Burun ameliyatı sonrası için yardım

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Arkadaşlar 6 ağustosta ameliyatm var tarihi erteleme gibi bir durumum yok. Eylulde de polislik fiziki mülakat sinavi var . Sınavı geçebilmem için parkuru eksiksiz ve seri bir sekilde tamamlamayımm. Yalnız en fazla bir buçuk aylık burunla parkura katılmak sizce mumkun mu? Hassasiyet ne zamana kadar devam ediyor? Parkurda zıplamam,takla atmam ve hizli olmam gerekicek. Bunlar o aşamada, burnuma zarar verir mi?

Bende 1,5 ayımdayım gayet iyi hareket edebiliyorum ama takla konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Ben düzenli sporumu yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ama hala hassas çarpmaman gerek.

Bende 1,5 ayımdayım gayet iyi hareket edebiliyorum ama takla konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Ben düzenli sporumu yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ama hala hassas çarpmaman gerek.
Yorumun için tesekkur ederim. Çok geçmiş olsun. Umarım bende sorunsuz bı şekilde spor yapabilirim. Taklayi da bir şekilde halletmem lazimm. Ne sınavdan olabiliyorum ne ameliyattan ikisine de girmem lazım :(

Evet bende en çok ondan korkuyorum. 1 aylık burun çok hassas olur sanirim
Ki kemiklerde kaynama aşamasında oluyor.ilk 2 ay. Doktoruna izin vereceğini sanmam. Koşu fln olsa neysede.ondada bi düştün mü burnunu kırabilrsin.ben 2 ay kimseyle tokalaşmadım bile carpışırız diye.

Ki kemiklerde kaynama aşamasında oluyor.ilk 2 ay. Doktoruna izin vereceğini sanmam. Koşu fln olsa neysede.ondada bi düştün mü burnunu kırabilrsin.ben 2 ay kimseyle tokalaşmadım bile carpışırız diye.
Ozaman insllah sınav tahmin ettigimden biraz daha geç yapılır diyelim çünkü daha net bir tarih vermediler Eylül ayı dediler sadece. Ameliyat için de aylardır bekliyorum bı turlu cesaretimi yollayamamistim hazır şimdi imkan varken olayım istiyorum. Bu arada sen kime ameliyat oldun sonuçtan memnun musun?

Ozaman insllah sınav tahmin ettigimden biraz daha geç yapılır diyelim çünkü daha net bir tarih vermediler Eylül ayı dediler sadece. Ameliyat için de aylardır bekliyorum bı turlu cesaretimi yollayamamistim hazır şimdi imkan varken olayım istiyorum. Bu arada sen kime ameliyat oldun sonuçtan memnun musun?
Ben Balıkesir'deyim Alimurat Sonel doktorum. sonuctan çok memnun kaldım hiç ağrım sızım kanamam olmadı.doğal bir şekil istedim oda cook güzel oldu.
tarihini öne alamazmısın biraz bu ay sonu gibi.
bende senin gibi korkuyordum cok keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide

Ben Balıkesir'deyim Alimurat Sonel doktorum. sonuctan çok memnun kaldım hiç ağrım sızım kanamam olmadı.doğal bir şekil istedim oda cook güzel oldu.
tarihini öne alamazmısın biraz bu ay sonu gibi.
bende senin gibi korkuyordum cok keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide
Senin adına çok sevindimmm yeni burnuşunla guzel günler diliyorum :) benim de agustosun 5 inde kpss sınavım var hemen ertesi güne aldım ameliyatımı. Öncesinde olmak istedim ama devlet hastanesi olduğu için hem çok yoğun hemde sınav öncesi ders çalışmamı etkiler diye bu tarihe mecbur kaldımmm. Çok heyecanliyimm az kaldı :)

Back
X