Burun ameliyatı sonrası kötü koku (LÜTFEN YARDIM)

yanına gitmek yüzünü dahi görmek istemiyorum burnumun ucunu bi tuhaf yaptı ben revizyon düşünüyorum 10 ay geçsin hiç bişey sormadım hoş sordamda diyeceği şey belli 6 ay sonra geçer bi tutturmuşlar 6 ay da 6 ay
Ama öyle dusunmeyin inanin o odemler ve siskinlikler her gün bi tuhaf yapıyo insanın burnunu benim de burnumun ucunun altında baya şişlik vardı o şişlik sanki burun ucum dusukmus gibi duruyo du çok moralim bozulmustu ilk zamanlar ama şimdi farkediyorum gittikce iniyo o sislik hepimiz ilk 6 ayı beklicez malasefHoppa

ben de düşsün diye bekliyorum malesef çok kalkık yaptı benimkini hem de çok doğal olsun dememe rağmen

ben de düşsün diye bekliyorum malesef çok kalkık yaptı benimkini hem de çok doğal olsun dememe rağmen
Kalkiksa hiç sorun etmeyin daha önce gittiğim bütün doktorlar burun tasarımı yaparken burnu istediginizden bi tık fazla kalkik yapiyolar çünkü zamanla çok az bi düşme oluyomus belki doktorunuz bu mantıkla düşünüp kalkik yapmış olabilir

Arkadaşlar benim de 35. Günüm iki haftadır bu kötü kokuyu çekiyorum doktorum 1.ay kontrolunde geçer dedi sebebi de burun içindeki yaralar ve kabuklasma bunlar koku yapiyomus başka bi doktorda burnun içinde eriyen dikiş ipleri ya da içeride kalan biseyin sebeb olduğunu soyledi ama bana geçicek gibi gelmiyor bir yıl süren insanlar varmış çok kötü bi durum psikolojik olarak etkiliyo insanı sürekli bu kokuyu olmak mide bulandirici doktorlarinizdan bilgi aldiysaniz yazın arkadaşlar neden olabilir ve nasıl gecer
Merhaba. Ben tamammiyle tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Burnu cok sık temizlemek gerekiyor ve sertlesip kabuklanmasina izin vermemek gerekiyor benim bi bucuk ayim doldu. Felaket bi koku vardi anlatamam. Gunde iki yıkıyprum. Bunun dışında en az 3 4 kere kulak çöpü ile temizliyorum. İci nemli kalsin diyede nazl yağ kullaniyorum. İŞu an koku tamamiyle gecti. Cok sukur cok rahatladim. Ha bu arada sinuziti olanlarin akintisida koku yapiyor olabilir bunun icin bi kbbciye gidip baktirabilirsiniz. Burnumuda sinus rinse kit ile yikiyorum. Bir ay oldu kullanali. Bi sise daha aldim. Cunku temizlemeyi gecktirdigim an cok az da olsa koku geliyor gibi. O yuzden bi sure daha kullanicam

Ben okyanus suyunun hic bi faydasini gormedim acikcaso sinus rinse kit cok iyi geldi burunda kabuk mabuk ne varsa cikariyor
Sanırım çok basınçlı bişey o videosunu izledim bi taraftan sıkıp diğer taraftan sıktığın su geri geliyo peki acı oluyo mu bu işlemi yaparken ben izlerken kötü oldum:) kendime yaparsam bayılırım heralde:))

Sanırım çok basınçlı bişey o videosunu izledim bi taraftan sıkıp diğer taraftan sıktığın su geri geliyo peki acı oluyo mu bu işlemi yaparken ben izlerken kötü oldum:) kendime yaparsam bayılırım heralde:))
Hahaha:)) bayiltacak bi yani yok:). Hic acitmiyor sadece icindeki suyun biraz ılık olmasi lazim çok az. Soguk su sızlatiyor. Bide tuzlu su oldugu icin burun icindeki yaralarida iyilestiriyor. Hatta ben iki hafta icindeki tozu kendim yaptim. Yarim cay kasigi karbonat, bi cay kasigi tuz.bi zarari oldugunu sanmiyorum eczanerde var 30 40 lira. Ama genede bi doktora gidip oyle al istiyorsan

Hahaha:)) bayiltacak bi yani yok:). Hic acitmiyor sadece icindeki suyun biraz ılık olmasi lazim çok az. Soguk su sızlatiyor. Bide tuzlu su oldugu icin burun icindeki yaralarida iyilestiriyor. Hatta ben iki hafta icindeki tozu kendim yaptim. Yarim cay kasigi karbonat, bi cay kasigi tuz.bi zarari oldugunu sanmiyorum eczanerde var 30 40 lira. Ama genede bi doktora gidip oyle al istiyorsan
Ha bide agzinin acik olmasi lazim kesinlikle agzin acik bi sekilde nefes alip vermeden yarisini bi delige yarisida diger delige sıkıyorsun. Bunu bi iki hfta kullandiktan sonra burnumdan kocaman seyler cikiyirdu. Bu benim burnumun icindemoydi yani diye şok oluyordum:)

Burun ameliyatı olalı 2.5 ay oldu burnuma arada bir iğrenç bir koku geliyor burnuma dokunduğum zaman iğrenç bir koku geliyor bu nedir allah askına bu ne igrenc biseydir insallah kötü bisey degildir bir sıkıntı olmaz degil mi burnuma birsey olmayacaksa bu kokuyu cekmeye razıyım ama bu koku neden oluyor gecer mi acaba yardım edin lutfen
Burnumuzdaki koku geçti mi Benim de bugün 22 günüm aynı pis koku benim burnumda da var doktorumla görüştüm enfeksiyon olduğunu söyledi ve tekrar antibiyotiğe başladım 10 günlük bir aradan sonra bakalım 7 gün sonra antibiyotiğin bitince sonuç ne olacak Umarım gider şu pis koku çok sıkıcı bir durum. Beni çok bunalttı bu burun ameliyatı bu kadar uzun süreçte iyileşeceğine bilseydim belki de yaptırmazdım

Merhaba bende 1,5 ay önce burun ameliyatı oldum, bayram tatilinde otele gitmiştim doktorumun da onayıyla orada havuza ve denize girdim ama sağ delikte son iki gündür bir koku başladı mesajlarınızı okudum acaba havuzdan mikrop mu kaptım diyorum:( doktor beyin hemşiresine konuyla ilgili mesaj attım cevap bekliyorum bakalım :(

Ewt ıslanınca daha çok kokuyor ben de özellikle abdest aldıktan sonra fark ediyorum o kokuyu çok kötü bir koku Umarım bir an önce kurtulurum
Merhaba dikiş erimesi kaynaklı da olabiliyormuş aklınızda olsun bana da hemşire hanım söylemişti bu detayı, dikiş erimesi sıkıntı değil.. Bende de tatil dönüşü oldu koku, havuz enfeksiyonu olayından korkuyorum gidip bir göstereceğim..

Ben deviasyon ameliyatı oldum .kontrole gittiğimde burnumdaki kötü kokudan bahsettim doktoruma .. temizledi ve sürekli temizlemem gerektiğini söyledi ..sinüs rinse kit kullanıyordum temizlik için ..birgün aksattim şehir dışında olmam sebebiyle ..sık sık temizlemek gerekiyor yani..
Merhaba,
Ameliyattan sonra gelen kötü kokudan zamanla kurtuldunuz mu?

Merhaba,
Ameliyattan sonra gelen kötü kokudan zamanla kurtuldunuz mu?
Evet :)
Burnumun içinde çöp kamyonuyla yaşıyor gibiyim , ne zaman kurtulucam bu kokulardan diye yakınmıştım kontrolde doktoruma. Geçecek, iyileşme sürecinde oluyor böyle şeyler dedi ve temizledi ..Sonra zamanla geçti o koku .

Evet :)
Burnumun içinde çöp kamyonuyla yaşıyor gibiyim , ne zaman kurtulucam bu kokulardan diye yakınmıştım kontrolde doktoruma. Geçecek, iyileşme sürecinde oluyor böyle şeyler dedi ve temizledi ..Sonra zamanla geçti o koku .
Bugün 21.gün, geçen haftadan beri o koku geliyor ara ara, doktorum spreyi daha sık kullan dedi... ara ara gelmeye devam ediyor, delireceğim..

Bugün 21.gün, geçen haftadan beri o koku geliyor ara ara, doktorum spreyi daha sık kullan dedi... ara ara gelmeye devam ediyor, delireceğim..
Maalesef bir süre katlanacaksın. Ben adını hatırlamadığım bir damla kullanıyordum, çok yağlı..doktorum onu fazla fazla kullan demişti ve gerçekten iyi gelmişti .

Back
X