- 16 Mayıs 2018
- 19
- 3
- 1
su an 7 ay felan oldu, ilk 3 bucuk ay suratımda gerginlik vardi, mimiklerimi bile kullanamıyordum, simdi eskisi gibi rahat gülümsüyorum.Sizin kac ay oldu? Ve tam olarak ne zaman düzeldi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su an 7 ay felan oldu, ilk 3 bucuk ay suratımda gerginlik vardi, mimiklerimi bile kullanamıyordum, simdi eskisi gibi rahat gülümsüyorum.Sizin kac ay oldu? Ve tam olarak ne zaman düzeldi?
su an 7 ay, burun ameliyat sonrası cok zorlandım neden bilmiyorum, ilk ay dışarıya bile cikmaktan zorlanıyordum, o donem havalar soğuktu ondan mi oldu bilmiyorum.Iyi bari ya :) siz kaçıncı ayinizdasiniz
Havanin soğuk olmasi bir avantaj degilmiydi yani? Biz gec iyilesmemizi sicaklara bağliyoruzsu an 7 ay, burun ameliyat sonrası cok zorlandım neden bilmiyorum, ilk ay dışarıya bile cikmaktan zorlanıyordum, o donem havalar soğuktu ondan mi oldu bilmiyorum.
peki 3. ay ve 7. ay arasında yüzünüzün genel görüntüsünde değişiklik yasadınız mı?su an 7 ay felan oldu, ilk 3 bucuk ay suratımda gerginlik vardi, mimiklerimi bile kullanamıyordum, simdi eskisi gibi rahat gülümsüyorum.
hayir ayni yuzpeki 3. ay ve 7. ay arasında yüzünüzün genel görüntüsünde değişiklik yasadınız mı?
cok soğuktu havalar bilemiyorum eksilere duşmuştu, ben de ters tepki oldu herhalde, ya da havayla alakası hic yoktuHavanin soğuk olmasi bir avantaj degilmiydi yani? Biz gec iyilesmemizi sicaklara bağliyoruz
Canim benim birkac gündür düzelmeye başladi. Yada artik ben alistim yeni halimeAllah aşkına biri cevap versin gülüşü eskiye dönmeyen var mı? Gülüşümü özledim gülerken çok kötü görünüyorum burnum değişti diye gülüşüm ağız yapımda değişik görünür mü yoksa sacmaliyorummu![]()
Düzelmeye başlamış olabilirsin bence yeni halime alışacak gibi değilim benCanim benim birkac gündür düzelmeye başladi. Yada artik ben alistim yeni halime
Sorununuz hala ddevam ediyor mu acaba benim de 20 gün oldu ameliyat olali ve çok mutsuzum gülüşüm berbatMerhaba arkadaşlar şuan 2 ayım dolmasına bir kaç gün kaldi ve gülüşüm hala cok farklı gülünce kendime bakmak istemiyorum içim acıyo ben en cok gülüşümü severdim boyle kalmicak dimigülüşü degisen oldumu lütfen tecrübeliler bi yardim etsin
![]()
Biraz daha iyi ama hala bi tuhaflık varSorununuz hala ddevam ediyor mu acaba benim de 20 gün oldu ameliyat olali ve çok mutsuzum gülüşüm berbat
Kaç ay oldu ?Biraz daha iyi ama hala bi tuhaflık var![]()
2Kaç ay oldu ?
Daha cok yeni ben dort ay ki halimi hatirliyorum da annem bile gulerken niye oyle gergin guluyorsun derdi suan oyle degil normal guluyorum degisicektir korkmayin biraz sabir..
İnşallah canımmDaha cok yeni ben dort ay ki halimi hatirliyorum da annem bile gulerken niye oyle gergin guluyorsun derdi suan oyle degil normal guluyorum degisicektir korkmayin biraz sabir..
En az 6 ayBugün 3 aya girdim gülüşüm hala cok kötü duzelmicekmi kızlar yardım edin![]()
En az 6 ay
Panik yapma herkesin ödemi atma zamanı farklıdır.