Arkadaşlar ben burun ameliyati için taa mart ayinda şehir dışına gidip bir doktordan 2016 icin randevu almıştım. Bana 4500 demisti fiyatini en fazla 5000 olur demişti. Onca ay bekledim.Sonra doktorumla konustum. Bana fiyatlar değişti dedi.Fiyatlar cok artmis yani 7bin 8 bin gibi... Tabi fiyat konusunda bir şey demedim doktora yani fiyatı ogrendikten sonra vazgeçtim. Ama moralim bozuldu aradan bir seneye yakin zaman geçmiş ameliyat tarihi alali ve fiyat verilen fiyatin cok ustunde olmus. Daha doktora vazgectigimi söylemedim aileme soyledigimde ailem de ameliyattan vazgecti. Ben doktora fiyat konusunu acmali miyim? Yoksa fiyat konusunu acmadan vazgectim mi demeliyim? Her iki durumda da ameliyat olmayacağım. Ameliyat olmayacakken fiyat konusunu açmam dogru olur mu?
Bence açmalısın. Doktorun bir senede fiyatı ikiye katladıysa bu senin değil onun suçu. O utanmıyorsa sen de utanma ve 'istediğiniz ücret fazla geldiği için vazgeçtim' de. fakat bu 'para göz' doktorun ne kadar umurunda olur bilemem. :)
Konus belki indirim yapar
Ozaman bosver. Daha yeni arkadasim yaptirdi. 2800e. Seninki biraz ucmusDoktorun o tavrindan sonra hayatta ona ameliyat olmam artık. Ailem de sinir oldu. Ben sadece moralim bozulduğu icin konussam mi diyorum. Indirim yapsa da kararim belli.
Öyle tabi ama ona soyleyecegi bahanesini biliyorum. Bir de baska doktor bulursam birbirlerini taniyorlar ya.cok moralim bozuldu o kadar ay bekleyip vazgecmek moralimi bozdu.
Doktorun o tavrindan sonra hayatta ona ameliyat olmam artık. Ailem de sinir oldu. Ben sadece moralim bozulduğu icin konussam mi diyorum. Indirim yapsa da kararim belli.
Sana aylar sonra sonra bu kazığı atan doktorun hakkında ne düşüneceğini neden umursuyorsun ki? Başka doktor bul, tanırsa tanısın. Bunda çekinecek ne var? :)
Ozaman bosver. Daha yeni arkadasim yaptirdi. 2800e. Seninki biraz ucmus
Sence böyle bir doktor indirim yapar mı? :) Gözlerini para bürümüş bir çoğunun. İnsanların ne hissettikleri, alacakları paranın üçte biri kadar ilgilendirmiyor onları. :)
o ne öyle ya fiyata bak konuş maksimum beş dediniz ben öyle ayarladım kendimi de
Baska topikte konusuyolar bunlari. Reklam olabilir canimArkadasiniz kime ameliyat olmus?
Baska topikte konusuyolar bunlari. Reklam olabilir canim
Amaninn napcakmis doktor burnunu altindan mi yapcakmis 7bin ne ya.soyle tabi hemde hic bahane bulmadan oyle dumduk soyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?