Burun ameliyatı sonrası içe sinmeme

fromroa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
93
120
293
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce oldum ameliyat. İlk alçı çıktığında dr bantlayıp gösterdi. O haliyle çok beğendim. Ama bantlar çıkınca içime sinmedi. Eski burnumda pek iyi değildi onu arar halde değilim ama buda içime hiç sinmedi. Yüksek beklentilerlede girmedim ama şuan aşırı huzursuzum uykularım kaçıyor. Böyle bi tarafta gözlük izi gibi derin bi iz var deride oraya yapışmış henüz dr sorma imkanım olmadı. Çok derin duruyor ve burnum o tarafa doğru yamuk. böyle bir şey yaşayan olduysa lütfen yardım etsin. Burnum çok ince duruyor böyle sanki birisi sıkmışta öyle kalmış. Ve o incelik yukardan aşağıya doğru genişliyor. Hiç estetik durmuyor. Fotoğraf ekliyorum, yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa inanın çok sevinirim. Moral bozukluğundan uyuyamıyorum

İncelik kalınlaşmaz.
Gözlük izi gibi dediğin yerler burunun kırılma noktaları.önce dıştan burunu kırıyorlar.2 yanda az iz ve sivri bir kemik oluyor kırılma yerinde.kaç ayda gectiğini unuttum ama o kırık yeri iyileşiyor düzeliyor.bi tarafın şiş oluşu ödem oda gecer ama.burunu cok ince yapmışlar.o değişmez ama

Eski burnun nasıldı.
kanatlarda küçülme olmuş galiba sol yanda kanatta dikişin var haka galiba.3 hafta cok erken.biraz daha beklemelisin.o yamukluk ödem o düzelir şişlik indikçe

İncelik kalınlaşmaz.
Gözlük izi gibi dediğin yerler burunun kırılma noktaları.önce dıştan burunu kırıyorlar.2 yanda az iz ve sivri bir kemik oluyor kırılma yerinde.kaç ayda gectiğini unuttum ama o kırık yeri iyileşiyor düzeliyor.bi tarafın şiş oluşu ödem oda gecer ama.burunu cok ince yapmışlar.o değişmez ama
Teşekkür ederim yanıt için. Dolguyla kalınlaşturabilir miyim sizce? Eski burnum cidden çok kalındı ondan mı bu kadar tuhaf geliyor bilmiyorum ama bu incelikok rahatsız ediyor

Eski burnun nasıldı.
kanatlarda küçülme olmuş galiba sol yanda kanatta dikişin var haka galiba.3 hafta cok erken.biraz daha beklemelisin.o yamukluk ödem o düzelir şişlik indikçe
Genişti bayağı ve ucu bariz aşağı doğruydu. gözümde alışamadı o kadar kalın bi burundan bu kadar inceye geçince

Teşekkür ederim yanıt için. Dolguyla kalınlaşturabilir miyim sizce? Eski burnum cidden çok kalındı ondan mı bu kadar tuhaf geliyor bilmiyorum ama bu incelikok rahatsız ediyor
Dolgu kalıcı olmaz eriyor.şuan burun kanatların geniş durdugu için bi farklılık var üst ile .
Kanatlarda da işlem olmuş .kanatta ödem varsa o ödem inerse kanatlarda daralır. Daha güzel ve uyumlu bir burun haline gelir.
3 hafta cokkk erken daha şekil oturmaz daha

Biraz daha beklemelisin hem gözün alışacak hem de burun şeklin oturacak.üst kısımda yanuk dediğin yer inecek kırma yerinde ödem var orda o inince sekil düz duracak.
2 aydan önce net bir sonuc göremezsin.gün gün değişir.

Dolgu kalıcı olmaz eriyor.şuan burun kanatların geniş durdugu için bi farklılık var üst ile .
Kanatlarda da işlem olmuş .kanatta ödem varsa o ödem inerse kanatlarda daralır. Daha güzel ve uyumlu bir burun haline gelir.
3 hafta cokkk erken daha şekil oturmaz daha
Kanatları daraltmadığını söylüyor dr ama burnum düşüktü kaldırdı. Şuan çok sert zaten. Acaba o sertlik ineceğini mi gösteriyor şişliğin? İnanın şiş mi drğil mi şuan onu bile bilmiyorum

Burun ucun sertse o normal bi durum.hiç estetik olmamış gibi yumuşamaz o.
kırılma yerinde yukarıda var ödemin ..
o inince yamuk dediğin görünüm düzelecek.

Senelerce benzer korkularla ben de olamadım. Fotoğraflarız çok güzel, içiniz rahat olsun ben çok beğendim.

Back
X