burun ameliyatı sonrası iki kaş ortası ve yanakların durumu

357SACO

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
396
115
648
40
kızlar burun seklimden ,nefes alışımdan masallah çok memnunum bugun 14.günüm biliyorum geçecek ancak bu kas arası durumu nasıl geçiyor sizlerde nasıl oldu aslana benzedim kaşarasından yanaklar da şiş nasıl ne zaman geçiyor ne yemeli ne içmeli bol su içiyorum

kızlar burun seklimden ,nefes alışımdan masallah çok memnunum bugun 14.günüm biliyorum geçecek ancak bu kas arası durumu nasıl geçiyor sizlerde nasıl oldu aslana benzedim kaşarasından yanaklar da şiş nasıl ne zaman geçiyor ne yemeli ne içmeli bol su içiyorum
Ben de kuruntu yapıyorum sanıyordum mesajını görene dek.Benim de kaş ortası şişti gibi.Annem fark etti dün.10.günüm.

16. günüm kaş ortam aynen sizin dediğiniz gibiydi ama bende baya hızlı indi. Eninde sonunda inecektir. Bu arada çok geçmiş olsuuuun. :)

sizlere de geçmiş olsun kızlar umarım çabuk iner beklemek lazım onun farkındayım da işte hemen insin istiyorum

2,5 ay önce burun estetiği olmuş biri olarak sizlere tavsiyem bol bol ananas yemeniz kızlar.Hızlı birşekilde ödemlerinizi atabilirsiniz :34:

Asiri yüksekden mi basliyordu, yoksa herkesde sisermi?
Benim burnumunda kaslarim hizasinda direk basladigi icin soruyorum

yok canım ameliyattan dolayı o benim burnumyukardan baslamıyordu ama yine şiş iki göz arası

Ya burun sekli cok fazla deisiiyomu merak ediyorum bnm bandajlari aldirdigim gun sis hali muthisti sislik indikce cnm sklmaya basladi

benim de bugün 4. günüm ve müthiş şişlik var kaş arası yanak burun... :( şişliklerden şeklini bile anlayamadım:ssz:

canım merhaba az once yorumlarını okudum.
burnunun 15. gunu aslana benzedım şişti yazmışsın.
şimdi ben öyleyimm 13. gunum ve moralım bozuk. senın burnun şimdi nasıl oldu.
geçti mi?

Back
X