Burun ameliyatı sonrası çıkıntı

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Merhabalar bugün ameliyat olalı 15 gün oldu.Bandajı cıkardı bugün doktor.Odasında aynaya baktığımda farketmedim gerçekten yani o an cıkıntı var mıydı yok muydu farkedemedim.Eve geldiğimizde sağ tarafta cok hafif bi cıkıntı oldugunu gördüm.Dokunuyorum sol tarafta elime öyle kemik gelmiyo ama sağda geliyo ve goze batıyo o cıkıntı.Bu odem midir? Ya da iyi torpuleyememiş olablr mi? Başına böyle bşy gelip düzelen varsa yorumlarınızı bekliyorum.Moralim cok bzuldu

Bna brileri yorum yapsın lütfen

ben de 6 ay 19 gundur ameliyat olundum, tam burnumun ucunde 2 tane shish var ve gitmiyor, ve sert, kikirdak gibi...
burnnum da shish kaldi, hic duzelmyicek sanirim...
bence dogru doktoru bulamadim...

15 gün çok kısa bir zaman halakemikler bile iyileşme sürecinde çok acele ediyorsunuz bence. Doktor ameliyat bittikten sonra ateli takmadan fotoğraf çekmemiş miydi?

Hyr
15 gün çok kısa bir zaman halakemikler bile iyileşme sürecinde çok acele ediyorsunuz bence. Doktor ameliyat bittikten sonra ateli takmadan fotoğraf çekmemiş miydi?
hyr cekmedi cnm masaj onerdi ama bilmiyorum tam anlayamadım sanırım onu da

Bu cıkıntı sorununu yasayanlar lütfen yardımcı olabilir mii

Benim de ameliyat olali tam 15 gun oldu ve sag tarafta bir cikinti var yeni oldu elim surekli gidiyor oraya bu hafta kontrole gittigimde soracagim ama doktorum ilk 6 ay icinde burnunun seklinde degismeler olacak kimi yerin sisi inerken baska bir yer sisecek goruntusu degisecek ve zamanla oturacak demisti umarim oyledir

Aynı sorunu yasıyoruz

3 ayi gecti benim de son bir ay burnumun ortasindan ucuna dogru bombe yapti sislik olustu gecen hafta kontrolde doktor gordu kikirdak kayabiliyor bazen dedi 3 ay sonra lokalle duzeltecekmis cok moralim bozuldu senin burnun cok cok yeni daha acele etme bence

Doktorunuz kim?

Merhaba geçmiş olsun benimde bugün 12.günüm kemik eğriliği kemer ve et vardı burnumda sıkıntısız bir ameliyat geçirdim dokdor çok başarılı geçtiğini söyledi ameliyat esnasında alçıya almadan fotoğrafını çekmiş bana gösterdi dümdüzdü ama qlçı alındıktan sonra bandajlar alınınca kemer yerinde tümseklik gibi bieşy var dokdor kesinlikle geçecek ben sana kavis bile yapdım sabret dedi bilmiyorum moralim çok bozuk ge sizin doktorunuz ne dedi

Canım benim geçmedi hala ben darbe almıştım doktor ondan kaynaklı olabilir dedi ya da ödem olablr demişti kendi hatası da olabilir ama hiç böyle bşy demedi malesef daha cok darbeye bağlıyo tabi umarım gecer cnm seninki ve benim de ilk alçıyı aldıgında yoktu

İnşallah geçer çok fazla sıkıntıya katlanarak giriyoruz asıl sıkıntı ameliyat sonrası bu süreç

Merhaba 1 bxucuk ay olacak ve elime çikinti geliyor psikolojim cok bozuldu çokme olur mu olursa ne zaman belli olur

geçmiyor. 14 ay oldu gecmedı ve ustune yetmıyormus gıbı bı tane daha cıktı

Çok üzüldüm bende de aynı sorun var müdahale ettirmeyi düşünüyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…