15 gün çok kısa bir zaman halakemikler bile iyileşme sürecinde çok acele ediyorsunuz bence. Doktor ameliyat bittikten sonra ateli takmadan fotoğraf çekmemiş miydi?Merhabalar bugün ameliyat olalı 15 gün oldu.Bandajı cıkardı bugün doktor.Odasında aynaya baktığımda farketmedim gerçekten yani o an cıkıntı var mıydı yok muydu farkedemedim.Eve geldiğimizde sağ tarafta cok hafif bi cıkıntı oldugunu gördüm.Dokunuyorum sol tarafta elime öyle kemik gelmiyo ama sağda geliyo ve goze batıyo o cıkıntı.Bu odem midir? Ya da iyi torpuleyememiş olablr mi? Başına böyle bşy gelip düzelen varsa yorumlarınızı bekliyorum.Moralim cok bzuldu
hyr cekmedi cnm masaj onerdi ama bilmiyorum tam anlayamadım sanırım onu da15 gün çok kısa bir zaman halakemikler bile iyileşme sürecinde çok acele ediyorsunuz bence. Doktor ameliyat bittikten sonra ateli takmadan fotoğraf çekmemiş miydi?
Aynı sorunu yasıyoruzBenim de ameliyat olali tam 15 gun oldu ve sag tarafta bir cikinti var yeni oldu elim surekli gidiyor oraya bu hafta kontrole gittigimde soracagim ama doktorum ilk 6 ay icinde burnunun seklinde degismeler olacak kimi yerin sisi inerken baska bir yer sisecek goruntusu degisecek ve zamanla oturacak demisti umarim oyledir
Doktorunuz kim?Bu cıkıntı sorununu yasayanlar lütfen yardımcı olabilir mii
Doktorunuz kim?Benim de ameliyat olali tam 15 gun oldu ve sag tarafta bir cikinti var yeni oldu elim surekli gidiyor oraya bu hafta kontrole gittigimde soracagim ama doktorum ilk 6 ay icinde burnunun seklinde degismeler olacak kimi yerin sisi inerken baska bir yer sisecek goruntusu degisecek ve zamanla oturacak demisti umarim oyledir
Merhaba geçmiş olsun benimde bugün 12.günüm kemik eğriliği kemer ve et vardı burnumda sıkıntısız bir ameliyat geçirdim dokdor çok başarılı geçtiğini söyledi ameliyat esnasında alçıya almadan fotoğrafını çekmiş bana gösterdi dümdüzdü ama qlçı alındıktan sonra bandajlar alınınca kemer yerinde tümseklik gibi bieşy var dokdor kesinlikle geçecek ben sana kavis bile yapdım sabret dedi bilmiyorum moralim çok bozuk ge sizin doktorunuz ne dediMerhabalar bugün ameliyat olalı 15 gün oldu.Bandajı cıkardı bugün doktor.Odasında aynaya baktığımda farketmedim gerçekten yani o an cıkıntı var mıydı yok muydu farkedemedim.Eve geldiğimizde sağ tarafta cok hafif bi cıkıntı oldugunu gördüm.Dokunuyorum sol tarafta elime öyle kemik gelmiyo ama sağda geliyo ve goze batıyo o cıkıntı.Bu odem midir? Ya da iyi torpuleyememiş olablr mi? Başına böyle bşy gelip düzelen varsa yorumlarınızı bekliyorum.Moralim cok bzuldu
Canım benim geçmedi hala ben darbe almıştım doktor ondan kaynaklı olabilir dedi ya da ödem olablr demişti kendi hatası da olabilir ama hiç böyle bşy demedi malesef daha cok darbeye bağlıyo tabi umarım gecer cnm seninki ve benim de ilk alçıyı aldıgında yoktuMerhaba geçmiş olsun benimde bugün 12.günüm kemik eğriliği kemer ve et vardı burnumda sıkıntısız bir ameliyat geçirdim dokdor çok başarılı geçtiğini söyledi ameliyat esnasında alçıya almadan fotoğrafını çekmiş bana gösterdi dümdüzdü ama qlçı alındıktan sonra bandajlar alınınca kemer yerinde tümseklik gibi bieşy var dokdor kesinlikle geçecek ben sana kavis bile yapdım sabret dedi bilmiyorum moralim çok bozuk ge sizin doktorunuz ne dedi
İnşallah geçer çok fazla sıkıntıya katlanarak giriyoruz asıl sıkıntı ameliyat sonrası bu süreçCanım benim geçmedi hala ben darbe almıştım doktor ondan kaynaklı olabilir dedi ya da ödem olablr demişti kendi hatası da olabilir ama hiç böyle bşy demedi malesef daha cok darbeye bağlıyo tabi umarım gecer cnm seninki ve benim de ilk alçıyı aldıgında yoktu
Merhaba burnunuz ne durumda şimdi merak ettim aynı sorunu ben de yasiyorumMerhaba 1 bxucuk ay olacak ve elime çikinti geliyor psikolojim cok bozuldu çokme olur mu olursa ne zaman belli olur
doktorum önermiyor ama düşünüyorum sanırım. İstersen yaparız dedı. Senın cıkıntın nerede tam olarakÇok üzüldüm bende de aynı sorun var müdahale ettirmeyi düşünüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?