- 1 Şubat 2018
- 140
- 26
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yöntemin bir çok riski var ve çoğu doktor önermiyor, eskisi gibi ağzını hareket ettiremyiromuşsun ve kalıcı bişey. Ben dolgu düşünüyorum.Dolgudan cok dudak burun mesafesi kisaltmal icin kesiyorlar kaldiriyor bence o müthiş dolgu yerine
Hatırlar mısın bende aynı problemden şikayetçiydim. Bir buçuk ay oldu ve dudağım eski haline döndü gibi. Kesinlikle dikişlerin bıraktığı hissizlikle alakalı bir şey. Eski dudağının kalınlığına dönecek merak etme. Dikilen yerdeki sertlik hissizlik geçince dudak geri çekiyor yukarıkızlar, ameliyatımın üstünden bi ay geçti ama malum ödemler hala var. Üst dudağım ço kgergin ve ince görünüyor. Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum hiç bi bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. Bu kadar kısa süre içinde dudak dolgsuu yaptıran oldu mu.
Canım benim zaten üst dudağım inceydi hatta alt dudağıma da düşünüyorum. Ameliyatran sonr adha ada ince göründü sadece.Hatırlar mısın bende aynı problemden şikayetçiydim. Bir buçuk ay oldu ve dudağım eski haline döndü gibi. Kesinlikle dikişlerin bıraktığı hissizlikle alakalı bir şey. Eski dudağının kalınlığına dönecek merak etme. Dikilen yerdeki sertlik hissizlik geçince dudak geri çekiyor yukarı
Cogunda iz kaliyormus. Lip lift deniyor sanirim.Dolgudan cok dudak burun mesafesi kisaltmal icin kesiyorlar kaldiriyor bence o müthiş dolgu yerine
Bence şu burnun otursun ondan sonra yaptır bir burun psikolojisi yeter bir süreCanım benim zaten üst dudağım inceydi hatta alt dudağıma da düşünüyorum. Ameliyatran sonr adha ada ince göründü sadece.
Evet haklısın o yüzden sordum yaptıran var mı ne kadar süre sonra yapıldı sıkıntı olur mu diye.Bence şu burnun otursun ondan sonra yaptır bir burun psikolojisi yeter bir sürezaten ağzın gergindir biraz iyice gergin olmasın
Evet haklısın o yüzden sordum yaptıran var mı ne kadar süre sonra yapıldı sıkıntı olur mu diye.
Ya valla ben kesin karar verdüm deidğin gibi dudak daha da ortaya çıktı çünkü. Doğal bi şey yaparım ama çok abartı değil hem üste hem alta hafifiki ay önce oldum ameliyat,aynen dediğin gibi üst dudağım zaten inceydi ama amelyattan sonra daha ince görünmeye başladı,burun kamufle ediyomuş demekkidolgu düşünüyorum ama korkuyorumda çokmu yapay olur diye
Canim bence biraz bu amelyat surecini atlat en az bi alti ay boyunca ust uste yapma bence tabi bu benim fikrim :)Ya valla ben kesin karar verdüm deidğin gibi dudak daha da ortaya çıktı çünkü. Doğal bi şey yaparım ama çok abartı değil hem üste hem alta hafif
Mesafe göze batmıyoru zaten şu an normale döndü. Ama dudağım inceydi zaten inceliği dha ada ortaya çıktıİlk zamanlar mesafe ck gibi duruyo bekle biraz gözüne cok batmayacak bi süre sonra
evet haklısın..ama aynı anda bi sürü estetik yaptıran var benimki bi dolgu sadece..haftaya kontrolüm var doktora soracam :)Canim bence biraz bu amelyat surecini atlat en az bi alti ay boyunca ust uste yapma bence tabi bu benim fikrim :)
Yap bakalim guzel olur muhtemelen :)evet haklısın..ama aynı anda bi sürü estetik yaptıran var benimki bi dolgu sadece..haftaya kontrolüm var doktora soracam :)
aynen bende yaptırcam sanırım,yaptırınca burdan paylaş da bende cesaret alıyımYa valla ben kesin karar verdüm deidğin gibi dudak daha da ortaya çıktı çünkü. Doğal bi şey yaparım ama çok abartı değil hem üste hem alta hafif
bnm de aynı sorun burnumu yaptırdım megerse ust dudak ve burun aram cok genısmıs eskıden berı zaten ust dudagım nerdeyse yook sımdı daha belırgın oldu bnde yapmak ıstıyorum yapabılır mıyım? amelıyat olalı ıkı ay oldukızlar, ameliyatımın üstünden bi ay geçti ama malum ödemler hala var. Üst dudağım ço kgergin ve ince görünüyor. Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum hiç bi bilgi bulamadım bu konuyla alakalı. Bu kadar kısa süre içinde dudak dolgsuu yaptıran oldu mu.
bnde aynı sorun var .... sen ne yaptın ıkı ay once burnumu yaptırdım ust dudagım ınceydı zaten onunde burun oldugu ıcın fark etmemısım ... sımdı ust dudagım ve burun aramdakı mesafe cok fazla ve benı yaslı gosterıyoriki ay önce oldum ameliyat,aynen dediğin gibi üst dudağım zaten inceydi ama amelyattan sonra daha ince görünmeye başladı,burun kamufle ediyomuş demekkidolgu düşünüyorum ama korkuyorumda çokmu yapay olur diye