha 1 yıl var. Bu süreçte de korkularınızın olması oldukça normal kendimden biliyorum. Eşiniz, dostunuz özellikle doktorunuzun bu süreçte yanınızda olup size destek çıkması çok önemli. Benim doktorum bu süreçte benim fazlasıyla yanımda olarak tüm endişelerimi giderdi. Tekrardan buradan da süleyman taşa teşekkürlerimi iletiyorum ilgi ve alakası için.6 ay önce burun ameliyatı oldum ama sağ burun deliğimin üstünde kıkırdak çıkıntısı var. Ve yine sağ burun deliğim yamuk duruyor. Doktoruma sordum ikinci ameliyata gerek yok dedi. Ama çok kötü duruyor psikolojik olarak çok yıprandım. Ne yapmalıyım başka doktora tekrar mı ameliyat olayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?