Burun ameliyatı sonrası burunda yağlanma

esraesrn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
41
2
16
Ankara
Arkadaşlar ben bu sorunu başka ameliyat olan birinden daha duyunca sormak istedim.benim zaten T bölgesi yağlı bir cildim vardı.fakat 2.5 ay önce ameliyat olduktan sonra burnumun üstü eskiye oranla çok daha fazla yağlı ve ne yaptıysam geçmiyo sürekli burnumun üstü parıl parıl.4 ay önce ameliyat olan arkadaşımda aynı şekilde ameliyattan sonra burnunun sürekli yağlandığından bahsetti.acaba bu sorunu başka yaşayan var mı? yani bu kalıcı bi şey olamaz sanırım o yüzden ne zaman geçer bilen,yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Aynı şekilde benimde burnum yağlı oldu ve parlıyor benim daha öncede bazı zamanlar çıkan sivilcelerim için kulladıpım krem vardı bugün onu kullnmaya başlıcm fayda edeceğini düşünüyorum ama burnuma pek dokanamıyorum ben ağrısından.

Arkadaşlar ameliyattan kaynaklı bir durum daha fazla yağ üretiyor aslinda orda yoğun ve gizli bir calisma var görmediğimiz. Burnusunuz iyileşme cabasi benimde parlitor 2 hafta oldu. Bekleyeyim iyileşmek için firsat taniyalim burnuslarimiza

benim artk ağrım yok bi sürü şey kullanıyorum ama fayda etmedi.yüzüm kupkuru oldu kullandığım şeyler yüzünden ama burnum hala parıl parıl:) sen kullandığın şeyin faydasını görürsen bende onu deniyim.

yani büyük ihtimalle ameliyatla alakalı çünkü ameliyattan önce bu kdr değildi.haftaya kontrole gidince sorucam doktoruma.yani kalıcı olduğunu sanmıyorum ama bu süreçte insan her şeyi kafasına taktığı için baze acaba hayatım boyunca burnum böyle yağlı mı kalıcak diye düşünüyorum:)

Hahah yok artik ama benimde ayna gibi parliyor ya :d soyuldu birde benim burnunun ustu beyaz ve parlak daha da kotu

Canım bende ameliyat olalı 2 ay olacak 10 gün sonra aynı durum bende de var ama ben çözüm buldum bioderma yüz yıkama jeli kullanıyorum akşama kadar kurtarıyor beni

Bu sorunlari bende cok duydum cevreden

Canım bende ameliyat olalı 2 ay olacak 10 gün sonra aynı durum bende de var ama ben çözüm buldum bioderma yüz yıkama jeli kullanıyorum akşama kadar kurtarıyor beni

Bende neutrogena yuz yikama jelini kullaniyrm ama pek faydasini gormedim.zaten bitmek uzere bende biodermayi denemek istyrm cnku guzel bi marka.tessekur ederim onerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…