Burun ameliyatı sonrası kötü koku (LÜTFEN YARDIM)

TrigCastro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
14
11
3
24
Burun ameliyatı olalı 2.5 ay oldu burnuma arada bir iğrenç bir koku geliyor burnuma dokunduğum zaman iğrenç bir koku geliyor bu nedir allah askına bu ne igrenc biseydir insallah kötü bisey degildir bir sıkıntı olmaz degil mi burnuma birsey olmayacaksa bu kokuyu cekmeye razıyım ama bu koku neden oluyor gecer mi acaba yardım edin lutfen

Koku ilk hafta gelmisti bana bi iki
Kere ama sonradan hic oyle bisey yasamadim. Simdi bi ayima gidiyorum kesinlikle oyle koku filan yok. Acil sekilde doktorunuza sorun danisin.

Burun ameliyatı olalı 2.5 ay oldu burnuma arada bir iğrenç bir koku geliyor burnuma dokunduğum zaman iğrenç bir koku geliyor bu nedir allah askına bu ne igrenc biseydir insallah kötü bisey degildir bir sıkıntı olmaz degil mi burnuma birsey olmayacaksa bu kokuyu cekmeye razıyım ama bu koku neden oluyor gecer mi acaba yardım edin lutfen
Meraba aynı sıktınti bendede var doktorum o bi sure somra gecicek dedi ama hic azalma olmuyor. Benim 25. Gunum ama benimle ameliyt olan arkadasim sadece ilk iki hafta cekmis bu sıkıntıyı. Beni cok rahatsız ediyor iğrenç bi koku sadece sol burun deligimden geliyirve dokununca daha cok artiyor.gene bu forumda okumustum bir yil once ameliyat olup bu sıkıntıyı hala cekenler varmis. Ben aya korkmaya basladim. Bulundugum ilcede kbb doktoru yok. İlk firsatta doktora gidicem bende. Bi caresini bulursan benide bilgilendirir misin canim

Meraba aynı sıktınti bendede var doktorum o bi sure somra gecicek dedi ama hic azalma olmuyor. Benim 25. Gunum ama benimle ameliyt olan arkadasim sadece ilk iki hafta cekmis bu sıkıntıyı. Beni cok rahatsız ediyor iğrenç bi koku sadece sol burun deligimden geliyirve dokununca daha cok artiyor.gene bu forumda okumustum bir yil once ameliyat olup bu sıkıntıyı hala cekenler varmis. Ben aya korkmaya basladim. Bulundugum ilcede kbb doktoru yok. İlk firsatta doktora gidicem bende. Bi caresini bulursan benide bilgilendirir misin canim

Doktoruma yazdım burun içinde yağlanmaya bağlı koku olabilirmiş zamanla geçiyormuş içim rahatladı ben kötü bişey sanmıştım.

Ben deviasyon ameliyatı oldum .kontrole gittiğimde burnumdaki kötü kokudan bahsettim doktoruma .. temizledi ve sürekli temizlemem gerektiğini söyledi ..sinüs rinse kit kullanıyordum temizlik için ..birgün aksattim şehir dışında olmam sebebiyle ..sık sık temizlemek gerekiyor yani..

Doktoruma yazdım burun içinde yağlanmaya bağlı koku olabilirmiş zamanla geçiyormuş içim rahatladı ben kötü bişey sanmıştım.
Öyle mi canim. Valla benimde icim rahatladi şuan. Bir yildir gecmedi falan doye yazilar okuyunca korktum baya. Sık sık temizliyorum ben.insallah en kısa sürede kurtuluruz:)

Ben deviasyon ameliyatı oldum .kontrole gittiğimde burnumdaki kötü kokudan bahsettim doktoruma .. temizledi ve sürekli temizlemem gerektiğini söyledi ..sinüs rinse kit kullanıyordum temizlik için ..birgün aksattim şehir dışında olmam sebebiyle ..sık sık temizlemek gerekiyor yani..[/QUO
Aynen canim bende günde iki kere kullaniyorum onu, bi iki saat koku geciyor sdece dokununca geliyor. Ama sonra bi daha tekrarliyor. Canim senin ne kadar oldu ameliyat olali

Merhaba canım. Burnunun son durumu ne oldu merak ettim. Koku geçti mi yada azaldımı

Arkadaşlar benim de 35. Günüm iki haftadır bu kötü kokuyu çekiyorum doktorum 1.ay kontrolunde geçer dedi sebebi de burun içindeki yaralar ve kabuklasma bunlar koku yapiyomus başka bi doktorda burnun içinde eriyen dikiş ipleri ya da içeride kalan biseyin sebeb olduğunu soyledi ama bana geçicek gibi gelmiyor bir yıl süren insanlar varmış çok kötü bi durum psikolojik olarak etkiliyo insanı sürekli bu kokuyu olmak mide bulandirici doktorlarinizdan bilgi aldiysaniz yazın arkadaşlar neden olabilir ve nasıl gecer

yanına gitmek yüzünü dahi görmek istemiyorum burnumun ucunu bi tuhaf yaptı ben revizyon düşünüyorum 10 ay geçsin hiç bişey sormadım hoş sordamda diyeceği şey belli 6 ay sonra geçer bi tutturmuşlar 6 ay da 6 ay

Back
X