- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorması ayıp olmazsa nerede ve kime oldunuz?Benimde 3 ay oldu odemlerim hizla gecti sadece ucunda kaldi top gibi ucundaki odem en gec atilanmis artik sabirsizlaniyorum burnum baya kuculdu ucu iri duruyo oda bi gecseydi genel anlamda memnunum nefes problemimde halloldu super nefes alabiliyorum
Nedense bir yerden tanıdık geldi de yüzünüz değilmiş :)Ankara da esabil eker e oldum
bide ben varım :) yamuk kalın şekilsizVe benim de aynı!!! Ne olacak merak ediyorum!!! 3umuzunkuni merak ettim
Şu anki durumunuz nasıl acaba memnun musunuz?insanların kemerli burunlarina hayran oluyorum suratlarina uyuyo en azından benimki yüzüme bişey konmuş gibi duruyo ikinci ameliyatla neye benzeriz bilmiyorum buna sukretmeyelim :)
Merhaba benimde ameliyatı olalı 3 buçuk ay oldu fakat burun ucunda biraz şişlil var hala banada size denildiği gibi geçicek ama geçmezse yine bir 10 dk lk local yaparız dedi. umarım geçerArkadaslar benim de 2 ay oldu. Burun seklim tam istedigim gibi fakat ucundaki sislik her seyi bozuyor. Cok cirkin duruyor odem oldugu o kadar belli ki. Doktor o kisma dokunup bak burasi odem. En son burun ucu iner amai inecek dedi. Kalin deriliyim ama ya inmezse. Doktor inecek sisler ama begenmezsen sen yine de 10 dklik bi rutusla istedigin gibi yapicam dedi. Simdiden telas aldi beni bu odem inmezse nasil duzelecek ki?
Benim 7ci ay ve hala sis,henuz 6ci ay kontrolune gitmedim kortizon ignesi vurmayi dusunuyodu doktor. Zaten tam sekil 1 sene diyorlar acele etmemek lazim insallah duzelirMerhaba benimde ameliyatı olalı 3 buçuk ay oldu fakat burun ucunda biraz şişlil var hala banada size denildiği gibi geçicek ama geçmezse yine bir 10 dk lk local yaparız dedi. umarım geçer
Bendede aynı dert var 8-9 ay oluyo ve burun ucum çok şiş duruyoMerhaba arkadaşlar, bundan 8 ay önce burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum. Burnum eskiden daha inceydi ancak, ameliyat sonrası kalın ve şiş bir burnum oldu. Burun şişliğim ortaya doru geldi ve aylardır orada kaldı inmiyor. O kadar şiş ve sert ki kıpırdamıyor bile. Doktora sorduğumda, derimin kalın olduğunu söyledi o yüzden geçmeyebileceğini de söyledi. Çözüm için ya kortizon iğnesi gerektiğini ancak kortizonun yan etkilerinden dolayı onu da tavsiye etmediğini söyledi. 1 yılda geçmezse 2. bir deri inceltme ameliyat olabileceğini söyledi. Ancak ben 2. bir ameliyatı düşünmek istemiyorum. Sizlerin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Ödemi inmeyen hep böyle kalan var mı arkadaşlar? ya da siz bu durumda ne yaptınız. Teşekkürler..
Merhaba sizin son durumunuz nedirArkadaslar ayni durum benimde basimda. Benim 7ay oldu olali ve sis mi nedir anlamadim top sert bir buruna sayip oldum. Hic mutlu degilim hicte gececek gibi degil. Ben revizyon olmayi dusunuyorum
Merhaba burnunuzun son hali nasıl? Benimde ucunda sıkıntı var. Resim atabilirmisiniz ozel den de olur.Arkadaslar benim de 2 ay oldu. Burun seklim tam istedigim gibi fakat ucundaki sislik her seyi bozuyor. Cok cirkin duruyor odem oldugu o kadar belli ki. Doktor o kisma dokunup bak burasi odem. En son burun ucu iner amai inecek dedi. Kalin deriliyim ama ya inmezse. Doktor inecek sisler ama begenmezsen sen yine de 10 dklik bi rutusla istedigin gibi yapicam dedi. Simdiden telas aldi beni bu odem inmezse nasil duzelecek ki?
Merhaba burnunuzun son hali nasıl. Sis inince kalkiklik belli oldumuBurun ameliyatimin 7nci ayi. Onden poz veremez oldum sag taraf indi sol taraf hala sis burnum egrildi sanki. Ucu patates gibi. Belki iner diye hala masaj yapiyorum ama ne olacak bilmiyorum. Ucu da ilk hali gibi kalkik degil dustu. Moralim bozuk cok
Merhaba sizden resim istesem . istedim mi bilmiyorum.Aynı sorun bende de var, doktorunuz ne diyor bu duruma? Özelden yazışabiliriz isterseniz. Benim de moralim çok bozuk, bugün birileri de aynı şeyi söyledi.
Üzülerek söylüyorum doktorun sanırım kendi alanında profesyonel olmayan biri. Ben we arkadaşlarım aynı doktorda olduk inan kimse bir sorun yaşamadı. Ama başka yerlerde olan arkadaşlarımda senin gibi sıkıntının yanı sıra eğilme yamukluk burun kanadının düşmesi görüldü. 3 kere 5 kere operasyon geçirenler oldu. Burun gibi hassas we zor ameliyatları çok iyi araştırıp birazda paraya kıymak gerekir. 3 kere olup aynı parayı wericeğime bir kere olur tek ödeme yapıp bir kere o acıyı yaşarım kanaatiyle doktorda karar kıldım. We şunu söylim benim burnum aşırı sorunluydu. 3 kırık bir tarafı kemik kapamıştı deliğin diğer tarafıda et kapamıştı. 3 saat sürdü we doktor bile çok uğraştım dedi. Ama halkını werdiMerhaba arkadaşlar, bundan 8 ay önce burun eğriliği ve estetik ameliyatı oldum. Burnum eskiden daha inceydi ancak, ameliyat sonrası kalın ve şiş bir burnum oldu. Burun şişliğim ortaya doru geldi ve aylardır orada kaldı inmiyor. O kadar şiş ve sert ki kıpırdamıyor bile. Doktora sorduğumda, derimin kalın olduğunu söyledi o yüzden geçmeyebileceğini de söyledi. Çözüm için ya kortizon iğnesi gerektiğini ancak kortizonun yan etkilerinden dolayı onu da tavsiye etmediğini söyledi. 1 yılda geçmezse 2. bir deri inceltme ameliyat olabileceğini söyledi. Ancak ben 2. bir ameliyatı düşünmek istemiyorum. Sizlerin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Ödemi inmeyen hep böyle kalan var mı arkadaşlar? ya da siz bu durumda ne yaptınız. Teşekkürler..
Kesinlikle ben de öyle önceden inceydi şimdi odun gibi kalın şiş bir burun geçer zamanla dedim de yok baştan şekli belli oluyor değişiyor ama çokta değişmiyor yani böyle kemerli güzel havalı burunlara özeniyorum kendi burnu doğal ve yüze uyumlu duruyor bizim yüzde bir şey var bir şey yapılmış gibi oturmuyor yüze yüz bir kabul etmiyor sanki yapay duruyor böyle duracağına kemerli burnumla on kat güzel duruyorduminsanların kemerli burunlarina hayran oluyorum suratlarina uyuyo en azından benimki yüzüme bişey konmuş gibi duruyo ikinci ameliyatla neye benzeriz bilmiyorum buna sukretmeyelim :)