Burun ameliyatı sonrası geçmeyen şişlik

Arkadaslar benim de 2 ay oldu. Burun seklim tam istedigim gibi fakat ucundaki sislik her seyi bozuyor. Cok cirkin duruyor odem oldugu o kadar belli ki. Doktor o kisma dokunup bak burasi odem. En son burun ucu iner amai inecek dedi. Kalin deriliyim ama ya inmezse. Doktor inecek sisler ama begenmezsen sen yine de 10 dklik bi rutusla istedigin gibi yapicam dedi. Simdiden telas aldi beni bu odem inmezse nasil duzelecek ki?
Bence sizin daha çok erken düşünmek için, benim 8 ay oldu :(

Bir yil surer diyolar ama benim hic bir umudum yok hele birde 6 ayi gecince dahada tipsiz durunxa burnum. Bir burun insani bu kadar piskolojikmen etkiliyecegini hic tahmin bile etmiyordum. Insan resim bile cekesi gelmiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben revizyonu kesin kafaya taktim

2 ay oldu ama hicbir belirti yok inecegine dair cok kaba duruyor derim de kalin zaten
Bu kadar ümitsiz olmayın lütfen. 2.aydan sonra çok gelişme oldu benim burnumda. Sadece yavaş yavaş oluyor. Gerçi hala şiş mi evet. Ama öyle kalmayacak inanın.
7. aya geldiğinizde benim gibi hala şiş de olabilir, oturmuş da olabilir. Sizde hala ümit var :KK49:

Bu kadar ümitsiz olmayın lütfen. 2.aydan sonra çok gelişme oldu benim burnumda. Sadece yavaş yavaş oluyor. Gerçi hala şiş mi evet. Ama öyle kalmayacak inanın.
7. aya geldiğinizde benim gibi hala şiş de olabilir, oturmuş da olabilir. Sizde hala ümit var :KK49:
Eger basinizi sisirmeyeceksem size ozel mesaj atabilir miyim:)

Peki kortizonun burun derinize herhangi bir yan etkisi oldu mu? inceltme ya da beyazlatma gibi. Bir de doktorunuz ödemin ineceğini söyledi mi, sizin ameliyatınızın üstünden ne kadar zaman geçti, kusura bakmayın çok sordum.
Derime herhangi bir etkisi olmadı fakat yüzüm şişti :) ama hiçbir işe yaramadı 1 yıl olmadı ameliyat olalı daha şişliği aldı şuanda yok ama tekrar oluşacakmı bekleyip göreceğiz

Arkadaslar nisanlim ameliyat olali 1.5 seneyi gecti o lanet sislik hic gecmiyor. Ilk bandajlar acildiginda iki taraf da sis haldeydi. 2-3 aya sol taraf indi ama sag taraf inmedi. Mudahale edildi diye dusunuyoruz cunku sis taraf soldan cok daha fazla aciyordu dokununca.
Hoca tabiki kalin deri vs diye uste cikiyor, torpulerim gecer 30 dk islem diyor. Bu kadar basit olsa zaten boyle olmazdi. Ama bunun nedenini hala cozemedik, kikirdak hafizasi olmasindan supheleniyorum. Bu konuda kimse net birsey soylemedi olabilir yada olmayabilir veya zannetmiyorum dediler. Deri istedigi kadar kalin olsun kemik ne ise odur deri ile alakasi olamaz

M. Dilber, bahadir baykal, eren tastana gittik. Hepsi duzelir diyor ama torpuleme kesinlikle olmaz dediler. Ornek olarak mesela serce parmaginiz kirildi, ve yamuk kaynadi, bu torpuleme ile kesinlikle duzelmez dediler cok mantikli geldi.

Biryanda eski doktora gidip burunsuz kalmak diger tarafta da 15 ile 23 bin arasi birsey vermek. Cok kararsiziz :(

Ya arkadaşlar resim koyabilrmisiniz şişlik olanlar hepimiz aynı şişliktenmi bahsediyoruz acaba ?

Arkadaslar nisanlim ameliyat olali 1.5 seneyi gecti o lanet sislik hic gecmiyor. Ilk bandajlar acildiginda iki taraf da sis haldeydi. 2-3 aya sol taraf indi ama sag taraf inmedi. Mudahale edildi diye dusunuyoruz cunku sis taraf soldan cok daha fazla aciyordu dokununca.
Hoca tabiki kalin deri vs diye uste cikiyor, torpulerim gecer 30 dk islem diyor. Bu kadar basit olsa zaten boyle olmazdi. Ama bunun nedenini hala cozemedik, kikirdak hafizasi olmasindan supheleniyorum. Bu konuda kimse net birsey soylemedi olabilir yada olmayabilir veya zannetmiyorum dediler. Deri istedigi kadar kalin olsun kemik ne ise odur deri ile alakasi olamaz

M. Dilber, bahadir baykal, eren tastana gittik. Hepsi duzelir diyor ama torpuleme kesinlikle olmaz dediler. Ornek olarak mesela serce parmaginiz kirildi, ve yamuk kaynadi, bu torpuleme ile kesinlikle duzelmez dediler cok mantikli geldi.

Biryanda eski doktora gidip burunsuz kalmak diger tarafta da 15 ile 23 bin arasi birsey vermek. Cok kararsiziz :KK43:
Gittiğiniz doktorlar ameliyat mı dedi tam olarak anlamadım. deri inceltme ameliyatı olamaz mı? yani hiç geçmeyecek mi bu şişlik:(

Gittiğiniz doktorlar ameliyat mı dedi tam olarak anlamadım. deri inceltme ameliyatı olamaz mı? yani hiç geçmeyecek mi bu şişlik:KK43:
Evet canim ameliyat ile duzelir dediler. Biz ameliyat olali 1.5 yil oldu, senin sislik yandaki kemik kisimda mi? ameliyat olali ne kadar oldu dokununca aviyor mu?

Evet canim ameliyat ile duzelir dediler. Biz ameliyat olali 1.5 yil oldu, senin sislik yandaki kemik kisimda mi? ameliyat olali ne kadar oldu dokununca aviyor mu?
yok canım acı yok ancak burun kanatlarından itibaren uç kısmı hala sert ve şiş duruyor. ameliyat dışında başka çözüm yok mu ya:(

yok canım acı yok ancak burun kanatlarından itibaren uç kısmı hala sert ve şiş duruyor. ameliyat dışında başka çözüm yok mu ya:KK43:

Merhabalar .. Benimde burnum şiş kaldı ve 3 sene oldu ameliyat olalı.. Ümidinizi kırmak istemem ama malesef geçmiyorr:/ kortizon iğneside oldum yan etki görmedim şükür ama malesef işede yaramadı :(

Merhabalar .. Benimde burnum şiş kaldı ve 3 sene oldu ameliyat olalı.. Ümidinizi kırmak istemem ama malesef geçmiyorr:/ kortizon iğneside oldum yan etki görmedim şükür ama malesef işede yaramadı :KK43:
Ben de sizden foto rica etsem? Özelden atabilirsiniz.

Acaba, şişlik için kortizon iğnesi olup faydasını ya da zararını gören oldu mu? bir çoğumuza yardımcı olacaktır.

Acaba, şişlik için kortizon iğnesi olup faydasını ya da zararını gören oldu mu? bir çoğumuza yardımcı olacaktır.

Ben 1 ay önce şişlik için kortizon oldum ve ben çok aşırı derece faydasını gördüm. İçi su doldurulmuş gibi duran burun ucum dan sanki su bi anda boşalmış gibi gözle görülür farketti. 1.haftada farketti hemde.

Back
X