• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı sonrası psikolojim

krdlnssz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
16
Burun estetiği oldum ameliyat olduğum günle beraber 4. Günüm . Hayat kalitem sıfır şuan heykel gibi sürekli düz durmak yan yatamamak ileride yaşayacağım şeyleri düşündükçe deliricek gibi oluyorum. Burnumun görüntüsüne falan takılmıyorum çünkü alçı çıkınca göreceğim şey ödemli olacak o yüzden şuan düşünmek gereksiz ve ameliyat fotoğrafında çok beğendim zaten. Sorun şu ki ne zaman rahat rahat yüzüme dokunacağım istediğim gibi yatacağım. Kaş yüz aldırabileceğim? Kaş bıyık yan yatma vs bunlar hep 1 ay sonra serbest doktoruma göre ama benim içim rahat etmeyecek sürekli bozulur mu diye korkuyorum.Şimdilik ailem var ama 20 gün sonra gidecekler tek başıma yaşıyorum işlerimi halledebilecek miyim eğilip kalkabilecek miyim. Doğru düzgün birine sarılıp öpmek bile çok zor görünüyor şuan süreci yaşamış kişiler beni aydınlatabilir misiniz birdaha hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış gibi hissediyorum :(

halledersin canım bende oldum dunyanın sonuymuş gibi düşünme sen bu kadar çok üstüne düşersen bişey olur sakınan göze çöp batar dikkat et biraz akışına bırak bu kadar kaygı fazla

7 ay oldu benim ilk başlar dediğin gibi bende kriz geçiricektim düz yatmaktan, ama rahat ol geçip gidicek o süreç başka şeye odaklan, video aç dinle uykuya dalarken. ve sakın yan yatma benim belki doktor hatasındandır ama ucu yamuldu. bantlamayı da ihmal etme.

Back
X