Burun Ameliyati sonrasi yaglanma

carel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
29
8
86
Bursa
Kızlar merhaba. Burnumdan düzgün nefes alamadigim icin yaklasik 1.5 ay önce ameliyat oldum fakat burun ve cevresi asiri yagli. Cildim karmadir. T bolgesi yagli yanaklar kuru. Buruna yakın bölgelerde sivilceler çıkıyor küçük küçük siyah siyah leke kalıyor sonra kafayi yicem yakinda. bu durum ne zaman geçecek :(

Kızlar merhaba. Burnumdan düzgün nefes alamadigim icin yaklasik 1.5 ay önce ameliyat oldum fakat burun ve cevresi asiri yagli. Cildim karmadir. T bolgesi yagli yanaklar kuru. Buruna yakın bölgelerde sivilceler çıkıyor küçük küçük siyah siyah leke kalıyor sonra kafayi yicem yakinda. bu durum ne zaman geçecek :KK43:
Canım buradan okuduğum kadarıyla burnun anatomik yapısını bozduğun için bu tür reaksiyonlar vermesi normal, bazı arkadaşlar doktorlarının kükürtlü sabun tavsiyesi verdigini yazmış yağlanma vs için sabun konusunu araştır ya da doktoruna sor kullanabilir miyim diye :)

Canım buradan okuduğum kadarıyla burnun anatomik yapısını bozduğun için bu tür reaksiyonlar vermesi normal, bazı arkadaşlar doktorlarının kükürtlü sabun tavsiyesi verdigini yazmış yağlanma vs için sabun konusunu araştır ya da doktoruna sor kullanabilir miyim diye :)
canım ben zaten yüzümü sabah akşam jel ile temizleyip tonik vs herşeyi uyguluyorum. maske peeling ne varsa yapmama rağmen yağlanma gitmiyor malesef içten gelen birşey sanirim. Dıştan istediğini yap yağlanma devam edecek gibi. burun ve çevresi hala yağlı 2 ay oldu ameliyat olali. bu yaşıma kadar gözenek nedir bilmeyen ben gözeneklerle taşınıyor yavaş yavaş. ameliyatim estetik ameliyatida değil. burun etleri yakildi ve kemik işlemi yapildi. nefes almada sikintim vardi yani.

canım ben zaten yüzümü sabah akşam jel ile temizleyip tonik vs herşeyi uyguluyorum. maske peeling ne varsa yapmama rağmen yağlanma gitmiyor malesef içten gelen birşey sanirim. Dıştan istediğini yap yağlanma devam edecek gibi. burun ve çevresi hala yağlı 2 ay oldu ameliyat olali. bu yaşıma kadar gözenek nedir bilmeyen ben gözeneklerle taşınıyor yavaş yavaş. ameliyatim estetik ameliyatida değil. burun etleri yakildi ve kemik işlemi yapildi. nefes almada sikintim vardi yani.
Ordan yazıyı yazdığımda ameliyat olmamistim bugün 5.günüm ameliyat oldum normalde kuru bir cildim var şuan burun ucum kenarları aşırı yağlı

Ordan yazıyı yazdığımda ameliyat olmamistim bugün 5.günüm ameliyat oldum normalde kuru bir cildim var şuan burun ucum kenarları aşırı yağlı
aramiza hoşgeldin :) bol sabir diliyorum canim. küçük küçük sivilceler siyah noktalar oluyor :(

aramiza hoşgeldin :) bol sabir diliyorum canim. küçük küçük sivilceler siyah noktalar oluyor :KK43:
Canım henüz alçım çıkmadi ama yağlanma şimdiden ucundan kenarlarından belli

Canım henüz alçım çıkmadi ama yağlanma şimdiden ucundan kenarlarından belli
benim dediğim gibi estetik değildi nefes alma sorunum vardi. 2-3 gün ufak bir sargi durmuştu burnumda. o sirada burun nefes alamiyor kapali üstü iyice yağlanıyor. valla işimiz zor doktorda net bişe söyleyemiyor tabi :(

benim dediğim gibi estetik değildi nefes alma sorunum vardi. 2-3 gün ufak bir sargi durmuştu burnumda. o sirada burun nefes alamiyor kapali üstü iyice yağlanıyor. valla işimiz zor doktorda net bişe söyleyemiyor tabi :KK43:
Vala salı günü cikacak gün sayıyorum bende nefes alamıyorum:((

Sizlerde de faydası olabilir belki, bantladan sonra baslayarak günde 3-4 defa biodermanin sensibio h20'su ile burnumu yavas yavas silerek temizlemiştim cok faydalı olmuştu :kahve:

T
Sizlerde de faydası olabilir belki, bantladan sonra baslayarak günde 3-4 defa biodermanin sensibio h20'su ile burnumu yavas yavas silerek temizlemiştim cok faydalı olmuştu :kahve:
daha çıkmadı alçım ama çıkınca uygulayacağım teşekkürler

dıştan sürekli temizlik, maske, peeling yapıyorum ama yok malesef yağlanma devam ediyor. dıştan çok içten gelen birşey sanirim. biz dışardan temizlik yapsakta içten yağlanma geliyor buruna. Yinede dediğiniz ürünü araştıracağım bakalim kullanirim belki. önerin icin teskkurler canim

lidow_2016628123930278.webp
Evet canım alçım ve dikişlerim çıktı

Benimde alçı ve bantlar çıktığında aşırı yağlanma olmuştu. Ki cildim biraz problemlidir de küçük sivilcelenmeler de oldu. Ama ameliyattan 1,5 ay sonra tık die durdu. Şuan ne yağlanma ne minik sivilceler kaldı. Ama ilk günden itibaren temizlemeden sonra mutlaka gül suyu ile sildim belkide o iyi geldi. Bi dene istersen...

Benimde alçı ve bantlar çıktığında aşırı yağlanma olmuştu. Ki cildim biraz problemlidir de küçük sivilcelenmeler de oldu. Ama ameliyattan 1,5 ay sonra tık die durdu. Şuan ne yağlanma ne minik sivilceler kaldı. Ama ilk günden itibaren temizlemeden sonra mutlaka gül suyu ile sildim belkide o iyi geldi. Bi dene istersen...
Süt ve toz jelatin maskesi var bilmiyorum hiç duydunuz mu, bandajim çıkınca onu yapmayı düşünüyorum

Back
X