Burun ameliyati sonrasi burun ucunda olusan iltihap hakkinda lutfen yardim !!

Morrmeneksee

Herşey sadece bir rüya 🕊️💜
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
8.486
17.191
248
Kizlar hayirli günler dilerim . Suan 5.gunum az once farkettim yeni olustu galiba burnumun sol ucunda hmn olusan sislik var galiba iltihap toplamis suan moralim cok bozuk doktorum antibiyotik vermedi . Ne yapacagimi bilemiyrm okyanus suyu kullanyrm sadece bilgisi olan yardm etsn lutfen sizce iltihap toplmasi kotu birseye yol acarmi

Doktorunuza bildirin ve belki de iltihap değildir ödemin yapmış olduğu bir şişlik de olabilir ama bekletmeyin doktora gösterin.

Antibiyotik veriliyor ama ameliyat sonrasında.bide okyanus suyu
Doktorun hiç mi ilac yazmadı.

Okyanus suyu ve krem verdi . Duzenli olarak kullanyrm . Bgn oluştu suda toplanmis olablr bi anda belirdi . Yarin kendisini arayp soracagm insallah kotu bisey deildr

doktorun antibiyotik vermediyse panik yapma derim. iltihap burnundan akmıyorsa sorun olucağını düşünmüyorum. eğer şişlik daha da artarsa doktoruna tekrar danışabilirsin

doktorun antibiyotik vermediyse panik yapma derim. iltihap burnundan akmıyorsa sorun olucağını düşünmüyorum. eğer şişlik daha da artarsa doktoruna tekrar danışabilirsin
Hala bi degisme yok ne buyume ne küçülme persembe tamponlarm cikacak o gune kdr bekleym gecmezze illaki doktor bisey soyler die dusunyrm

Yok cnm korkma onlar dikişlerin şişliği dikişler alınınca bi süre sonra inecek oda. Doktorun ne dedi
Iltihap toplamis gibi hocam dedim de korkma iltihap toplamasi deildir antibiotikli krem kullaniyosn iltihap olamaz dedi . Tesekkur ederim sende icimi rahatlattn cok saol cnm bnm

Bana krem verilmedi antibiyotik hap verildi .dikişler gergin ya onlar etkiliyor.onlar alınınca düzelir.

Insallah . Valla olmuyoruz bir dert olsak bi dert . Cok vesves olmaya basladim birsey olacak korkusu var psikolojik acidan cidden etkileniyormus insan

Gecmis olsun. Zamanla gecer. Doktorunuzun talimatlarina uyun. Caninizi sikmayin. Ben 20 gune yakin evde kaldim. Sizinde daha erken. Toparlanacaksiniz.

Merhabalar.1 ay önce açık burun ameliyatı oldum.dikiş yerlerim şiş ve acaip bi görüntüde.dr silikon jel verdi, benzer konu diye görüşlerinizi almak istedim.

Eklentiler

• CAAA6473-B020-4DA5-BA07-3CFA1214C29C.webp
    7 KB · Görüntüleme: 1.379
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…