Burun ameliyatı sonucunda aylardır ağlıyorum

Bu kolumella denen yeri cok kısaltıp kalınlastirmis mal midir nedir hayir bide deliklere dokunmayın dedim inanilir gibi degil

isteklerimizi dinlemiyorlar olan hastaya oluyor resmen hayat enerjimizi bitirdiler hayatta her şey burun değil evet ama finalde o aynayla baş başa kalanda biziz o cehennemi yaşayanda biziz ama siz üzülmeyin delik büyütülür

Gercekten 1.5 aydir ben ne yasiyorum ya diyorum hep kendime keske bi kabus olsa tğm bunlar ben esli burnumla uyansam telefon ekranindan yansimama bile bakamiyorum delikler kücücük ve burun ucumu o kadar asagida yapmis ki delikler zaten kücük gözükmüyolar ki eski burun deliklerim kalkikti kendisinede söyledim burun deliklerimi ellemeyin diye bok vardi sanki bebeklerin burun delikleri bile daha büyüktür benimkinden cok üzülüyorum gercekten kac defa intihar etmeyi düsündüm bir ben bi allah bilir

Sizi çok iyi anlıyorum maalesef o kötü şey benimde aklımdan geçti bu böyle gitmez dayanamıyorum dedim işimden bile oluyordum hayatım resmen burun olmuştu ama çözümler var ondan dolayı birazcık sabredin doğru doktoru bulduğunuzda eski burnunuzu gösterin ve o forma eriştirecek hamleleri listeleyin çok fazla mahvolmuş burunlar gördüm bu sitede sizin isteğiniz aşırı zor değil bence yapılır

Ya sadece önünü birazcik kaldirip delikleri büyültsün istiyorum bide burun ucum sacma sapan bi sekil ben belirgin böyle top gibi istedim ya bi görseniz sacma sapan bi sekil aynaya bakamiyorum telefonumdan eski fotograflarimi sildim görmemek icin

Bence yapılabilir istedikleriniz zaten delik büyütüldüğünde ucunun formunuda düzeltecek özelden paylaşabilirsiniz isterseniz

Allah yardımcınız olsun yüreğinizi ferahlatsın
Bu kadar insanın paralarını zamanlarını umutlarını alıp nasıl dikkat etmezler aklım almıyor
Böyle yorumlar görünce benim doktorum eli öpülür diyorum sağolsun
Bende burun deliklerim biraz daha küçülse miydi diyorum ama halime şükretmeliymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…