- Konu Sahibi boyamakitabi
-
KIZLAR sordum sordum cevap veren olmadı konu açayım belki cevap veren olur
1-burun ameliyatı olalı 12 gün oldu burun yanındaki kanatlar taş gibi sert ayrıca burun içi tavanı aşağı doğru acayip şiş ve sert elime çok sert geliyor bunlar normal mi sizde de oldu mu?
2-burnum tıkalı olmadığı halde tavanı ve yanları içten şiş olduğu nefes almakta zorlanıyorum sizde de oldu mu normal mi
3-ayrıca ameliyat sonrası dışa şişlik normalmiş ama benim sargıdayken çok şeker şekli olan burnum bantları çıkardıktan sonra aynı eski haline döndü bu normal mi?
4-böyle ameliyat öncesi halinin küçülmüş hali mi olacak sargıdaki halinin mi küçülmüş hali olacak şişlikler inince? kendi burun ucum top gibi yuvarlaktı şu an da aynı öyle ve daha büyük.
merhaba geçmiş olsun
ilk zamanlar sert olması normal benim de burun ucum taş gibiydi hala biraz sert ama zamanla eski formuna dönüyor
benim burun etlerim de küçültüldü ama ameliyattan sonra hala nefes alma problemim devam etti sebebi içteki etlerin şiş olmasıydı o da zamanla azaldı. şu an ilk zamanlardakinden çok daha iyi nefes alıyorum daha da açılıcak inşallah
bantlar çıktıktan sonra burun patlıcan gibi oluyor çünkü şiş ama gün geçtikçe şişlikler azalıp burun esas şeklini almaya başlıyor
burun ucunun top gibi olması ödemden kaynaklanıyor sanırım benim 2,5 ay olmasına rağmen hala öyle zamanla inip düzelicek diye umuyorum
1-burun ameliyatı olalı 12 gün oldu burun yanındaki kanatlar taş gibi sert ayrıca burun içi tavanı aşağı doğru acayip şiş ve sert elime çok sert geliyor bunlar normal mi sizde de oldu mu?
2-burnum tıkalı olmadığı halde tavanı ve yanları içten şiş olduğu nefes almakta zorlanıyorum sizde de oldu mu normal mi
3-ayrıca ameliyat sonrası dışa şişlik normalmiş ama benim sargıdayken çok şeker şekli olan burnum bantları çıkardıktan sonra aynı eski haline döndü bu normal mi?
4-böyle ameliyat öncesi halinin küçülmüş hali mi olacak sargıdaki halinin mi küçülmüş hali olacak şişlikler inince? kendi burun ucum top gibi yuvarlaktı şu an da aynı öyle ve daha büyük.
merhaba canım benimde bir ay olmak üzere yaşadığın sıkıntılar bendede oldu. ilk zamanlar dıştan hiç şişlik yok gibiydi ama içi okadar şişmiştiki deliklerim kapalıydı bir aya kadar nefes problemi oluyor. şimdi gayet rahatladım. sargılar çıktığı anda burun çok şeker oluyor ama sonrasında sanki biraz rahatladığı için hacimce büyüyor ama oda kısa sürede geçiyor.zaman içerisinde doktorun verdiği şekil ortaya çıkar diye düşünüyorum.yaşadıkların normal şeyler. sargıdan çıktığı anda burnunu beğendiysen sorun yok bence çünkü zamanla küçülüp doğallaşır.
ÇOK TSK EDERIM CANIM INSAALLAH GÜZEL OLUR yandan fena sayılmaz AMA karşıdan top GIBI ucu
Bı söylediğinize katılmıyorum. Artık genelde tüm doktorlar doğal ve yüze uyumlu burunlar yapmayı tercih ediyor. Tabii ki bazı istina durumlar var . Ameliyat olmak isteyen hastaların istekleri gibi. Ğlastik cerrahlarda başarılı ama sizin burun içinde de problemleriniz varsa kulak burun boğaz doktoruna gitmeniz doğru olacaktır. :))Size söylemem gereken bir şey var 3 yıl önce burun ameliyatı oldum ve kesinlikle tercih etmeniz gereken bir estetik cerrahı değil, bir kulak burun boğazcı. Çünkü estetik cerrahı sizin istediğiniz gibi yapar ve sırıtabilir. Ama kulak burun boğazcı gerekli gördüğü ameliyatı yüzünüze uygun şekilde yapar ve daha sağlıklı olur.
Ameliyat sonrası için ilk çıktığınızda hiçbir şey olmuyor. Ertesi gün uyandığınızda gözlerinizin altı mosmor ve şiş uyanıyorsunuz. 1 haftaya kadar geçiyor ama şişliğin tam geçme süresi 3-4 ayı buluyor. Sırt üstü yatmak zorunda kalıyorsunuz çünkü burun şekil değiştirebilen bir yapıya sahip. Eriyen tampon kullanırsanız daha sağlıklı olur, tedirgin edebilir sizi diğer türleri. Ama 3 ayın sonunda hiçbir şey kalmıyor, 6ayda da burun tam şeklini alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?