Yorumun için tesekkur ederim. Çok geçmiş olsun. Umarım bende sorunsuz bı şekilde spor yapabilirim. Taklayi da bir şekilde halletmem lazimm. Ne sınavdan olabiliyorum ne ameliyattan ikisine de girmem lazımBende 1,5 ayımdayım gayet iyi hareket edebiliyorum ama takla konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Ben düzenli sporumu yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ama hala hassas çarpmaman gerek.
Evet bende en çok ondan korkuyorum. 1 aylık burun çok hassas olur sanirimTakla sakıncalı olabilir...
Ki kemiklerde kaynama aşamasında oluyor.ilk 2 ay. Doktoruna izin vereceğini sanmam. Koşu fln olsa neysede.ondada bi düştün mü burnunu kırabilrsin.ben 2 ay kimseyle tokalaşmadım bile carpışırız diye.Evet bende en çok ondan korkuyorum. 1 aylık burun çok hassas olur sanirim
Ozaman insllah sınav tahmin ettigimden biraz daha geç yapılır diyelim çünkü daha net bir tarih vermediler Eylül ayı dediler sadece. Ameliyat için de aylardır bekliyorum bı turlu cesaretimi yollayamamistim hazır şimdi imkan varken olayım istiyorum. Bu arada sen kime ameliyat oldun sonuçtan memnun musun?Ki kemiklerde kaynama aşamasında oluyor.ilk 2 ay. Doktoruna izin vereceğini sanmam. Koşu fln olsa neysede.ondada bi düştün mü burnunu kırabilrsin.ben 2 ay kimseyle tokalaşmadım bile carpışırız diye.
Ben Balıkesir'deyim Alimurat Sonel doktorum. sonuctan çok memnun kaldım hiç ağrım sızım kanamam olmadı.doğal bir şekil istedim oda cook güzel oldu.Ozaman insllah sınav tahmin ettigimden biraz daha geç yapılır diyelim çünkü daha net bir tarih vermediler Eylül ayı dediler sadece. Ameliyat için de aylardır bekliyorum bı turlu cesaretimi yollayamamistim hazır şimdi imkan varken olayım istiyorum. Bu arada sen kime ameliyat oldun sonuçtan memnun musun?
Senin adına çok sevindimmm yeni burnuşunla guzel günler diliyorum :) benim de agustosun 5 inde kpss sınavım var hemen ertesi güne aldım ameliyatımı. Öncesinde olmak istedim ama devlet hastanesi olduğu için hem çok yoğun hemde sınav öncesi ders çalışmamı etkiler diye bu tarihe mecbur kaldımmm. Çok heyecanliyimm az kaldı :)Ben Balıkesir'deyim Alimurat Sonel doktorum. sonuctan çok memnun kaldım hiç ağrım sızım kanamam olmadı.doğal bir şekil istedim oda cook güzel oldu.
tarihini öne alamazmısın biraz bu ay sonu gibi.
bende senin gibi korkuyordum cok keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?