Burun ameliyatı sonrası dudak dolgusu yapan oldu mu

Alyyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
140
26
98
kızlar, ameliyatımın üstünden bi ay geçti ama malum ödemler hala var. Üst dudağım ço kgergin ve ince görünüyor. Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum hiç bi bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. Bu kadar kısa süre içinde dudak dolgsuu yaptıran oldu mu.

Dolgudan cok dudak burun mesafesi kisaltmal icin kesiyorlar kaldiriyor bence o müthiş dolgu yerine
O yöntemin bir çok riski var ve çoğu doktor önermiyor, eskisi gibi ağzını hareket ettiremyiromuşsun ve kalıcı bişey. Ben dolgu düşünüyorum.

kızlar, ameliyatımın üstünden bi ay geçti ama malum ödemler hala var. Üst dudağım ço kgergin ve ince görünüyor. Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum hiç bi bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. Bu kadar kısa süre içinde dudak dolgsuu yaptıran oldu mu.
Hatırlar mısın bende aynı problemden şikayetçiydim. Bir buçuk ay oldu ve dudağım eski haline döndü gibi. Kesinlikle dikişlerin bıraktığı hissizlikle alakalı bir şey. Eski dudağının kalınlığına dönecek merak etme. Dikilen yerdeki sertlik hissizlik geçince dudak geri çekiyor yukarı

Hatırlar mısın bende aynı problemden şikayetçiydim. Bir buçuk ay oldu ve dudağım eski haline döndü gibi. Kesinlikle dikişlerin bıraktığı hissizlikle alakalı bir şey. Eski dudağının kalınlığına dönecek merak etme. Dikilen yerdeki sertlik hissizlik geçince dudak geri çekiyor yukarı
Canım benim zaten üst dudağım inceydi hatta alt dudağıma da düşünüyorum. Ameliyatran sonr adha ada ince göründü sadece.

Canım benim zaten üst dudağım inceydi hatta alt dudağıma da düşünüyorum. Ameliyatran sonr adha ada ince göründü sadece.
Bence şu burnun otursun ondan sonra yaptır bir burun psikolojisi yeter bir süre :D zaten ağzın gergindir biraz iyice gergin olmasın

Bence şu burnun otursun ondan sonra yaptır bir burun psikolojisi yeter bir süre :KK70: zaten ağzın gergindir biraz iyice gergin olmasın
Evet haklısın o yüzden sordum yaptıran var mı ne kadar süre sonra yapıldı sıkıntı olur mu diye.

iki ay önce oldum ameliyat,aynen dediğin gibi üst dudağım zaten inceydi ama amelyattan sonra daha ince görünmeye başladı,burun kamufle ediyomuş demekki:KK70:dolgu düşünüyorum ama korkuyorumda çokmu yapay olur diye

iki ay önce oldum ameliyat,aynen dediğin gibi üst dudağım zaten inceydi ama amelyattan sonra daha ince görünmeye başladı,burun kamufle ediyomuş demekki:KK70:dolgu düşünüyorum ama korkuyorumda çokmu yapay olur diye
Ya valla ben kesin karar verdüm deidğin gibi dudak daha da ortaya çıktı çünkü. Doğal bi şey yaparım ama çok abartı değil hem üste hem alta hafif

Ya valla ben kesin karar verdüm deidğin gibi dudak daha da ortaya çıktı çünkü. Doğal bi şey yaparım ama çok abartı değil hem üste hem alta hafif
Canim bence biraz bu amelyat surecini atlat en az bi alti ay boyunca ust uste yapma bence tabi bu benim fikrim :)

aynen bende yaptırcam sanırım,yaptırınca burdan paylaş da bende cesaret alıyım

bnm de aynı sorun burnumu yaptırdım megerse ust dudak ve burun aram cok genısmıs eskıden berı zaten ust dudagım nerdeyse yook sımdı daha belırgın oldu bnde yapmak ıstıyorum yapabılır mıyım? amelıyat olalı ıkı ay oldu

bnde aynı sorun var .... sen ne yaptın ıkı ay once burnumu yaptırdım ust dudagım ınceydı zaten onunde burun oldugu ıcın fark etmemısım ... sımdı ust dudagım ve burun aramdakı mesafe cok fazla ve benı yaslı gosterıyor

Back
X