Burun ameliyatı sonrası geçmeyen şişlik

denizce32

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
44
0
286
Merhaba arkadaşlar, bundan 8 ay önce burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum. Burnum eskiden daha inceydi ancak, ameliyat sonrası kalın ve şiş bir burnum oldu. Burun şişliğim ortaya doru geldi ve aylardır orada kaldı inmiyor. O kadar şiş ve sert ki kıpırdamıyor bile. Doktora sorduğumda, derimin kalın olduğunu söyledi o yüzden geçmeyebileceğini de söyledi. Çözüm için ya kortizon iğnesi gerektiğini ancak kortizonun yan etkilerinden dolayı onu da tavsiye etmediğini söyledi. 1 yılda geçmezse 2. bir deri inceltme ameliyat olabileceğini söyledi. Ancak ben 2. bir ameliyatı düşünmek istemiyorum. Sizlerin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Ödemi inmeyen hep böyle kalan var mı arkadaşlar? ya da siz bu durumda ne yaptınız. Teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar, bundan 8 ay önce burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum. Burnum eskiden daha inceydi ancak, ameliyat sonrası kalın ve şiş bir burnum oldu. Burun şişliğim ortaya doru geldi ve aylardır orada kaldı inmiyor. O kadar şiş ve sert ki kıpırdamıyor bile. Doktora sorduğumda, derimin kalın olduğunu söyledi o yüzden geçmeyebileceğini de söyledi. Çözüm için ya kortizon iğnesi gerektiğini ancak kortizonun yan etkilerinden dolayı onu da tavsiye etmediğini söyledi. 1 yılda geçmezse 2. bir deri inceltme ameliyat olabileceğini söyledi. Ancak ben 2. bir ameliyatı düşünmek istemiyorum. Sizlerin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Ödemi inmeyen hep böyle kalan var mı arkadaşlar? ya da siz bu durumda ne yaptınız. Teşekkürler..
aynı sorun bende var ve geçmİçek biz kendimiz yaptık valla eski halimizi arariz böyle kalın kotu

+1
Ama benim doktorum geçecek diyor 1.5-2 yıla :110:
Bakalım umarım geçer. Tam geçmese de şimdikinden biraz daha ince olur bence.
sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? umarım geçer ama benim doktorum geçmeyebilir de dedi genelde erkek hastalarda 2. bir operasyon yapıyormuş ya bu ödem değil mi nasıl geçmez anlamadım :(

Arkadaslar ayni durum benimde basimda. Benim 7ay oldu olali ve sis mi nedir anlamadim top sert bir buruna sayip oldum. Hic mutlu degilim hicte gececek gibi degil. Ben revizyon olmayi dusunuyorum

Arkadaslar ayni durum benimde basimda. Benim 7ay oldu olali ve sis mi nedir anlamadim top sert bir buruna sayip oldum. Hic mutlu degilim hicte gececek gibi degil. Ben revizyon olmayi dusunuyorum
Revizyonu düşünmek için erken bence, doktorunuz ne diyor bu duruma bekleyin inecek diyor mu?

sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? umarım geçer ama benim doktorum geçmeyebilir de dedi genelde erkek hastalarda 2. bir operasyon yapıyormuş ya bu ödem değil mi nasıl geçmez anlamadım :KK43:
7 ay oldu benim ve açık ve görünen bir şekilde şiş hala. Şeklinde bir problem yok ama. Ben de oldukça kalın deriliyim.

Ya ciddi misiniz :(( benim 2 ay oldu ve ortasi her yerden daha sis. Gecmez diye korkuyorum kalin deriliyim. Kortizol ignesinin yan etkileri neymis ki?

Kortizon iğnesi deriyi çok inceltiyor ya da beyazlama yapabiliyormuş. Umarım sizinki iner, benimki inmiyor:(

Bendede aynı sıkıntı var kortizonda oldum hiçbir işe yaramadı beni şişirmekten başka üstüne iki tanede lokalle ufak düzeltme yaptı bakalım ikinciyi olalı 10 gün oldu merakla bekliyorum ne kaar düzelme olacak diye

Bendede aynı sıkıntı var kortizonda oldum hiçbir işe yaramadı beni şişirmekten başka üstüne iki tanede lokalle ufak düzeltme yaptı bakalım ikinciyi olalı 10 gün oldu merakla bekliyorum ne kaar düzelme olacak diye
Peki kortizonun burun derinize herhangi bir yan etkisi oldu mu? inceltme ya da beyazlatma gibi. Bir de doktorunuz ödemin ineceğini söyledi mi, sizin ameliyatınızın üstünden ne kadar zaman geçti, kusura bakmayın çok sordum.

Arkadaslar benim de 2 ay oldu. Burun seklim tam istedigim gibi fakat ucundaki sislik her seyi bozuyor. Cok cirkin duruyor odem oldugu o kadar belli ki. Doktor o kisma dokunup bak burasi odem. En son burun ucu iner amai inecek dedi. Kalin deriliyim ama ya inmezse. Doktor inecek sisler ama begenmezsen sen yine de 10 dklik bi rutusla istedigin gibi yapicam dedi. Simdiden telas aldi beni bu odem inmezse nasil duzelecek ki?

Back
X