- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Foto atsaydın görseydik yorumluyabilirdik.Okyanus suyu ve krem verdi . Duzenli olarak kullanyrm . Bgn oluştu suda toplanmis olablr bi anda belirdi . Yarin kendisini arayp soracagm insallah kotu bisey deildr
Kremi burun deliklerime ve etrafina suruyorum cok fazla ugrasmiyrm . Bilerek . Ne kdr dikkt edersek o kdr proplem cikiyor bence cnm :)Foto atsaydın görseydik yorumluyabilirdik.
Kremi nereye sürüyorsun içine mi
Hala bi degisme yok ne buyume ne küçülme persembe tamponlarm cikacak o gune kdr bekleym gecmezze illaki doktor bisey soyler die dusunyrmdoktorun antibiyotik vermediyse panik yapma derim. iltihap burnundan akmıyorsa sorun olucağını düşünmüyorum. eğer şişlik daha da artarsa doktoruna tekrar danışabilirsin
Bende sıkıntı göremedim canım ama normal gözüküyor.Eki Görüntüle 2185321 kizlar tam olarak bu temizlemeye de korkar oldum
Yok cnm korkma onlar dikişlerin şişliği dikişler alınınca bi süre sonra inecek oda. Doktorun ne dediEki Görüntüle 2185449 bak cnm top gbi hmn sol tarafta burun ucumn bitişiğinde olusmus sanki burun ucumun devamı gibi gözüküyor
Iltihap toplamis gibi hocam dedim de korkma iltihap toplamasi deildir antibiotikli krem kullaniyosn iltihap olamaz dedi . Tesekkur ederim sende icimi rahatlattn cok saol cnm bnmYok cnm korkma onlar dikişlerin şişliği dikişler alınınca bi süre sonra inecek oda. Doktorun ne dedi
Insallah cnm tskkr ederim :)Gecmis olsun. Zamanla gecer. Doktorunuzun talimatlarina uyun. Caninizi sikmayin. Ben 20 gune yakin evde kaldim. Sizinde daha erken. Toparlanacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?