Burun Ameliyatı Sonrası Şişlikler İndikçe Burundaki Sorunların Daha Belirgin Olması

Perpul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1.428
2.034
133
Burun ameliyatı sonrası süreçte, kişi şikayetlerini dillendirdiğinde ısrarla şişlik ve ödem vurgusu yapılıp geçiştirilmesi ama şişlikler indikçe burundaki sorunların daha çok ortaya çıkması? Doktorun tahmin etmesine rağmen son ana kadar başarısız bir operasyon yaptığını kabulden imtina etmesi. Ne olacak bu acı gerçekler arkadaslar?

Son düzenleme:
Sorun nedir kacinci aydasiniz. Benim kemer olustu sadece ve ve ucu biraz daha kaldiracak. Herseyin bir cozumu var.

Sorun nedir kacinci aydasiniz. Benim kemer olustu sadece ve ve ucu biraz daha kaldiracak. Herseyin bir cozumu var.
Benimde kemerli bir burnum vardı iki ay olucak nerdeyse ameliyat olalı sadece elimle ellediğimde hafif hissdiyorum sonra ne oluyor büyüyormu orasında ödem yok ona bağlamıyorum sonradan çıkıyormu diye koktum

2 ay erken daha benim 4.aydan snr cıktı hafif kemer beni rahatsız etti doktor bastır dedi ama ne çare.. simdi 1 yıl dolmasını bekliyorum törpüleme yapacak 10 dk sürer dedi lokalle olucam.

Bir hafta sonra iki ay olacak. Sorun burnumu beğenmemem. Ayrıca burnumun kenarları çukurmus gibi geliyor bana göre başarılı bir operasyon olmadı.

Cok gecmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?
Şu an daha yeni olduğu için süreç tamamlanmadı o yüzden doktor adı vermeyeceğim ama başarısız bir operasyon yaptığını kendi de kabullendigi zaman ki kabullenmese bile adını yazicam. Bununla ilgili açtığım diğer başlıkların birinde yazicam ileride bu konuda doktor adıyla birlikte. Şu an çok güzel bir burun yaptığını iddia ediyor, dediği süre dolsun bakalım bu burun bu noktadan güzelleşirse ben buradan özür dilemesini de bilirim. Aslında ona bir şey de diyemiyorum gerçekten çok iyi bir doktor ben ameliyat olmadan önce hakkında kötü yorum duymamıştım ama işte şu anki durumdan memnun değilim. Her ameliyatta işler yolunda gitmeyebiliyor maalesef.

ameliyat olmadan önce kavislimi yoksa düz bir burunlu istemistiniz
Ben bir şey istemedim sağlık problemleri nedeni ile ameliyat oldum. O da yapmışken tam yapalım dedi kendince bir şeyler yaptı işte.

Bende deviasyon vardi nefes alamiyordum distanda yamuk duruyordu hafif kavisli olsun dedim ama sekil gercekten cok degisyor suan 8.ayimdayim biraz daha kuculdu yalniz o cikinti yani kemer gitmiyor cunki kemik kaynamis artik sendede olursa 10 dk bi islemle torpu yaptir ozelde olduysan daha cok konusma sansin var tabi doktorla

elime hafif geliyordu snr bi arkadaşım söyledi zamanla hafif oluştu sisler inince doktorum bana masaj vermedi ondan olduğunu söyledi kendisi 3 kez masaj yapmıştı snr 6.ay iyice belirgin oldu gittim o çıkıntıya cok bastırmami söyledi ama fayda etmiyor senin daha erken bi doktora git bence ve masaj al ise yarar

Hangi doktordan ozelden msj atabılır mısınız

benimkide cok dogal ama bem dogal olsun istedimcok yapmacık seviyorum ama güzelde olmdi mesela resim çekilirken her acıdan güzel cikmiyor sizindemi oyle

Özelde oldum çok ilgili biri şimdi inkar edemiycem ama bu burun süreç ilerledikçe daha kötü olur diye korkuyorum bir de yine aynı doktora burun emanet edilir mi bunu şimdiden düşünüyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…