Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ameliyattan sonra ödem oluşmaması için sağa ve sola yatmamak gerekiyormuş. Ama benim 3. Günüm oldu ve sırt üstü yatmaktan başım ağrıdı ızdırab oldu var mı bi çaresi bildiğiniz... Paylaşabilir misiniz
Arkadaşlar ameliyattan sonra ödem oluşmaması için sağa ve sola yatmamak gerekiyormuş. Ama benim 3. Günüm oldu ve sırt üstü yatmaktan başım ağrıdı ızdırab oldu var mı bi çaresi bildiğiniz... Paylaşabilir misiniz
48 saatin sonunda şişlikler inmeye başlıyor canım, bence saatlerce yatma sağa sola ama zaman zaman yat. ben öyle yapmıştım. zira sırt üstü uyuyamam zaten.
Benim 12.gunum yuz ustu olmamak kaydiyla yan yatiyorum. Ameliyat olduktan sonra 3 gun falan yan yatmadim sonra yattım valla. Ödem her türlü olacak yani kasmadim ben. Yan yatip uyuyorum ama uyandigimda sirtustu oluyorum genelde. Yan yatmazsam uyuyamam. Hastanede kaldigim o ilk gun iskence gibiydi saat basi uyandim of cok köyüydü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sırt üstü yatsanda ödem olcak sonuçta suratındaki kemik kırılıyo canım kolumuzu bacağımızı biyere çarptığımızda dokular zarar görür morar kaldı ki ameliyat.. Kasma kendini sırt üstü yatıcam diye ben 1.5 yıl oldu ameliyat olalı ama normalde de yan yatmazsan uykuya dalamam. Geçmiş olsun bu arada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde 5.haftam ben 4.gunden sonra yan yatmaya basladim ama insan uyuyunca farketmio yan yatarken burnu yastiga falan gelio ya sabahlari cok agrio (hala øyle benim) biksc gun idare etmeye calis gecmis olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim henuz o kadar olmadi günüm ama burda okudugum kadariyla oluyormuş surekli degisik yerlerde sislikler oluyormus kisa sureli. Geçicek sabir:) Gecmis olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.