Burun ameliyatı sonrası geçmeyen şişlik

Benimde 3 ay oldu odemlerim hizla gecti sadece ucunda kaldi top gibi ucundaki odem en gec atilanmis artik sabirsizlaniyorum burnum baya kuculdu ucu iri duruyo oda bi gecseydi genel anlamda memnunum nefes problemimde halloldu super nefes alabiliyorum

Benimde 3 ay oldu odemlerim hizla gecti sadece ucunda kaldi top gibi ucundaki odem en gec atilanmis artik sabirsizlaniyorum burnum baya kuculdu ucu iri duruyo oda bi gecseydi genel anlamda memnunum nefes problemimde halloldu super nefes alabiliyorum
Sorması ayıp olmazsa nerede ve kime oldunuz?

Arkadaşlar lütfen yardım edin 28 günlük revizyon rinoplastiliyim burun sırtına kıkırdak parçalarından greft kondu bugün hala şiş ve çok hassas.Sırtı hafif yeşil gibi ve sanki minik minik kasılıyor gibi bir rahatsızlık hissi var.sağ burun kanatlarına doğru hafif bir şişlik olduğu için burun ucuda hafif sola bakıyor.Rica ediyorum sizde fikrinizi paylaşın bu süreç sizde nasıldı acaba?

Arkadaslar benim de 2 ay oldu. Burun seklim tam istedigim gibi fakat ucundaki sislik her seyi bozuyor. Cok cirkin duruyor odem oldugu o kadar belli ki. Doktor o kisma dokunup bak burasi odem. En son burun ucu iner amai inecek dedi. Kalin deriliyim ama ya inmezse. Doktor inecek sisler ama begenmezsen sen yine de 10 dklik bi rutusla istedigin gibi yapicam dedi. Simdiden telas aldi beni bu odem inmezse nasil duzelecek ki?
Merhaba benimde ameliyatı olalı 3 buçuk ay oldu fakat burun ucunda biraz şişlil var hala banada size denildiği gibi geçicek ama geçmezse yine bir 10 dk lk local yaparız dedi. umarım geçer

Merhaba benimde ameliyatı olalı 3 buçuk ay oldu fakat burun ucunda biraz şişlil var hala banada size denildiği gibi geçicek ama geçmezse yine bir 10 dk lk local yaparız dedi. umarım geçer
Benim 7ci ay ve hala sis,henuz 6ci ay kontrolune gitmedim kortizon ignesi vurmayi dusunuyodu doktor. Zaten tam sekil 1 sene diyorlar acele etmemek lazim insallah duzelir

Arkadaşlar bir başlık açmıştım burun sırtı ne zaman oturup,kavisleniyor diye ama cevap alamadım.Sizin ameliyatlarınız baya geçmiş.Burun sırtında ki kemik zamanla daha da oturup kavislenir mi?Tepeden vuran ışıkla Burun ucu ile sırtı iki parça gibi gözüküyor

Merhaba arkadaşlar, bundan 8 ay önce burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum. Burnum eskiden daha inceydi ancak, ameliyat sonrası kalın ve şiş bir burnum oldu. Burun şişliğim ortaya doru geldi ve aylardır orada kaldı inmiyor. O kadar şiş ve sert ki kıpırdamıyor bile. Doktora sorduğumda, derimin kalın olduğunu söyledi o yüzden geçmeyebileceğini de söyledi. Çözüm için ya kortizon iğnesi gerektiğini ancak kortizonun yan etkilerinden dolayı onu da tavsiye etmediğini söyledi. 1 yılda geçmezse 2. bir deri inceltme ameliyat olabileceğini söyledi. Ancak ben 2. bir ameliyatı düşünmek istemiyorum. Sizlerin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Ödemi inmeyen hep böyle kalan var mı arkadaşlar? ya da siz bu durumda ne yaptınız. Teşekkürler..
Bendede aynı dert var 8-9 ay oluyo ve burun ucum çok şiş duruyo

Masaj ödemi indirmiyor mu ?
Benim de kalın derili ve ucunda ve burun kökünden göz pınarlarıma doğru uzanan iki hat halinde ödem var .Burun ucuna dokunmuyorum ama burun köküne masaj yapıyorum ..

Bir de bu ara Kore'deki burun estetiklerine bakıyorum , çoğu kalın derili üstelik burun köprüsünü yükseltiyorlar .
Orda burun estetiklerinde böyle bir sorun oluşmuyor mu ? Nasıl bir çözüm buldular ?
Çoğu sitede online danışma var resim gönderip fikir alıyorsunuz ..

Tam olarak bir sene önce ameliyat oldum,Burun kanatlarımın hemen üzerinde şişlikler var,kimi zaman azalıyor kimi zaman artıyor...özellikle yorulduğum zaman belirgin bir şekilde artış oluyor,dışardan bakıldığında kimsenin dikkatini çekmiyor,aslında Benide çok rahatsız etmiyor,bunun haricinde burnum tamamen iyileşti rahatlıkla istediğim gibi oynatabiliyorum işlevsel olarak eski burnumdan hiçbir farkı yok,7 sene önce çok ünlü bir estetik cerraha ameliyat olan kuzenim Burun ucunu hissetmiyor,rahatlıkla burnunu bile silemiyor, bende ellediğimde hakkaten taş gibi kızcagazın burnuve zamanında 8000tl ödemişti..neyse kendi problemimle ilgili olarak doktorum hiç tereddütsüz revizyon dedi tabi karşılığında maddi hiçbirşey talep etmeden...birşey daha,ben ameliyatımdan 4ay sonra 1ay arayla iki kere kortizonlu iğne oldum,açıkçası birşey değişmedi,olumsuz yöndede birşey yaşamadım,yalnız iğne çok can yakıyor orası gerçek...bir hafta sonra tekrar kontrolüm var,bana kalırsa asla revizyon istemiyorum ve yakınlarımda gerek olmadığını düşünüyor,Dr ile açık bir şekilde durumumu görüşeceğim bu şişlik ilerde bir problem yaratmazsa ve anatomik olarak burnumun işlevine olumsuz bir etkisi olmazsa benim için bu ameliyat olayı kapanacaktır...benim deviasyon problemim vardı ayrıca et ve kıkırdakta vardı burnumda,bu nedenle estetik cerrah yerine kbb uzmanına oldum ameliyatımı,estetik kısmınıda başarıyla gerçekleştirdi zaten alanında oldukça başarılı bir doçent...eskiden alamadığım nefesleri bolca alıp gece huzurla uyuyup sabah ağzım kurumadan uyanıyorumya bu benim için büyük lütuf...herkese geçmişler olsun

Arkadaslar benim de 2 ay oldu. Burun seklim tam istedigim gibi fakat ucundaki sislik her seyi bozuyor. Cok cirkin duruyor odem oldugu o kadar belli ki. Doktor o kisma dokunup bak burasi odem. En son burun ucu iner amai inecek dedi. Kalin deriliyim ama ya inmezse. Doktor inecek sisler ama begenmezsen sen yine de 10 dklik bi rutusla istedigin gibi yapicam dedi. Simdiden telas aldi beni bu odem inmezse nasil duzelecek ki?
Merhaba burnunuzun son hali nasıl? Benimde ucunda sıkıntı var. Resim atabilirmisiniz ozel den de olur.

Burun ameliyatimin 7nci ayi. Onden poz veremez oldum sag taraf indi sol taraf hala sis burnum egrildi sanki. Ucu patates gibi. Belki iner diye hala masaj yapiyorum ama ne olacak bilmiyorum. Ucu da ilk hali gibi kalkik degil dustu. Moralim bozuk cok
Merhaba burnunuzun son hali nasıl. Sis inince kalkiklik belli oldumu

Merhaba arkadaşlar, bundan 8 ay önce burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum. Burnum eskiden daha inceydi ancak, ameliyat sonrası kalın ve şiş bir burnum oldu. Burun şişliğim ortaya doru geldi ve aylardır orada kaldı inmiyor. O kadar şiş ve sert ki kıpırdamıyor bile. Doktora sorduğumda, derimin kalın olduğunu söyledi o yüzden geçmeyebileceğini de söyledi. Çözüm için ya kortizon iğnesi gerektiğini ancak kortizonun yan etkilerinden dolayı onu da tavsiye etmediğini söyledi. 1 yılda geçmezse 2. bir deri inceltme ameliyat olabileceğini söyledi. Ancak ben 2. bir ameliyatı düşünmek istemiyorum. Sizlerin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Ödemi inmeyen hep böyle kalan var mı arkadaşlar? ya da siz bu durumda ne yaptınız. Teşekkürler..
Üzülerek söylüyorum doktorun sanırım kendi alanında profesyonel olmayan biri. Ben we arkadaşlarım aynı doktorda olduk inan kimse bir sorun yaşamadı. Ama başka yerlerde olan arkadaşlarımda senin gibi sıkıntının yanı sıra eğilme yamukluk burun kanadının düşmesi görüldü. 3 kere 5 kere operasyon geçirenler oldu. Burun gibi hassas we zor ameliyatları çok iyi araştırıp birazda paraya kıymak gerekir. 3 kere olup aynı parayı wericeğime bir kere olur tek ödeme yapıp bir kere o acıyı yaşarım kanaatiyle doktorda karar kıldım. We şunu söylim benim burnum aşırı sorunluydu. 3 kırık bir tarafı kemik kapamıştı deliğin diğer tarafıda et kapamıştı. 3 saat sürdü we doktor bile çok uğraştım dedi. Ama halkını werdi

insanların kemerli burunlarina hayran oluyorum suratlarina uyuyo en azından benimki yüzüme bişey konmuş gibi duruyo ikinci ameliyatla neye benzeriz bilmiyorum buna sukretmeyelim :)
Kesinlikle ben de öyle önceden inceydi şimdi odun gibi kalın şiş bir burun geçer zamanla dedim de yok baştan şekli belli oluyor değişiyor ama çokta değişmiyor yani böyle kemerli güzel havalı burunlara özeniyorum kendi burnu doğal ve yüze uyumlu duruyor bizim yüzde bir şey var bir şey yapılmış gibi oturmuyor yüze yüz bir kabul etmiyor sanki yapay duruyor böyle duracağına kemerli burnumla on kat güzel duruyordum

Back
X