Burun ameliyatı sonrası geçmeyen şişlik

2. ayımdayım burun ucum önden hala dik inmiyor bi türlü ve hala yanlara çok geniş burnum ellediğimde yanları et et böyle derinin kemiğe tamamen yapışık olması gerekiyor dmi kızlar yani daha inecektir

Bendede aynı sıkıntı var kortizonda oldum hiçbir işe yaramadı beni şişirmekten başka üstüne iki tanede lokalle ufak düzeltme yaptı bakalım ikinciyi olalı 10 gün oldu merakla bekliyorum ne kaar düzelme olacak diye
Lokalle ne duzeltmesı yaptı sıkayetn neydı benımde yapılıvakts merak ettm fark oldumu kıme oldunuz

Hekimlerin çoğu kalın deri incelemez diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Bende çok kalın deriliyim 2 hafta önce ameliyat oldum çok ödem ve şiş var . Burda bazıları hiç geçmeyecek yazıyor Doktorum ise kortizon kremi yazdı iki ay kullanman gerekiyor ve deri incelir dedi

merhaba gelecek ay burun ameliyatı olacağım bana da doktorum kalın derili olduğumu söyledi, kalın derili olup da iyi sonuç alan yok mu hiç??

Burun ameliyatimin 7nci ayi. Onden poz veremez oldum sag taraf indi sol taraf hala sis burnum egrildi sanki. Ucu patates gibi. Belki iner diye hala masaj yapiyorum ama ne olacak bilmiyorum. Ucu da ilk hali gibi kalkik degil dustu. Moralim bozuk cok

Burun ameliyatimin 7nci ayi. Onden poz veremez oldum sag taraf indi sol taraf hala sis burnum egrildi sanki. Ucu patates gibi. Belki iner diye hala masaj yapiyorum ama ne olacak bilmiyorum. Ucu da ilk hali gibi kalkik degil dustu. Moralim bozuk cok
Aynı sorun bende de var, doktorunuz ne diyor bu duruma? Özelden yazışabiliriz isterseniz. Benim de moralim çok bozuk, bugün birileri de aynı şeyi söyledi.

BEnımde kanatlarıma rotus yapılcak altıncı aymda gecmez bence o kdr surede gecmedıyse

Aynı sorun bende de var, doktorunuz ne diyor bu duruma? Özelden yazışabiliriz isterseniz. Benim de moralim çok bozuk, bugün birileri de aynı şeyi söyledi.
Ve benim de aynı!!! Ne olacak merak ediyorum!!! 3umuzunkuni merak ettim

bende kalın deriliyim ve ameliyatımın 3 ayındayım. benimde burun ucumun şekli orantısız gözüküyor belki hala şiş ve burun çatımın tam ortasında şişilk oluştu en son çıkan bantlardan sonra. doktorum enjeksiyon yapabileceğini söyledi. neyi kastediyor acaba? dolgu mu? böyle bi işlem geçirdiniz mi?

Benim de uc ay oldu ustten odem attikca ortada odem birikti kalin deriliyim bu hafta gidicem doktora bakalim ne dicek moralim cok bozuk

bende kalın deriliyim ve ameliyatımın 3 ayındayım. benimde burun ucumun şekli orantısız gözüküyor belki hala şiş ve burun çatımın tam ortasında şişilk oluştu en son çıkan bantlardan sonra. doktorum enjeksiyon yapabileceğini söyledi. neyi kastediyor acaba? dolgu mu? böyle bi işlem geçirdiniz mi?
Subatta gecırıcem o zamn bılgı verırım

Kızlar doktorlar diyorlar ya lokalle rötuş atarız diye o zaman yine ödem oluşmuyor mu sonrasında :/

Truman Show Truman Show burun ortasında mı birikti? benimde burun ucuyla yukarıya doğru biyerde birikti kemik düz inmiyor.Doktor geçmezse enjeksiyon yapıcam dedi :KK43: D Dmldrk34 bilgi verirseniz çok sevinirim
Aynen oyle ve bu son bir ayda oldu ust kisim odem attikca ortadaki derinin sisligi cok goze batmaya basladi
Enjeksiyon derken igme yi kortizon ignesini mi kastetti acaba?

Merhaba arkadaşlar, bundan 8 ay önce burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum. Burnum eskiden daha inceydi ancak, ameliyat sonrası kalın ve şiş bir burnum oldu. Burun şişliğim ortaya doru geldi ve aylardır orada kaldı inmiyor. O kadar şiş ve sert ki kıpırdamıyor bile. Doktora sorduğumda, derimin kalın olduğunu söyledi o yüzden geçmeyebileceğini de söyledi. Çözüm için ya kortizon iğnesi gerektiğini ancak kortizonun yan etkilerinden dolayı onu da tavsiye etmediğini söyledi. 1 yılda geçmezse 2. bir deri inceltme ameliyat olabileceğini söyledi. Ancak ben 2. bir ameliyatı düşünmek istemiyorum. Sizlerin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Ödemi inmeyen hep böyle kalan var mı arkadaşlar? ya da siz bu durumda ne yaptınız. Teşekkürler..
Hangi doktor acaba ? Isim verirseniz sevinirim. Tesekkurler

Bugun doktora gittim kontrole doktor da burnumun ortasina dogru bombe olustugunu soyledi. Bazen oradaki kikirdak tam oturmuyor kayiyor dedi lokal bir islemle duzeltirim 3 ay sonra dedi. Benim moralim cok bozuk daha 3. Ayimdayim son bir ayda burnum boyle oldu. Bombeyi duzeltecekmis. Ya daha kotu olursa zaten ucu da zamanla dustukce hosuma gitmeyecek gibi. Ucunu da biraz kaldirtaam mi? Kizlar yok mu bu duzeltmeyi yaptiran olumlu sonuc alan. Bitmis durumdayim moralman.

DOktorunuz kım kızlar sıZın subatta ıslem yapılınca yazıcam buraya olumlu olumsuz merak etmeyın dılerım sonuc olumlu olur

Back
X