- 8 Ocak 2023
- 5
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hellokitty56
-
Bende ilk gördüğümde atel izidir diye düşündüm ama galiba değil çok moralimi bozuyorSizinki nasıl bilmiyorum ama benim ilk ameliyatımda burnum açılır açılmaz bir iz vardı. Önce atel iz yaptı sandım ama yok bir türlü geçmedi. Bir ay kontrolümde geçmeyecek bir şey olduğunu öğrendim. Bence burnunuz genel olarak güzelse çok takmamaya çalışın çünkü düzelttirmek ekstra başka sorunlara yol açabiliyor.Ben başka birkaç memnuniyetsizliğimle birlikte kendi doktoruma revize ettirdim ve hiç bir işe yaramadı.Daha da kötü oldu.
Üzmesin, tek kusuru o olsun.Kurcaladıkça yeni bir şeyler çıkıyor.Bende ilk gördüğümde atel izidir diye düşündüm ama galiba değil çok moralimi bozuyor
Baktım ama kimse net bir cevap vermemiştiBuna benzer sorun yaşayan birçok arkadaş vardı eski konularda açıp fikir sahibi olabilirsiniz
Geçmiş olsun öncelikle, diğer konularda bende bahsetmiştim benim burnumda olan sorunu. Benim de burnumun sol köprüsünde elimle dokunduğumda yumuşaklık vardı önceleri bir süre sonra mor gibi görünmeye başladı şimdi daha da çökük görünüyor. Ayrıca burun sırtına doğru da devam etti çöküklük maalesefBaktım ama kimse net bir cevap vermemişti
Peki doktoruna göründün müGeçmiş olsun öncelikle, diğer konularda bende bahsetmiştim benim burnumda olan sorunu. Benim de burnumun sol köprüsünde elimle dokunduğumda yumuşaklık vardı önceleri bir süre sonra mor gibi görünmeye başladı şimdi daha da çökük görünüyor. Ayrıca burun sırtına doğru da devam etti çöküklük maalesefBen bu durumu 5. Aydan itibaren farkettim. Şu anda 8 . Ayımdayım.
Tabi ki, doktor 1. Yılım dolduğunda revizyon yapacağım dedi. Tabi ben revizyon olup olmama konusunda kararsızım. Çünkü burada revizyon ile ilgili kötü sonuçlar alan arkadaşlar olduğu için daha da korkmaya başladım. Herşeyi zaman gösterecek.Peki doktoruna göründün mü
Fotoğraf gönderdiniz mı doktorunuza peki ? Yorum yapar mutlaka foto üzerinden. Zaman kaybetmeden gidin bence eğer başka şehirde değilse. Kafanızda ki soru işaretleriniz cevap bulur en azından...Evet öyle çok sıkıntılı bir süreç bakalım benim doktorum ne diyecek
Bende 3 hafta önce ameliyat oldum aynı sorun bende de var sizinki nasıl oldu acabaMerhaba benim de ikinci haftam aynı şekilde bende de burun üst yan duvarında sağ tarafta gözlük takmışım da iz kalmış gibi bir iz ve çöküntü var ve biraz morluk var doktorumla ve asistanıyla görüştüm fotoğraf gönderdim hemen ödem diyip geçiştirdiler ödem değil kesinlikle ve deri o çöküntü kısmına yapışmış hareket etmiyor siz doktorunuzla görüşünüz mü doktorunuz ne dedi , iz ve çöküntü geçti mi günlerdir bu duruma çok üzülüyorum
sık başa gelen bi sorun geçiyo sanırım sonra kendi kendine ama siz yine de doktorunuza bi danışınArkadaşlar merhaba
Burun ameliyatı oldum bugün 1ay 2 hafta oldu herşeyden memnunum sadece burnumun sol tarafında gözlük izi gibi bir iz var içe çökük He hafif mor lütfen yardım edin kalıcı bişey mi yoksa geçicimi aynı sorunu yaşayan başkalarıda var mı
Cevap için çok teşekkür ediyorumsık başa gelen bi sorun geçiyo sanırım sonra kendi kendine ama siz yine de doktorunuza bi danışın
merhabalar burnunuz düzeldi mi benim de burnumun her iki yanında gözlük izi gibi iz kaldı 1 ay oldu ameliyat olalıBiraz zaman geçmiş ama acaba şikayetiniz geçti mi şuan bende de aynı sorun var
Bende 3 hafta önce ameliyat oldum aynı sorun bende de var sizinki nasıl oldu acaba
Geçmiyor benimde var . revizyon oldum geçer belki dedim .hayal kırıklığı aynen duruyormerhabalar burnunuz düzeldi mi benim de burnumun her iki yanında gözlük izi gibi iz kaldı 1 ay oldu ameliyat olalı
hadi ya çok üzüldüm doktor ödem diyor ama ikna olamadım bir türlü ne kadar sonra revizyon oldunuz onda da mı aynı sorun kaldıGeçmiyor benimde var . revizyon oldum geçer belki dedim .hayal kırıklığı aynen duruyor
fotoğraf atar mısınız özelden acaba benim ki gibi mihadi ya çok üzüldüm doktor ödem diyor ama ikna olamadım bir türlü ne kadar sonra revizyon oldunuz onda da mı aynı sorun kaldı
Malesef o iz geçmiyor ama çok belli değilmerhabalar burnunuz düzeldi mi benim de burnumun her iki yanında gözlük izi gibi iz kaldı 1 ay oldu ameliyat olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?