- 20 Haziran 2014
- 138
- 26
- 98
- 39
- Konu Sahibi lusiferaz86
-
şimdiden geçmiş olsun yapabilirsin ama yinede yanında biri olmalı ilk 3 gün falan iyi hissetmiyorsun tampon alçı falan oynamasın yat dinlen canın bişey yapmakda istemiyor zaten ben 1 hafta ufak tefek işler yaptım yemeğimi de eşim yaptı bi haftadan sonra yavaş yavaş yaptım işlerimi ani hareket yapmadan kendimi yormadan çok başımı eğmeden,kendi işim benim, de 1 hafta sonrada işime döndüm zaten ama 10 gün dinlenmek iyidir
Yiyemememin acısını çıkarttım ama 10 gün sonraASLINDA ŞU KATI YİYEMEME SIVI BESLENME İŞİ ÇOK İYİ DE YENİ BURUN ŞEREFİNE BİR DE KİLO VERİLMİŞ OLUNUR HEMEŞİM YEMEK ÖLSE YAPAMAZ . YANIMDA BİLE DURAMAZ
Acımıyor da konforlu değil rahatsız birşey.burunun içinde tampon varken burnunuz acıyor mu ????
tesekkürler evde agrı sızı fln oldumu peki. bende persembe günü olacagım nelere dikkat edeyim. evde de buz koymak gerekir mi
ilk haftalar öyle gülüşün herşeyin bi tuhaf oluyor sonra yavaş yavaş normale dönüyor çirkinleşmemişsindir merak etmeŞimdi ağrı konusu doktorun tekniğine göre değişebilir.Benim hiç ağrım olmadı.Açık ameliyat ama öyle kemik falan kırılmıyor doktorumun kullandığı teknikte.Buz 24 saaten sonra gerek görülmedi uygulamadım.Ameliyata girmeden doktorunuzla fırsat bulup konuşun ne istediğinizi istemediğinizi söyleyin ben bunu yapamadım.Aşağıda konuşacağız zaten dedi indiğimde baygındım.Çekilmeyecek bir acı ağrı olmadı,morluk yok.Ama cidden kötü bir burnunuz yoksa zor bir süreç.Psikolojik olarak.Zaten güzelseniz ne yaptım ben kendime diyor insan.Bandaj bugün çıktığı için ben iyi hissetmiyorum.Izaylı gibiyim ve resmen çirkinleştim.Forumda ödem o inecek demişler hep.Bekleyeceğiz.Bir de sabah saatlerinde daha kötü galiba,gün içinde iniyor biraz.Bakalım.Şimdiden çok geçmiş olsun.
ilk haftalar öyle gülüşün herşeyin bi tuhaf oluyor sonra yavaş yavaş normale dönüyor çirkinleşmemişsindir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?