- Konu Sahibi puffycikcik
-
acık teknik mi kapalı mıherkese selam,
ameliyat olali iki hafta oldu. alcim 3 gun once cikti. ancak burun deliklerim biraz farkli. burnumun ucuda orantisiz sislik var.. bu gibi problemler yasayan sonra gecen var mi aranizda? moralim epeyce bozuldu..
merhaba,acık teknik mi kapalı mı
kapalı teknikte ugrasılan tarafta belirgin şişlik yada daha genis buyuk durabiliryor
acık teknikte de barız farklılıklar oluyor zamanla aradakı orantısızlık azalıyor ama zaten her delik esit olmuyor mınımal farklılıklar kalıyor bir tek
insallah cok tesekkur ederim. siz ameliyat olacak misiniz? ne zaman?Ameliyat olmadığım için yaşamadım ama normal bir durum olduğunu bilin yeter. Daha ne tuhaflıklarla karşılaşacaksınız kendinizi ona göre hazırlayın ve panik yapmayın :)
En geç gelecek yaza kadar olmak istiyorum ama bakalım, doktor konusunda takıldık kaldık..insallah cok tesekkur ederim. siz ameliyat olacak misiniz? ne zaman?
ertelemeden olun kararliysanizEn geç gelecek yaza kadar olmak istiyorum ama bakalım, doktor konusunda takıldık kaldık..
doktora karar vermek cok zor bir surec... birine guvenmek ve ne istediginizi bilmek ve istediginizi yapabilecek birisi olmasi cok onemli..Kararlıyım ama kime olacağımı bilmiyorum bilsem burun hemen ona emanet :)
Evet, atılan ilk adım gibidir zordur ama atıldıktan sonra her şey kendiliğinden gelişiyor. Inşallah ameliyat olmak isteyen hiç kimse pişman olmaz revizyon olmak çok kötü.doktora karar vermek cok zor bir surec... birine guvenmek ve ne istediginizi bilmek ve istediginizi yapabilecek birisi olmasi cok onemli..
isteniyorsa hemen olnunp kurtulmak lazim bence zamanla pahalilasiyor vs.Evet, atılan ilk adım gibidir zordur ama atıldıktan sonra her şey kendiliğinden gelişiyor. Inşallah ameliyat olmak isteyen hiç kimse pişman olmaz revizyon olmak çok kötü.
Insan bir an önce olmak istesede doğru doktoru bulmak adına ameliyatı erteleyebiliyor, o kadar çok reklam dönüyor ki bakacaz artık.isteniyorsa hemen olnunp kurtulmak lazim bence zamanla pahalilasiyor vs.
evet icine sinene yaptiriyorsun neticede.. icine sinmesi onemliInsan bir an önce olmak istesede doğru doktoru bulmak adına ameliyatı erteleyebiliyor, o kadar çok reklam dönüyor ki bakacaz artık.
siz kime oldunuz pekievet icine sinene yaptiriyorsun neticede.. icine sinmesi onemli
ben baris cakir'a oldum suan cok memnunum. henuz cok kisa donem elbette. bir cok doktorla gorustum ama icime o sindisiz kime oldunuz peki
ne kadara oldunuz acaba..burun ucunuz yumuşakmı.Birden özelden fotoğraf paylaşabilirmisinizben baris cakir'a oldum suan cok memnunum. henuz cok kisa donem elbette. bir cok doktorla gorustum ama icime o sindi
fiyat vermek doğru olur mu bilemiyorum. henüz çok erken olduğu için burun ucum yumuşak değil. benim bir de yalnızca ucuna müdahale eildiği için çok uzun süre sert kalabilirmişne kadara oldunuz acaba..burun ucunuz yumuşakmı.Birden özelden fotoğraf paylaşabilirmisiniz
canim ben 1 ekimde ameliyat oldum burundan. benim de su an iki delik orantisiz buyuklukte. eger ameliyattan once burnunda yapisinda egrilik varsa eger doktor ameliyat esnasinda onu orantilamak icin mecburen oyle yapiyor yani delikler biri kucuk biri buyuk oluyor cunki burnunun egriligini duzeltmek icin... onu sorun etme bence. benim de biri kucuk biri buyuk. dikkatli bakilmadiginda belli bile olmuyor.herkese selam,
ameliyat olali iki hafta oldu. alcim 3 gun once cikti. ancak burun deliklerim biraz farkli. burnumun ucuda orantisiz sislik var.. bu gibi problemler yasayan sonra gecen var mi aranizda? moralim epeyce bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?