şişliklerin en geç indiği yer burun ucu canım,inecek merak etme. dediğim gibi sabret sadece yeter
yeni ama burun ucu o kadar buyuk ki eskisi minicikti oyle kalicak saniordum
Eger aranizda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lutfen yardim etsin...
Benim burnumun ucu cok sert ve eskisinden daha buyuk... Sis oldugu zaman yumusak olmasi gerekmiyor mu? Sert ise bu hep bu buyuklukte kalicagi anlamina mi geliyor?
Burnumun kemerinin bittigi yerde ucunun ustune sagda bir cikinti var. Bu cikinti nedir? minicik birsey ve burnu asimetrik gosteriyor.
burun ameliyatindan sonra burun kemerinin daha yamuklasmasi mumkun mu?? yamuklugu duzeltilmesini istemedim sadece kemeri azalsin demistim ama suanda bildiginiz S seklinde ve incecik bir kemer... korkuyorum
şişliklerşn geçmesi ne kadar sürüyormuhtemelen çok yenidir burnun. sertlikler,şişmeler gayet normal şu anda. sabret sadece,zamanla oturacak şekillenecek, boşuna kuruntulara kapılma
şişliklerin en geç indiği yer burun ucu canım,inecek merak etme. dediğim gibi sabret sadece yeter
Eger aranizda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lutfen yardim etsin...
Benim burnumun ucu cok sert ve eskisinden daha buyuk... Sis oldugu zaman yumusak olmasi gerekmiyor mu? Sert ise bu hep bu buyuklukte kalicagi anlamina mi geliyor?
Burnumun kemerinin bittigi yerde ucunun ustune sagda bir cikinti var. Bu cikinti nedir? minicik birsey ve burnu asimetrik gosteriyor.
burun ameliyatindan sonra burun kemerinin daha yamuklasmasi mumkun mu?? yamuklugu duzeltilmesini istemedim sadece kemeri azalsin demistim ama suanda bildiginiz S seklinde ve incecik bir kemer... korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?