Burun ameliyati sonrasi problemlerim... :(

şişliklerşn geçmesi ne kadar sürüyor

şişliklerin geçmesi 10 günden itibaren başlıyor ancak alın kısmından başlıyor ucunun şişliğnin inmesi için en erken 4 ay diyo doktorum.Hiç bi uçak havada kalmaz ama zaman gerekir diyo

selam kızlar bugün 23. günüm burnum yavaş yavaş iniyor, bunu fark ediyorum,benim sıkıntım şöyleki doktorum bandajımı çıkarttıktan sonra çok şişti burnum, bu biraz benden de kaynaklanıyor, biraz soğukta kaldım, neyse sonra burun ucum geniş ve kocaman oldu , ve sol tarafının ucu sola doğru şiştiği için yamuj ve geniş duruyordu, şuan dediğim gibi yavaş yavaş geçiyor fakat sol taraf hala şiş peki bunun sebebi nedir, doktoruma kontrolde sorucam ama oncesi sizlere danışmak istedim, açıkcası buradaki yorumları okuduktan sonra bir sabır geliyor insana bunun içinde ayrıca teşekkürler, iyileştiğimde bende sonraki arkadaşlara yardımcı olabilmeyi umuyorum. cevap için şimdiden teşekkürler, hepinize güzekllikler diliyorum:)

şimdiki durumunuz nasıl acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…