Teşekkür ederim yanıt için. Dolguyla kalınlaşturabilir miyim sizce? Eski burnum cidden çok kalındı ondan mı bu kadar tuhaf geliyor bilmiyorum ama bu incelikok rahatsız ediyorİncelik kalınlaşmaz.
Gözlük izi gibi dediğin yerler burunun kırılma noktaları.önce dıştan burunu kırıyorlar.2 yanda az iz ve sivri bir kemik oluyor kırılma yerinde.kaç ayda gectiğini unuttum ama o kırık yeri iyileşiyor düzeliyor.bi tarafın şiş oluşu ödem oda gecer ama.burunu cok ince yapmışlar.o değişmez ama
Genişti bayağı ve ucu bariz aşağı doğruydu. gözümde alışamadı o kadar kalın bi burundan bu kadar inceye geçinceEski burnun nasıldı.
kanatlarda küçülme olmuş galiba sol yanda kanatta dikişin var haka galiba.3 hafta cok erken.biraz daha beklemelisin.o yamukluk ödem o düzelir şişlik indikçe
Dolgu kalıcı olmaz eriyor.şuan burun kanatların geniş durdugu için bi farklılık var üst ile .Teşekkür ederim yanıt için. Dolguyla kalınlaşturabilir miyim sizce? Eski burnum cidden çok kalındı ondan mı bu kadar tuhaf geliyor bilmiyorum ama bu incelikok rahatsız ediyor
Kanatları daraltmadığını söylüyor dr ama burnum düşüktü kaldırdı. Şuan çok sert zaten. Acaba o sertlik ineceğini mi gösteriyor şişliğin? İnanın şiş mi drğil mi şuan onu bile bilmiyorumDolgu kalıcı olmaz eriyor.şuan burun kanatların geniş durdugu için bi farklılık var üst ile .
Kanatlarda da işlem olmuş .kanatta ödem varsa o ödem inerse kanatlarda daralır. Daha güzel ve uyumlu bir burun haline gelir.
3 hafta cokkk erken daha şekil oturmaz daha
Geçmiş olsun. Siz kime oldunuz? Memnun musunuz?Merhaba ben de ameliyat oldum da şu an durumunuz ne acaba?
Oldunuz mu peki?Senelerce benzer korkularla ben de olamadım. Fotoğraflarız çok güzel, içiniz rahat olsun ben çok beğendim.
Merhaba ben pek memnun değilim şu an için..Geçmiş olsun. Siz kime oldunuz? Memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?