Burun ameliyatı sonrası deliklerim gözüküyor

Öncelikle burnunuz hiç kötü durmuyor moralinizi bozmayın bence. Ama bir arkadaşım daha yaptırmıştı onun ciddi anlamda belliydi nasıl kaldırdıysa doktoru artık görünce çok şaşırmıştım tabi bi şey demedim asla ama geçmedi de yani nasıl yapıldıysa ilkinde öyle devam etti. Sizde abartı bi delik görmüyorum

Ya aslında gören herkes çok beğeniyor. Öndeki delik görüntüsünden dolayıda haliyle çok değişmişsin diyorlar. 1 ay oldu inmesi için dua ediyorum. Kapanırsa delik çok mutlu olacağım

Ya aslında gören herkes çok beğeniyor. Öndeki delik görüntüsünden dolayıda haliyle çok değişmişsin diyorlar. 1 ay oldu inmesi için dua ediyorum. Kapanırsa delik çok mutlu olacağım
Çok anlamıyorum bu estetikten ama burun kaldırma işlemi için mi gittiniz peki yoksa çıkıntı, içinde nefes almanı zorlayacak bi şey olduğu için mi? Kaldırma ise normaldir. Bende beğendim sizde zamanla alışırsınız bence.

Kaldırma işlemi diye bir şey yok, bizim doktorlar her burun ameliyatında şikayet ne olursa olsun kaldırıyorlar genelde... Ucu düşük, uzun burun güzel olamaz çünkü, öyle bir algı var.

Kaldırma işlemi diye bir şey yok, bizim doktorlar her burun ameliyatında şikayet ne olursa olsun kaldırıyorlar genelde... Ucu düşük, uzun burun güzel olamaz çünkü, öyle bir algı var.
Benimkini çirkin bulurlar o zaman Bende bi o kadar beğeniyorum o burnu. Benim ucu biraz düşüktür birazda uzundur çok olmamakla birlikte birde düz olmasını seviyorum bi ara büyük görüyordum yüzüme göre ama aynaya bakınca insan gerçekten kusur üstüne kusur görüyor estetik komple yapmalı diyorum

Valla estetik yaptırdıktan sonra yüzünüzdeki en ufak kusuru görüp bin kat daha fazla takıntı yapmaya başlıyorsunuz, her gün burnumu inceleyip fotoğraf çekmekten daha önce hiç görmediğim kusurlarımı görmeye başladım. O yüzden bence hiç bulaşmayın bu estetik işine

% 100 katılıyorum. Net!

Bir çoğu böyle kaldırıyor bir çoğu da asla böyle kaldırmıyor.Süleyman Taş mesela böyle kaldırdığı burun nadir. Mickey Mouse gibi burun kaldirma modası artık yok, ideal kalkikligo en güzeli

Eskiden herkese önerirdim, kendinizi daha güzel hissedecekseniz yaptırın derdim. Şimdi uzak durun diyorum. Nasıl bir psikolojik çöküntü yaşattıklarını düşünün artık!

Bir de kısının cildiyla alakalı benim burnu böyle kaldırsa çok kötü durur etli çünkü kimine yakışıyor.Sizin delikler %90 kapanmayacak ama oturacaktır, kötü de durmuyor

Bir çoğu böyle kaldırıyor bir çoğu da asla böyle kaldırmıyor.Süleyman Taş mesela böyle kaldırdığı burun nadir. Mickey Mouse gibi burun kaldirma modası artık yok, ideal kalkikligo en güzeli
Türk doktorlar daha çok kaldırıyormuş. Amerika'dan burun ameliyatı için Türkiye'ye gelen çok var. Yabancı forumlarda ne zaman bir Türk doktorun yaptığı burun paylaşılsa yabancılar "bu ne böyle, Türkiye'de bu burun mu moda, aşırı küçük ve kalkık," "Türk doktorlar böyle karikatür gibi yapıyor" filan diyorlar.

Bir kanatta çekme var bence belli oluyor fotoda üstte bir üye de yazmış bende farkettim.Bir kanat yukarı çekiyor, delikler meydanda olduğu için göze batıyor.

Araplar çok kaldırıyor bence , Iran da mickeyy modası var özellikle burunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…