Bazı insanlar bazen çok abartıyor diye dusunuyorum. O yuzden foto bekleriz
Benim kendi burnumda eğrilik hiç yoktu. Doktora söylediğimde yamuk olması için hiçbir sebep yok diyor. Kanatlarında hiçbir oynama yapmadım diyor. Kafayı yemek üzereyim artık. Sağ tarafımda ameliyattan sonra şişlik yok denecek kadar azdı sol tarafım çok şişti. O yüzden yamuk durduğunu düşünüyordum. Ama şişlik çok azaldı ve gittikçe yamuluyor.Evet hem burun kanatlarında simetri sorunu, hem de birazcık sol tarafın ortası şişik. Ama doktorun dediği gibi ödem de olabılır
Gerçi ben ödem bile olsa bu kadar eşitsiz dagilacagini düşünmüyorum. Bir burun düzgünse düzgündür
Sizin eski burnunuz yamuk bıle olsa sonucta onu düzelttirmek icin gittiniz doktora . Doktorun savunması garip.Benim kendi burnumda eğrilik hiç yoktu. Doktora söylediğimde yamuk olması için hiçbir sebep yok diyor. Kanatlarında hiçbir oynama yapmadım diyor. Kafayı yemek üzereyim artık. Sağ tarafımda ameliyattan sonra şişlik yok denecek kadar azdı sol tarafım çok şişti. O yüzden yamuk durduğunu düşünüyordum. Ama şişlik çok azaldı ve gittikçe yamuluyor.
Çok teşekkür ederim .. maalesef beklemekten başka çarem yok ..Sizin eski burnunuz yamuk bıle olsa sonucta onu düzelttirmek icin gittiniz doktora . Doktorun savunması garip.
20 gün olmuş bekleyin . Çok erken daha
Ama ben o yamuklugun kalıcı olduğunu dusunuyorum
Zaten her türlü beklemek zorundasınız
Teyzem de oldu burun ameliyatı yamuktu daha sonra 2. Kez oldu ama aynı halaMerhabalar, ben 20 gün önce burnumdan estetik oldum. Ancak burnumda dışarıdan direk olarak farkedilen bir yamukluk var. Doktorum ödem olabileceğini söyledi ve yaklaşık 2 ay içinde toparlar dedi. Duzelmezse eğer küçük bir operasyonla hallederiz dedi ama ben duzelecegine pek inanmıyorum.. artık aynaya bakmaya hatta insan içine çıkmaya korkar oldum. Daha önce böyle bir deneyimi olan oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirim ..
Gerçekten mi yaTeyzem de oldu burun ameliyatı yamuktu daha sonra 2. Kez oldu ama aynı hala
Ben 3. Kez ameliyat oldumÇok teşekkür ederim .. maalesef beklemekten başka çarem yok ..
Benimde 20 gün oldu sol tarafımda şişlik var ama sizinki kadar değil, kişiden kişiye değişiyor. Doktorunuzu dinleyin, sabredin, moralinizi bozmayın.Benim kendi burnumda eğrilik hiç yoktu. Doktora söylediğimde yamuk olması için hiçbir sebep yok diyor. Kanatlarında hiçbir oynama yapmadım diyor. Kafayı yemek üzereyim artık. Sağ tarafımda ameliyattan sonra şişlik yok denecek kadar azdı sol tarafım çok şişti. O yüzden yamuk durduğunu düşünüyordum. Ama şişlik çok azaldı ve gittikçe yamuluyor.
Hayır farklı doktor.Gerçekten mi yaaynı doktora mı oldu peki 2. Kez ?
Haklısınız, insan ciddi anlamda yıpranıyor bu süreçte. Daha güzel bir görüntü beklerken bununla karşılaşmak psikolojik olarak çok yıprattı beni.. umarım düzelir demekten başka çarem de yok. Dediğiniz gibi ama bir kere başarılı olamayan ikincide kim bilir nasıl olur. Sizede çok geçmiş olsun bu arada ..Ben 3. Kez ameliyat oldum
İlk ameliyatımı da 2. Ameliyatı aynı başarısız doktor yapmıştı. Adını dahi hatırlamıyorum suan 10 yıl geçmiştir
İlkini yapamayan 2. Burnu da yapamaz diye düşünürüm her zaman.
3. Ameliyatı iyice araştırdıktan sonra oldum . 25 gün oldu benimde. Orantısızlık ya da yamukluk yok şükür. Tabii en az 4 ay beklemek lazım tamamen inmesi ıcın
Evet kesinlikle öyle.Haklısınız, insan ciddi anlamda yıpranıyor bu süreçte. Daha güzel bir görüntü beklerken bununla karşılaşmak psikolojik olarak çok yıprattı beni.. umarım düzelir demekten başka çarem de yok. Dediğiniz gibi ama bir kere başarılı olamayan ikincide kim bilir nasıl olur. Sizede çok geçmiş olsun bu arada ..
Öyle yapmaya çalışıyorum ama etrafımdaki herkesin tuhaf bakışlarını gördükçe çok geriliyorum .. doktorum da yamuksa duzeltiriz gibisinden konuştuğu için duzelecegine de inanasim gelmiyor..Benimde 20 gün oldu sol tarafımda şişlik var ama sizinki kadar değil, kişiden kişiye değişiyor. Doktorunuzu dinleyin, sabredin, moralinizi bozmayın.
Doktorunuz masaj verdi mi? Siz burnunuza dokununca kemik mi geliyor ? İnşallah düzelir.Öyle yapmaya çalışıyorum ama etrafımdaki herkesin tuhaf bakışlarını gördükçe çok geriliyorum .. doktorum da yamuksa duzeltiriz gibisinden konuştuğu için duzelecegine de inanasim gelmiyor..
Evet sol taraftan masaj yap dedi. Sol taraftan dokununca kemik degil icinde sıvı varmış gibi geziniyor.Doktorunuz masaj verdi mi? Siz burnunuza dokununca kemik mi geliyor ? İnşallah düzelir.
Umarım geçer ya ..Bariz bir yamukluk var maalesef. Umarım geçicidir. Bir tanıdığımızın da ameliyat sonrası burnunda yamukluk oluşmuştu doktoru burnunu tekrar bantlamıştı bu yüzden. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?