Burun ameliyatı sonrası dudak dolgusu yapan oldu mu

Ya kizlar pek konuyla alakali degil ama bi sey merak ettim bnde burun estetigi dusunuyorum ama korkuyorum cok aci cekermiyim diye burnum oyle kemerli eve cok buyuk degil ama ucu sivri ve saga dogru hafif yamuk deger mi diye dusunuyorum eger cok aciliysa bi de ortalama fiyat nedir

Bnce hafif sorun için sakın yapma ben hafif sorun için yaptım şimdi bir sürü sorun çıktı bana burun cook kısa oldu yüzüme ayrıca yamuk ayrıca delikleri farklı yani kısacası bitirdi bni

Ya kizlar pek konuyla alakali degil ama bi sey merak ettim bnde burun estetigi dusunuyorum ama korkuyorum cok aci cekermiyim diye burnum oyle kemerli eve cok buyuk degil ama ucu sivri ve saga dogru hafif yamuk deger mi diye dusunuyorum eger cok aciliysa bi de ortalama fiyat nedir
Ameliyatin acisi agrisi yok ama ameliyat sonrasindaki degisime psikolojik acidan hazirmisiniz. Hazir degilseniz sakin olmayin.

arkadaslar bır mesaj yazmak istıyorum yalnız yenı kullanıyorum bunu nasıl herkesin gorebilecegı sekılde mesaj atablirim

Kimse yazmamış ben yazayım. Burun ameliyatından 3 Ay sonra dudak dolgusu yapılabiliyor :)

Ben burun ameliyatı olurken aynı anda göbekten yağ enjeksiyonu ile dudak dolgusu da yaptırdım

Back
X